Megjelenési és Hirdetési lehetőségek

A Hírnök Médiánál KÖZVETLENÜL MEGRENDELHETŐ
hirdetési, megjelenési lehetőségek

A Hírnök Média honlap-hálózata és saját kiadású nyomtatott magazinja mellett, többek között önkormányzati, helyi és hirdetési újságok, közterületi médiák, kiemelt honlapok stb. felületein tud megjelenési lehetőséget biztosítani!
A legmodernebb technikai lehetőségek – és munkatársaink segítsége – által a megrendelés és fizetés, illetve az adminisztráció egyszerű és rugalmas.

Érdeklődni / Hirdetésfelvétel: 06-70-257-876606-20-480-1751, 06-20-9359-952
E-mail:  info@hirnok.hu   hirnok@hirnok.hu


Hírnök Magazin – nyomtatott újság, amely Online is elérhető, olvasható!

Havonta megjelenő nyomtatott magazinunk, amely online is olvasható Online Hírnök Magazin
Nyomtatott kiadványunk, a Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg.
Korábban újságárusoknál volt kapható, de annak érdekében, hogy minél több olvasóhoz jusson el lapunk és hirdetőink ajánlata, ingyenesen kerül terjesztésre, kiemelt(!) partnereinknél.

Főbb terjesztési területeink:
– Több Fővárosi és Pest megyei Bevásárlóközpontban, okmányirodában, ügyfélszolgálaton és egészségügyi intézményben;
– Kiemelt terjesztéssel a következő településeken: Budapest IV., XV., kerületekben, illetve Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Gödöllő, Szada, Mogyoród, Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Göd, Fót, Dunakeszi.
– Digitális formátumban: Online Hírnök Magazin  – amit az ország, illetve a világ bármely részén olvashatnak

Terjesztési helyeinken magazinunkkal partnereink pluszt nyújtanak az ügyfelek, látogatók, vásárlók részére, hiszen – annak ellenére, hogy ingyenesen adjuk – értéke, ára van. Kizárólag olyan helyeken biztosítunk újságot, ahol ezt így is gondolják és figyelnek lapunkra. Terjesztési helyeinken olvasóink keresik(!) lapunkat.

Magazin jellege miatt, átlag 30% felületen jelenik meg reklám, amit elsősorban a témához tartozó rovatainkban helyezünk el.

Megjelenési lehetőségek: Apró és keretes hirdetés, PR / bemutató cikk

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/hirnok-magazin/


Hírnök Magazin – helyi megjelenés  – nyomtatott újság

Nagy sikerű nyomtatott magazinunk minden hónapban úgy kerül összeállításra, hogy a tartalma az ország / világ bármely részén érdekes lehet. A helyi megjelenésnél az alap magazin tartalma megegyezik csak a hirdetések cserélődnek.

Megjelenési lehetőségek: Apró és keretes hirdetés, PR / bemutató cikk
Megjelenési területek: Jelenleg nincs külön terület. Később kerül kialakításra.


Hírnök Magazin Hírportál!   www.hirnok.hu
(www.hirnok.com, www.hirnok.eu, www.hirnokmedia.hu)

Kiadónk fő oldala, HÍRPORTÁLJA, amely rovatok és területek alapján tartalmaz híreket, érdekességeket, sajtóanyagokat (család, otthon, egészség, közlekedés, bulvár, szabadidő stb.);
Honlapunk tartalmi és tipográfiai felépítése – magazinunkhoz hasonlóan – a kiemelkedően érdekes, lendületes híreket közvetíti. Ezzel tudjuk elérni, hogy folyamatos, jelentős számú látogató kattintson honlapunkra. Naponta átlagosan 1-3 ezer feletti látogató keresi fel oldalainkat, ami igen jelentős mennyiség!

