Területi képviselő

A Hírnök hálózat bővítéséhez keresünk
telefonos értékesítőket, területi képviselőket, hirdetés-szervezőket!1992 óta sikeresen működő, folyamatosan fejlődő, online és offline médiahálózatához keresünk területi képviselőket az egész ország területéről, vagy akár határon túlról.
A technika lehetőségeit kihasználva, akár otthonról is végezhető, elsősorban telefonos és internetes megkeresés, kapcsolattartás és szerződéskötés a feladat.

Önálló tevékenység, akár átlagon felüli kereseti lehetőség!

Feladat: kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, reklámfelületek, és más promóciós lehetőségek értékesítése, adatok feltöltése honlapra
Elvárások: gyakorlott szervezői tapasztalat, önállóság és agilitás, jó szervezőképesség, feddhetetlen előélet, korlátlan telefonhasználat


Rendhagyó módon, részletesen leírjuk a lehetőséget és feladatokat, hogy időt spóroljunk meg magunknak és a jelentkezőknek.
Nem ámítunk senkit, nincs titkunk, működésünk átlátható és a lehetőségek egyediek!
Azok jelentkezését várjuk, akik felismerik és látják a jövőt az általunk biztosított területekben és önállóan tudnak dolgozni.
Alapelvünk, hogy kerüljük a felesleges dolgokat!

Alapinformációk
1992-ben alapított vállalkozásunk fő tevékenysége a lapkiadás, amely mellett kiépítettük honlap-hálózatunkat. Magazinunk jelenleg 14 települést fed le kiemelten, ami a honlapjainkkal együtt, több embernek biztosít folyamatos megélhetést.

Kiadványunk fő terjesztési területei: Budapest IV., XV., kerületek, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Gödöllő, Szada, Mogyoród, Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Göd, Fót, Dunakeszi.

A lehetőségeket jelenleg a fenti területeken használjuk ki elsősorban, de koncepciónkat úgy építettük fel, hogy az ország bármely részén működhet, sőt, akár külföldön is. Nincs szükség személyes találkozásra, utazgatásra, mert az internet és a technikai lehetőségek segítségével folyamatosan kapcsolatban tudunk lenni és átlátható a teljes rendszer.

Tehát, nem kell feltétlenül irodát bérelni, mert otthonról is végezhető a munka.

Mivel a lehetőségek tára igen jelentős, így több ember számára is kiemelkedő keresetet jelenthet a jövőben, akár újabb munkatársak felvételével, irányításával.

Bevált, jól működő, egyszerű(!) rendszert építettünk ki, amelynek területi bővítésére adunk lehetőséget!

Természetesen mindenkinek fel kell készülni rá, hogy „minden kezdet nehéz”, viszont egyfelől „működő rendszerhez” csatlakoznak, másfelől a nehézség foka a tudástól és felkészültségtől függ. Egy jó értékesítő számára nincs lehetetlen!

 Elsősorban gyakorlott – telefonos – értékesítőket keresünk, de nem tagadjuk meg a lehetőséget lelkes kezdőktől sem, amennyiben kellő tudással, türelemmel és háttérrel rendelkeznek. Nem tudunk senkivel külön foglalkozni! Kezdők csak akkor jelentkezzenek, ha van segítségük, támogatásuk az induláshoz.

Mindenki számára teljes információs bázist biztosítunk, amely minden tájékoztatást tartalmaz a munkához.

 Partnereink számára minden olyan területet és lehetőséget biztosítunk, amely kiadónkhoz tartozik, illetve számunkra is bevételt jelent. Természetesen a nagyobb távolságoknál a nyomtatott magazin, vagy a területre korlátozott megjelenések (egészségügyi honlapok, helyi honlapok) kevésbé értékesíthetőek, de cseppet sem kizárt, hogy van olyan vállalkozás (pl. szálloda, gyógyászat stb.), amely a főváros és környékét, vagy másik partnerünk területét célozza meg.

A területek önmagukban is bevételi források, de a hirdetők számára személyre szabott lehetőséget tudunk biztosítani, illetve akár csomagajánlattal, több felület összevonásával is hirdethetnek a cégek.

Lehetőség van különböző kedvezményeket adni, kampányokat indítani, saját ötleteket megvalósítani.

