Category: Gasztro

Bekaptuk az Agresszív Kismalacot

Munkámból adódóan, gyakran autózom a 3-as főút Gödöllő és Aszód közötti szakaszán is. Már korábban felkeltette figyelmemet ezen az útszakaszon, a domonyvölgyi résznél a Malackert...

Mégsem rákkeltő a vörös hús!?

Szakértők szerint tudományosan megalapozatlan az október végén megjelent tanulmány a feldolgozott hústermékek és a vörös húsok rákkeltő hatásáról. Lorászkó Gábor szakállatorvos, toxikológus, igazságügyi szakértő és...

3 Koma – pálinka bérfőzés Mogyoródon

Bérfőzdénket az olyan kistermelőknek ajánljuk, akinek 100-200-300 liter gyümölcscefréje keletkezik, és fontos számukra, hogy 100%-ig biztosak legyenek abba, hogy a saját pálinkájukat isszák. A pálinka...

Százezer euróba kerül a salzburgi luxuskaviár

Kilónként százezer euróba, vagyis több mint harminc millió forintba kerül az arannyal dúsított kaviár, amelyet egy albínó tokhalféle ikrájából készít egy salzburgi halkereskedő.

Kistarcsa- Nosztalgia Étterem

A jó étterem nem csak vonzza a vendégeket, de visszatérésre is ösztönzi. Egy kellemes ebédért, vagy vacsoráért a legtöbben szívesen megtesznek nagyobb távokat is.  Az...