Nyomtatott magazinunk digitális formában – lapozható dokumentumként – is elérhető weboldalunkról: Online Hírnök Magazin

Minden saját és általunk készített honlap erre az oldalra vezeti a látogatókat hirdetés által, illetve itt található minden a Hírnök Médiához tartozó honlap ÁSZF, GDPR és Cookie információja.
Saját honlapjainkon és több partnerünk weblapjának oldalsávjában RSS hírfolyam vezet az oldalra (megjelenik 5-10 friss hír címe, rövid bevezetője, amely az oldalra irányítja az érdeklődőt).
Az oldal prioritása, illetve erőssége miatt gyakran rendelnek optimalizálás céljából elhelyezett PR cikk felületet (pl.: Tsibo)

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben! PR / bemutató cikk elhelyezése, folyamatos megjelenése, Youtoube reklám

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/hirnok-hirportal/


SIKER KLUB! www.siker-klub.hu / www.sikerklub.eu

A Siker klubot többek között azért hoztuk létre, hogy a kiemelt partnereket menedzseljük például bemutató riport megjelenésével, vagy címjegyzék eléréssel, kiemeléssel, illetve folyamatos kapcsolatot és kedvezményes megjelenéseket, csomagokat tudjuk ajánlani. A vállalkozóknak szóló cikkek, információk mellett, fő honlapunk (www.hirnok.hu) részeként jelennek meg a Siker klub tagjaival készült riportok (Sikertörténetek).

Tagjainkat elsősorban mi keressük meg, illetve választjuk ki, mert olyan lehetőségeket és kedvezményeket biztosítunk, amelyek nem mindennapiak, mindamellett számunkra is fontos, kit ajánlunk, ezért fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a belépést, vagy adott esetben megszüntessük a tagságot.

Kiemelt fontosságú számunkra, hogy támogassuk a kisvállalkozókat, de lehetőségeink kihasználása a „nagyoknak” is jelentős segítség, hiszen mindenkinek szüksége reklámra, hírverésre, megjelenési lehetőségekre. A kis divatáru üzlettől, a marketing cégeken át a nagyvállalatokig mindenki számára Sikert jelent a csatlakozás.
További részletek: www.hirnok.hu/siker-klub/

További információk, jelentkezés: www.tized.hu/ajanlat/


Vállalkozóközpont! www.vallalkozokozpont.hu   (www.konyveloguru.hu)

A Hírnök vállalkozóknak szóló rovatában az érdekes és aktuális hírek mellett NAV információk és vállalkozói sikertörténetek jelennek.


Hírnök ÁLLÁSPORTÁL – www.allashirnok.hu / JOB V.I.P. – jobvip.hu
(munkahirnok.hu / munkahirnok.eu /allashirnok.eu / allaskozpont.eu)

Az állásportál országos és külföldi munkaajánlatok honlapja, amelyet munkatársaink ajánlással, közösségi oldalak megosztásával is népszerűsítenek, illetve megosztják.

Megjelenési lehetőségek: 1-8 hét kiemelt állásajánlat
Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben, Youtoube reklám!

Az ajánlatokat egyszerűen, külön regisztráció és egyéb nehézségek nélkül lehet feltölteni, hogy partnereinknek ne jelentsen külön problémát, fejtörést, időveszteséget. Az „Adatok beküldése/Feltöltése” menüpontra kattintva lehet megadni az információkat.

A felkerült ajánlatokat közvetlenül meg lehet osztani a Facebook-on, vagy más közösségi oldalon, illetve közvetlenül lehet ajánlani, illetve elküldeni e-mail-ben, Viber-en stb.

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/hirnok-allasportal/


Sajtó- és Médiaközpont! www.sajtokozpont.hu 
(www.media-kozpont.hu  www.mediavip.hu   www.mediakozpont.eu)

Hirdetések megrendelése online és offline médiákba (önkormányzati, helyi illetve hirdetési újságokba, honlapokra stb.)  közvetlenül a honlapon, gyorsan és egyszerűen!
Többek között az írott és elektronikus sajtóhoz kapcsolódó információkat gyűjti össze a honlap, így például a szerkesztőségi és megjelenési adatokat, a sajtójoggal kapcsolatos információkat, médiáról szóló híreket stb. Legtöbb keresés, illetve találat a helyi lapok elérhetőségére van.

A honlapon egyedi módon, több önkormányzati és hirdetési lapba és egyéb reklámfelületekre lehet közvetlenül hivatalos megrendelést leadni, ami munkatársaink egyeztetnek, pontosítanak.