Minden terület átlátható, nagyon egyszerűen igénybe vehető, illetve könnyű a megrendelés és az adminisztráció! Mindenhol a legmodernebb eszközöket és lehetőségeket, illetve technikai megoldásokat biztosítjuk. A tized játék, kedvezmény, álláshirdetés, nyomtatott megjelenés stb. egyszerű adatlapon, illetve webshop jellegű felületen kerül megrendelésre és közvetlen bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással lehet kiegyenlíteni a számlát, illetve akár a helyszínen papír alapú, vagy e-számlát tudunk készíteni.

Főbb feladatok:

  1. Lehetséges partnerek felkutatása,
  2. Ajánlat készítése
  3. Megrendelés pontosítása
  4. Megrendelés feladásának segítése
  5. Megjelenés elhelyezése, grafika, menedzselés…

Elsősorban telefon és e-mail útján érdemes megkeresni a potenciális ügyfeleket.

Minden partnerünknek az általuk meghatározott – egymással szomszédos – települések szervezése a feladat, amit a fejlődés ütemében bővítünk.

Kiemelt lehetőségek:

Állásportál – a terület állásajánlatait figyelni és megkeresni a cégeket, felajánlani a megjelenést.
Napjainkban a legtöbb területen jelentős munkaerőhiány van, így a munkáltatók minden lehetséges forrást igénybe vesznek a munkatársak megtalálásához, hiszen sok esetben a munkaerőhiány miatti kiesés komoly veszteséget jelent a cégeknek.

Médiaközpont a terület önkormányzati lapjaiba, reklámkiadványaiba, képújságokba stb. hirdetések felvétele, amelyre egyszerű és átlátható rendszert építettünk ki.
A legtöbb önkormányzati lap szerkesztője nem szeret hirdetésszervezéssel foglalkozni, illetve komoly terhet jelent számukra az egyeztetés, számlázás stb. Tapasztalataink alapján, a legtöbb szerkesztőség nem tudja kezelni a reklámokat, illetve a hirdetőket, a számlázással kapcsolatos teendőket, de gyakori például, hogy nem tudják elkészíteni a grafikát.
A jelenlegi partnereink maximálisan meg vannak elégedve az együttműködéssel!!! Számukra is egyszerű, átlátható és nincsenek elmaradások, kintlévőségek.
A hirdetések általában folyamatosak, vagy visszatérőek, ami egyfolytában emelkedő, fix bevételi forrásokat jelentenek.

Siker Klub – Mivel a hirdetőink vállalkozások, cégek, így létrehoztunk egy olyan központi lehetőséget, amelyben fontosnak és kiemeltnek érezheti magát a partner, s kedvezményes lehetőségeket, csomagokat ajánlhatunk célzottan.
A tagokkal, illetve a Sikeres vállalkozókkal cikket készítünk, amit honlapunkon jelentetünk meg. Ezzel olyan különleges pluszt tudunk nyújtani a partnereknek, amely által előnyben részesítik az általunk kínált lehetőségeket is.
A Siker tagsággal együtt lehet ajánlani hirdetési, illetve kiemelt megjelenési lehetőséget, állásportál megjelenést, egyeztetni kampányt, vagy extra kedvezmény megjelenést, illetve akár honlap készítésére is lehet felvenni megrendelést…
A területek egyenként is bevételi forrást jelentenek, de egy-egy partnernek többfélét ajánlhatunk, illetve kiválaszthatjuk a lehetőségek közül azt, ami érdekli. Így csak azokat az ügyfeleket nem tudjuk elérni, akik teljesen elzárkóznak minden kommunikáció elöl.

CÍMJEGYZÉK – Üzletek, szolgáltatások, vállalkozások, amelyeket terület (ország, megye, település), tevékenység, vagy címszó alapján is lehet keresni. Kiemelt partnereink folyamatos kedvezménnyel, extra engedményekkel és Tized áras játékokkal hívják fel magukra a figyelmet!

Tized kampány – A jelképes árra, vagyis 90 %-os kedvezményre lehet jelentkezni és egy szerencsés elviheti a terméket, vagy szolgáltatást az eredeti ár 10 százalékáért.

Extra kedvezmény – Garantáltan egyedi, jelentős(!) kedvezménnyel hívják fel magukra a figyelmet partnereink, akár 30-40-50-60 százalékos engedménnyel.

