Siker Klub

Hírnök Siker Klub

1992-ben alapított kiadónk igen jelentős kapcsolatrendszerrel és rengeteg partnerrel büszkélkedhet, ezért az elmúlt évtizedek tapasztalatait és a lehetőségeket összegyűjtve 2018-ban létrehoztuk a Hírnök Siker Klubot. Egy olyan közösséget, amelynek tagjait alapvetően kiemelt ajánlatokkal, extra akciókkal támogatjuk, és többek között a vállalkozások egymás közötti kommunikációját is segítjük.
Tagjainkat elsősorban mi keressük meg, illetve választjuk ki, mert olyan lehetőségeket és kedvezményeket biztosítunk, amelyek nem mindennapiak, mindamellett számunkra is fontos, kit ajánlunk, ezért fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a belépést, vagy adott esetben megszüntessük a tagságot.
Kiemelt fontosságú számunkra, hogy támogassuk a kisvállalkozókat, de lehetőségeink kihasználása a „nagyoknak” is jelentős segítség, hiszen mindenkinek szüksége reklámra, hírverésre, megjelenési lehetőségekre. A kis divatáru üzlettől, a marketing cégeken át a nagyvállalatokig mindenki számára Sikert jelent a csatlakozás.


A tagság nem automatikus! Kizárólag megkeresésünk alapján, vagy ajánlással, a jelentkezés (ITT),  jóváhagyása után lehetséges. 


Mit kaphatnak tagjaink jelentős kedvezménnyel, jelképes áron, vagy ingyen?
– riportot készítünk újságírónk közreműködésével, amelyben bemutatjuk tagjaink vállalkozását, tevékenységét, sikerének titkát…
– cikk megjelenése a Hírnök Hírportál (www.hirnok.hu) Sikertörténetek rovatában;
– híradás a SikerKlub Hírek rovatban – tagjaink (valódi hírértékkel bíró*)  újdonságaival, érdekességeivel kapcsolatos hírek, érdekességek, beszámolók (új termék, bővítés, nyertes pályázat…);
– megjelenés a címjegyzékben – www.cimjegyzek.hu – (kiemelt kép / logo, cím, elérhetőség, térkép);
– saját oldal a címjegyzék alatt, ahol reklámot, bemutatót, riportot, Youtoube reklámspot-ot stb. lehet elhelyezni;
mobilkupon kiemelés folyamatos kedvezmény nyújtása, amely önmagában is jelentős reklám, hiszen célzottan találják meg partnereink vállalkozását (elegendő mobiltelefonon, tableten… bemutatni). A kedvezményt adók külön oldalon is megjelennek, illetve közvetlenül elérhető oldaluk: www.mobilkuponok.hu;
– extra kedvezmény kiemelés Extra kampány, amelynél a kiemelés  és a megosztás lehetősége is jelentős reklám, mivel felhívja a vállalkozásra a figyelmet. Külön oldalon is megjelenik: www.extrakedvezmeny.hu

Alap kedvezmények a Siker-Klub tagjainak
– Hírnök Magazinban keretes hirdetés – 10 % kedvezmény! – a Magazin online elérése: www.hirnok.hu 
– Honlap készítése 10 % kedvezmény! (bővebb információk: www.hml.hu)
– Hírnök Állásportál  megjelenés – 10 % kedvezmény! (www.jobvip.hu /www.allaskozpont.eu)
– Hírnök Magazin címjegyzékében megjelenés – 10 % kedvezmény! – a Magazin online elérése:
www.hirnok.hu
– Tized játék indítása (www.tized.hu– 50 % kedvezmény!

Címjegyzékünk és a hozzá tartozó oldal, illetve a mobilkupon és az extra kedvezmény felületek önmagukban is kiemelt elérhetőséggel (különálló webcímekkel) rendelkeznek.
Az összes oldalra és kampányra tevékenységi kör, vagy terület (ország, megye, település), illetve címszó alapján is rátalálnak a világháló bármely keresőjéből (Google, Yahoo! Bing…), vagy közvetlenül honlapunk szűrői által. Mintegy 100 féle hely, illetve lehetőség van közösségi és egyéb megosztásra, ajánlásra, továbbításra, kiemelésre… (Facebook, Messenger, Viber, Google plus, Twitter, Pinterest, Gmail…)
– folyamatos hírek a vállalkozóközpontunkban (www.vallalkozokozpont.hu).


Tagjaink számára folyamatos és kiemelt kedvezményeket, extra lehetőségeket sőt esetenként egy-egy ingyenes megjelenést biztosítunk.


 Aktuális EXTRA kedvezmények tagjainknak:
– Hírnök Állásportál
(www.jobvip.hu /www.allaskozpont.eu) megjelenés – 50 % kedvezmény!
– Nyomtatott lap, a Hírnök Magazin címjegyzékében megjelenés
– a Magazin online elérése: www.hirnok.hu csak 500 Ft/hó!
– Tized kampány indítása
(www.tized.hu– csak 5 000 Ft + a termék árának 10 %-a!
– Helyi-, önkormányzati lap
(amennyiben van), illetve egyéb hirdetési újság vagy felület – 10 % kedvezmény!

*Tagjaink több kedvezményt is igénybe vehetnek egyszerre!
**A kedvezmények mennyisége és ideje limitált!