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben, Youtoube reklám!

További információk, hirdetés megrendelése: www.sajtokozpont.hu 


TIZED – JÁTÉK és KEDVEZMÉNY honlap – www.tized.hu   (www.10ed.hu)

Játék és kedvezmények, illetve a címjegyzék központi oldala. Négyféle lehetőséget fűzünk össze közvetlen eléréssel a honlapon, amelyek egymást erősítik, többek között a keresési és optimalizálási területen.

Tized kampányok indításával a cégek jelképes összegért, az eredeti ár 10 százalékáért biztosítanak egy-egy terméket, vagy szolgáltatást, amelynek igénybevételére úgy pályázhatnak, hogy megosztják közösségi portálon, vagy bármilyen módon. Az átlag 30 napos kampány végén újabb játékos elvárással csalogatjuk vissza oldalunkra a játékosokat, mert csak az viheti a nyereményt, aki megadott időn belül jelentkezik a nyereményért.

Természetesen vannak olyanok nyeremények, amelyek országosan érdekesek, de egyedi módon területekre osztjuk, hogy érdemes legyen kisebb üzleteknek, szolgáltatóknak becsalogatni a környékről az embereket.

Megjelenési lehetőség: Játék, illetve kampány! Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben, Youtoube reklám!

További információk, megrendelés: www.tized.hu/ajanlat/


CÍMJEGYZÉK!  www.cimjegyzek.hu  (www.cegvip.hu, www.vipjegyzek.hu)

Cégek, vállalkozások, termékek, szolgáltatások reklámbemutatkozási lehetőséggel bővített oldala, ahol az információk mellett kedvezmény, extra kedvezmény, játék és Siker Klub linkelés, összekötés is van – amennyiben ilyen lehetőséggel rendelkezik.

Címjegyzékünknek többféle szerepe van. Alapvetően kiemelt partnereink, elérhetőségeiről, illetve a cég, vagy üzlet működéséről kaphatnak bővebb információkat az érdeklődők, akár térképes megjelenítéssel, vagy Google útvonaltervvel.

Az oldalon lehet értékelni és véleményt írni.

Az oldalra a világháló bármely keresőjéből rátalálhatnak (Google, Yahoo! Bing…), vagy közvetlenül honlapunk szűrői által, tevékenységi kör, vagy terület (ország, megye, település), illetve címszó alapján.

Mintegy 100 féle lehetőség van közösségi és egyéb megosztásra, ajánlásra, továbbításra, kiemelésre… (Facebook, Messenger, Viber, Google plus, Twitter, Pinterest, Gmail…) Tehát, ha tetszik, vagy ismerősünknek ajánlanánk, egyetlen mozdulattal megtehetjük.

A címjegyzékben szereplő partnereink többsége folyamatos engedményt biztosít honlapunk látogatóinak, ami még jobban kiemelt reklámlehetőség. A kupon – amennyiben van – a bemutatkozó oldal alján található és egyszerűen csak fel kell mutatni a telefon képernyőjén a kedvezmény igénybevételéhez.

A látogatók visszacsalogatása érdekében, illetve a saját bemutatkozó oldal kiemelésére egyes partnereink Extra kedvezményt is biztosítanak, amely garantáltan nem mindennapi engedmény.

További információk, megrendelés: www.tized.hu/ajanlat/


EXTRAKEDVEZMÉNYEK:  www.extrakedvezmeny.hu

Olyan reklámlehetőség, ahol néhány termékre, vagy szolgáltatásra – korlátozott mennyiségben – extra kedvezményt (minimum  30 százalékot) biztosítanak. A nagyobb kedvezmény hirtelen jelentős megosztást és reklámot eredményez.