Hírnök Magazin – A havonta megjelenő nyomtatott magazinunkba hirdetések elhelyezése.

Hírnök Magazin helyi kiadása. A havonta megjelenő nyomtatott magazinunkban csak a hirdetések kerülnek cserélésre. A helyi kiadás indításáról a terület stabil kiépítése után lehet egyeztetni.

 Összes megjelenési lehetőség:  www.hirnok.hu/megjelenesi-lehetosegek/

Az induláshoz tananyagot, komplett leírást, a szervezéshez teljes hátteret, kiajánló szöveget, táblázatot stb. biztosítunk.

Google Drive használatával átlátható, napi kapcsolatban tudunk lenni, de szükség esetén telefon, e-mail, illetve Viber segítségével kommunikálunk. A már bevált, jól működő rendszert szabjuk partnereinkre! Kész kiajánlásokat, akciókat, csomagajánlatokat biztosítunk, de partnereink ötleteire is nyitottak vagyunk, sőt az önállóság és a területek sajátosságainak kihasználása kiemelkedően fontos lehet.

Amennyiben elfogadjuk a jelentkezést és az együttműködés mellett döntünk, szerződéskötés után, a munka azonnal kezdhető, hiszen az Állásportál a Siker Klub, illetve a kedvezmény, címjegyzék és egyéb lehetőségek adottak.

A többi lehetőséget folyamatosan kell kiépíteni a saját területeken, illetve honosítani a helyi adottságok alapján.

A legfontosabb az önállóság, de bármikor szükség van támogatásra, ott vagyunk.

Számunkra is fontos, hogy minden segítséget megadjunk és olyan munkatársakkal dolgozzunk, akik cégünk jó hírnevéhez méltó partnerek.

Utóbbi kiemelten fontos, mivel működésünk alatt többféle együttműködési lehetőséget biztosítottunk, illetve több munkatárs megfordult cégünknél, de soha, semmilyen probléma, viszály, vagy negatív megítélés nem volt – még a volt munkatársak is pozitívan gondolnak a nálunk töltött időre. Az internet segítségével erről bárki meggyőződhet.

Fontos előny, hogy minden megkeresésénél, kapcsolatfelvételnél lehet arra hivatkozni, hogy egy működő rendszer, illetve egy 1992-ben indított vállalkozás áll az ajánlat mögött.

Partnereink átlagosan a nyereség 50 százalékát kapják! Ez nem mindennapi díjazás(!), viszont az a célunk, hogy az általunk biztosított háttérrel, sajátként bánjanak partnereink és folyamatosan fejlődő területi képviselőkkel dolgozzunk, akik az átlagosnál magasabb jövedelmet érnek el.

A bevételek több vonalon érkeznek, amelyek jelentős része folyamatos, így a már kiépült rendszernél fix jövedelemmel lehet számolni. 

Nincs akadálya, hogy munkatársakat vegyenek fel, másokkal együtt dolgozzanak, illetve bővítsék a területet partnereink, sőt aki jól kiépíti a saját területét, annak szüksége is lesz segítségre.


Amennyiben a fentiek alapján úgy gondolja, hogy önnek való a feladat, a következőket kérjük:

Önéletrajz

Az ellátni kívánt települések felsorolása

Motivációs levél, amelyben röviden leírja,
– milyen értékesítési tapasztalattal rendelkezik;
– milyen kapcsolatokkal, helyismeretekkel rendelkezik a megcélzott területeken;
– melyik lehetőség (Siker klub, állásportál, tized játék stb.) tetszik a leginkább;
– a lehetőségek közül az adott településeken várhatóan melyik a leginkább eladható;
– mik a fő tervek, hogyan indulna neki a munkának

Amennyiben elfogadjuk a jelentkezést, szerződést kötünk, amely után kezdődhet az együttműködés.

Amennyiben bármilyen kérdés van, e-mail-ben várjuk telefonszám megadásával és visszahívjuk, hogy komoly érdeklődés esetén teljes körű tájékoztatást adhassunk, illetve a kérdésekre válaszolhassunk.

 Jelentkezni, illetve érdeklődni kizárólag e-mail-ben: hirnok@hirnok.hu 

 

Megosztási lehetőségek