Aktuális EXTRA kedvezmények új tagoknak:
– Riport / Siker cikk készítése – csak 5 000 Ft.
– Siker cikk megjelenítése a (www.hirnok.hu) Hírportálon  – csak 1 000 Ft/hó (12 000 Ft.)
– Honlap készítése
(bővebb információk: www.hml.hu)– Új tagoknak 50 % kedvezmény!
– Hírnök Magazinban keretes hirdetés –
online elérés: www.hirnok.hu – Új tagoknak 50 % kedvezmény!
– Tized játék indítása 
(www.tized.hu)– INGYENES!

* Új tagoknak szóló ajánlataink a tagság kezdetétől 30 napig érvényesek!


 


Mire számíthatnak tagjaink?
Siker Klubunk alapvető célja, hogy hozzájáruljunk partnereink sikereihez, amit többek között kiemelt ajánlatokkal, reklámokkal, kampányokkal és a lehetőségek összegyűjtésével segítünk. A Hírnök Média saját hálózata (Magazin, Médiaközpont, Állásportál, honlap hálózat, fenntartott honlapok, saját bolt, honlap építő csapat, grafikus és újságíró munkatárs…) és jelentős kapcsolatrendszere (szerkesztőségek, hirdetők, vállalkozások, szolgáltatók…) által olyan lehetőségeket és kedvezményeket tud biztosítani, amely rendkívüli és egyedi. Tagjaink viszont a vállalkozások különböző területeiről  tudnak együttműködni, illetve lehetőségeket nyújtani, amelyek  kihasználásában segítünk, újraélesztve a korábban működő Vállalkozóközpontunkat (www.vallalkozokozpont.hu).

Tagjainknak folyamatos 10-50 %, illetve időnként extra akciókat kínálunk, amelyeknél akár 50-70 %-os kedvezményt, vagy esetenként ingyenes megjelenést biztosítunk!!!
Amennyiben valaki hirdetni akar egy, vagy több helyen, illetve kampányt szeretne indítani külön ajánlatot készítünk, amely garantáltan egyedi és a lehető legtöbb kedvezményt biztosítjuk. Az aktuális akciókról értesítést küldünk, amelyeket kizárólag tagjaink vehetnek igénybe meghatározott ideig, vagy mennyiségben.

A kedvezmények mértéke a megjelenés helyétől és mennyiségétől is függ. Kiadónk saját lehetőségeinél (Állásportál, Hírnök Magazin stb.) a tagoknak jelentős(!), akár 50 százalékos kedvezményt biztosítunk. Médiaközpontunk által a helyi, önkormányzati és hirdetési lapok, illetve közterületi médiáknál és egyéb helyeken kedvezményes díjat tudunk elérni tagjaink számára partnereinknél.

Ingyenes lehetőségek, megjelenések, lényege, hogy  elsősorban saját lehetőségeinket kihasználva egy-egy felületet biztosítunk keretes hirdetésre, illetve Siker rovatunk riportjaiból jelentetünk meg a helyi, illetve önkormányzati lapokban és a Hírnök Magazinban. Tagjaink által biztosított belépőket, szolgáltatásokat, termékeket stb. átadjuk más tagoknak.

Néhány lehetőség, amelyeket időnként jelentős kedvezménnyel, vagy akár INGYENESEN lehet igénybe venni, egy-egy kiemelt akció keretében, vagy ajánlatkérés által:
– Riport készítése;
– a Hírnök Hírportál (www.hirnok.hu) Siker rovatában cikk megjelenése;
– Nyomtatott lapuk a Hírnök Magazin címjegyzékében megjelenés – a Magazin online elérése: www.hirnok.hu (aki már szerepel, annak kiemeljük a hirdetését);
– Nyomtatott lapukban a Hírnök Magazinban keretes hirdetés – a Magazin online elérése: www.hirnok.hu;
Tized játék kedvezményes indítása (www.tized.hu);
– Komplett honlap készítése, kiépítése és üzemeltetése (részletek: www.hml.hu)
– Hírnök Állásportál (www.jobvip.hu) megjelenés;
– Hírnök Médiaközpontwww.mediakozpont.eu – közreműködésével megrendelhető reklámok;
Önkormányzati lapokban hirdetés megjelentetése (Fóti Hírnök, Szervusz Kerepes, Mogyoródi Krónika, Veresi Krónika, Pest Megye Lapja, Kistérség stb.);
Hirdetési lapban megjelenési lehetőség (Napról Napra);
Közterületi médiák megjelenése (óriásplakát, Citylight poster, járműreklám, Kültéri óriáskijelzők, Led fal, digitális plakát, korlátreklám…)
– Mobil alkalmazások (City Guide), online médiák megjelenése.,
– egészségügyi honlapok megjelenési lehetősége (Pest Megyei Flór Ferenc Kórház www.florhosp.hu, gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ www.tormay.hu),
– szórólapok készítése;

A felsorolt lehetőségek folyamatosan rendelkezésre állanak tagjainknak, amelyekre árajánlatot lehet kérni!  

Hírnök Siker Klubtag kizárólag a Hírnök Média által meghatározott feltételek alapján, jóváhagyás után, korlátozott mennyiségben lehet!
Kérjen ajánlatot, érdeklődjön!

*Ajánlatunk tájékoztató jellegű, amelynek igénybevétele opcionális lehetőségeket tartalmaz,
nem minősül ajánlattételnek.
** Kizárólag szerkesztett írások jelennek meg
*** A megjelenést és a hírérték eldöntésének jogát  a szerkesztőség fenntartja.


Tagjainktól is várjuk azokat az ötleteket, amelyek érdekesebbé tehetik a klubot!