További információk, megrendelés: www.tized.hu/ajanlat/


Önálló szolgáltatás, termék, vagy kampány (Webshop) oldal a www.tized.hu:

Különálló oldal a népszerű www.tized.hu honlapon, ahol azonnal meg is lehet rendelni a terméket, vagy szolgáltatást, amit továbbítunk partnerünknek. Egy-egy kedvezményes ajánlattal felkelthetik a figyelme
Többek között a szigorú adatkezelésre, webshop üzemeltetésére vonatkozó, kötelező szabályok, ÁSZF, illetve egyéb kötelezettségek hátterét biztosítjuk – mivel a Hírnök Médiának is van saját webshopja. Egy önálló webshop indítása nem mindig éri meg, hiszen van, akinek elegendő lenne néhány termékre, vagy szolgáltatásra, esetleg csak egy-egy kampányra, amelyeknél ugyanúgy minden szabályt és kötelezettséget be kell tartani. Erre alakítottuk ki a lehetőséget, hogy partnereink termékét, vagy szoláltatását önálló oldalon jelentessék meg, ahol közvetlenül meg lehet rendelni (osztani, népszerűsíteni). A megrendelést továbbítjuk partnerünknek, aki felveheti a kapcsolatot, vagy közvetlenül küldheti a terméket, számlát stb.  A rendelés visszaigazolás után válik hivatalossá (vagyis, ha pl. elfogy nem reklamálhatnak). Arra is van lehetőség, hogy teljes honlapot, vagy webshop oldalt készítsünk (Bővebb információ honlap készítéssel kapcsolatban: www.hml.hu)

Kérjen ajánlatot: hirnok@hirnok.hu


HONLAP KÉSZÍTÉS! www.hml.hu  

Kiadónk honlap-készítéssel és fenntartással is foglalkozik, amelynél kiemelkedő referenciákat is fel tudunk mutatni, így többek között kórház, egészségügyi központ, illetve webshopok és egyéb honlapok. A www.hml.hu honlapon összegyűjtöttük a honlappal, illetve annak létrehozásával kapcsolatos alapinformációkat, ahol többek között a referenciák is megtalálhatóak. Mivel a partnerek többsége vállalkozás, gyakran merül fel igény honlap készítésére, ezért állítottuk össze tudásközpontunkat!

Fontos kiemelni, hogy a törvényes előírások és kötelező tartalmak (ÁSZF, GDPR, Cookie kezelés…) biztosításával a leggyorsabb SSD tárhelyen, folyamatos frissítés és karbantartás mellett, partnereink által is könnyen és egyszerűen kezelhető, illetve módosítható tartalmi hozzáféréssel működnek, amelyben igény esetén segítünk is.

Megjelenési lehetőség: Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben!

A honlap kiépítésének díja van, amit a bonyolultsága határoz meg.
A honlap fenntartásának havidíja van, ami a tartalomtól függő.

További információk, ajánlatkérés: www.hml.hu    hirnok@hirnok.hu


 MAGYAR KÖZPONT – Magyar információk határtalanul: www.magyarkozpont.hu 
(www.magyarkozpont.com, vipmagyar.hu)

Információk Magyarország határain belül és azon kívül élőknek, vagyis MINDEN MAGYARNAK. A honlap elsősorban a határokon túl élő magyarokat, magyar közösségeket, illetve vállalkozókat célozza meg, s lehetőséget biztosít, hogy a hazai közönséget saját, vagy az általa képviselt vállalkozáshoz vonzza. Fő cél, hogy az információk összegyűjtése által tájékozódási pontként kapcsoljuk össze egyéb oldalainkkal (címjegyzék, játék, kedvezmény stb.).

Itt is népszerűsítjük saját honlapjainkat, megjelenési lehetőségeinket, illetve kiemelten segítség lehet azoknak, akik például külföldön szeretnének olyan helyen megszállni, vagy étkezni, illetve más szolgáltatást igénybe venni, ahol magyar emberek segítenek, magyar nyelven. Üzleti ajánlatok összehozására, export-import ehetőségekre, vagy más együttműködésre.

Kiemelt szerepe lehet állásportál, illetve kedvezményt nyújtó oldalainkkal összekapcsolva.

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben, Youtoube!


Pest Megyei Flór Ferenc KÓRHÁZ honlapja www.florhosp.hu

Kiadónk, a Hírnök Média készítette és üzemelteti a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház honlapját, amely az intézmény teljes adatbázisát, fekvő- és járóbeteg ellátását és egyéb információkat tartalmaz. A honlapra már valamilyen, az egészségükkel összefüggésbe hozható indokkal érkeznek a látogatók, betegek.

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner a címlapon és az összes oldalon, a lap alsó felületén!

További információk, megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/flor-ferenc-korhaz 

Kérjen ajánlatot: hirnok@hirnok.hu


Tormay Károly EGÉSZSÉGÜGYI Központ honlapja – www.tormay.hu 

Kiadónk, a Hírnök Média készítette és üzemelteti a Gödöllő Város Önkormányzatához tartozó Tormay Károly Egészségügyi Központ (gödöllői SZTK) honlapját, amely a Gödöllői Járás területén lakó állampolgárok járóbeteg szakellátásának intézménye. Gödöllő területén öt telephelyen működik, így a Szakorvosi rendelők, mellett a Tüdőgondozó, Pszichiátriai gondozó, Fizikoterápia és a Gyerekfogászat. A honlapon plusz információként megjelenik többek között Gödöllő város felnőtt és gyermek háziorvosainak fogászatainak rendelési ideje is.

Összesen, mintegy 27 település teljes, illetve kiemelt betegellátását végzik az intézményben: Aszód, Bag, Csömör, Dány, Domony, Erdőkertes, Galgahévíz, Galgamácsa, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Szada, Tura, Vácegres, Váckisújfalu, Vácszentlászló, Valkó, Veresegyház, Verseg, Zsámbok…

A honlap teljes körű információt nyújt többek között a rendelésekkel, orvosokkal, illetve előjegyzéssel kapcsolatban. A lakosok innen tudják meg a rendelési időket, szabadságokat és helyettesítéseket is, illetve itt kapnak információt az időpontfoglalással kapcsolatban. Egyes rendelésekre közvetlenül a honlapról lehet elektronikus (on-line) előjegyzési rendszer használatával időpontot foglalni.

Átlagosan napi 1 500-4 000 közötti látogatás jellemzi az oldal kihasználtságát (az aktuális statisztika megtekinthető a honlapon), amelynél célzottan keresik az adott településhez és betegséghez tartozó ellátást, rendelést, információt.

A betegek, illetve a honlap látogatói találkozhatnak olyan termékek/szolgáltatások promóciójával, amelyek választási lehetőséget adnak a szakellátások mellett, illetve teljes vagy kiegészítő alternatív megoldást nyújtanak pl. az adott betegségekre, vagy azok prevenciójára.

A honlapra már valamilyen, az egészségükkel összefüggésbe hozható indokkal érkeznek a látogatók, betegek.

A hirdetési felület önmagában kiemelkedő jelentőségű, de az egészségügy területén gyógyulást, alternatív lehetőséget kínálók célzottan érik el a célközönséget.

Pl.: a hátfájás miatt reumatológia rendelés időpontjait böngésző olyan készítmény reklámjával találkozik, amely megoldás lehet a problémájára, máris segíthet egy embernek és a potenciális vásárlóval kerülhet kapcsolatba. Nem minden esetben van lehetőségük vagy türelmük az embereknek hónapokat várni egy TB által támogatott egészségügyi ellátásra (várólista stb.). Sok esetben, amikor szembesülnek vele, hogy mennyi időt kell várni az adott ellátásra, úgy döntenek, hogy magánúton oldják meg problémájukat, így amennyiben megfelelő ajánlattal találkoznak, valószínűleg azt választják.

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner jobb oldalon! Alternatív gyógymódok oldalon, vagy listában.

További információk, megrendelés:  www.sajtokozpont.hu/media/tormay-karoly-egeszsegugyi-kozpont/

Kérjen ajánlatot: hirnok@hirnok.hu


KÖZERÜLETI MÉDIA / Óriásplakát, Citylight poster, Járműreklám (busz-, villamos-, HÉV és trolibusz reklám), Metró reklám (padlómatrica, balusztrád), Kültéri óriáskijelzők, digitális plakát, Korlátreklám, Egyedi táblák és egyéb megjelenések országszerte.

Mivel az óriásplakátok, táblák, illetve reklámfelületek az ország szinte minden pontján megtalálhatóak és az árakat több tényező befolyásolja – hely, méret, mennyiség (egy, vagy több tábla), forgalom, megjelenés időtartalma… –, ezért az adott település(ek), helyek, vagy egyéb paraméterek alapján adunk árajánlatot.

Kérjen ajánlatot: hirnok@hirnok.hu


Pest Megye Lapja – nyomtatott újság

Pest Megyei közéleti havilap
Terjesztési terület: Budapest és Pest megye

Megjelenési lehetőségek: Apró és keretes hirdetés, PR / bemutató cikk

További információk, megrendelés: www.sajtokozpont.hu/media/pest-megye-lapja/

A lap kiadása jelenleg szünetel!


A Kistérség – nyomtatott újság

A Veresegyházi Többcélú Kistérségi Társulás havi lapja
Terjesztési terület: Veresegyház, Erdőkertes, Csomád, Csörög, Vácduka, Váchartyán, Vácrátót, Vácegres, Váckisújfalu és Galgamácsa lakói számára ingyenesen.

Megjelenési lehetőségek: Apró és keretes hirdetés, PR / bemutató cikk

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/a-kisterseg/ 


Napról Napra nyomtatott reklámújság

Megjelenési területek: Gödöllő, Veresegyház, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán, Mogyoród, Kerepes, Szilasliget, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Isaszeg, Domony, Domonyvölgy, Iklad, Aszód, Galgamácsa, Vácegres, Kartal, Verseg, Palotás, Héhalom, Heréd, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Kálló, Vanyarc, Nagykökényes, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Vácszentlászló, Valkó, Dány

Terjesztés módja:   Postaládás

Megjelenési lehetőségek: Keretes hirdetés, PR / bemutató cikk

További információk, hirdetés megrendelése:  http://sajtokozpont.hu/media/naprol-napra/


Veresi Krónika nyomtatott Önkormányzati újság

Lapzárta: minden hó 25. napjáig / Megjelenés: minden hó 10. napja

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/veresi-kronika/  


Szervusz Kerepes nyomtatott Önkormányzati újság

Terjesztés: Kerepes területén minden családhoz eljuttatják
Lapzárta: Minden hónap 5. napja    Megjelenés: Minden hónap 15. napja.

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/szervusz-kerepes/


Fóti Hírnök nyomtatott Önkormányzati újság

Terjesztés módja:  Postaládás
Lapzárta: Minden hónap 30. napja     Megjelenés ideje: Minden hónap 10. napja.

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/foti-hirnok/


Mogyoródi Krónika nyomtatott Önkormányzati újság

Lapzárta: Minden hónap 5. napja    Megjelenés ideje: Minden hónap 10. napja.

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/mogyorodi-kronika/


Mogyoródi Hírnök – hírportál – www.mogyorodi.hu

Hírnök Mogyoród lakosainak szóló információs portálja, amely az önkormányzattal együttműködésben – hivatalos partnerként – készül.

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben, Youtoube!

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/mogyorodi-hirnok/


Mogyoródi Szent László Általános Iskola honlapja – www.mogyorodiskola.hu  

Kiadónk, a Hírnök Média készítette és üzemelteti a Mogyoródi Szent László Általános Iskola honlapját, amelyet elsősorban a település diákjai, illetve szülei keresnek fel.

Megjelenési lehetőségek: Álló, vagy váltakozó banner mindkét oldalon és a fejlécben, Youtoube!

További információk, hirdetés megrendelése: http://sajtokozpont.hu/media/mogyorodi-iskola/


Kérjen ajánlatot: hirnok@hirnok.hu, vagy info@hirnok.hu e-mail címeken,
vagy érdeklődjön telefonon: 06-20-480-1751, vagy 06-20-9359-952   

A felsorolásban szereplő lehetőségek nem minősülnek ajánlattételnek, kizárólag előre egyeztetés alapján, korlátozott mennyiségben igényelhetőek.

Az árak nettó összegek!

Megosztási lehetőségek