Siker Klub

Hírnök Siker Klub

1992-ben alapított kiadónk igen jelentős kapcsolatrendszerrel és rengeteg partnerrel büszkélkedhet, ezért az elmúlt évtizedek tapasztalatait és a lehetőségeket összegyűjtve 2018-ban létrehoztuk a Hírnök Siker Klubot. Egy olyan közösséget, amelynek tagjait alapvetően kiemelt ajánlatokkal, extra akciókkal támogatjuk, és többek között a vállalkozások egymás közötti kommunikációját is segítjük.
Tagjainkat elsősorban mi keressük meg, illetve választjuk ki, mert olyan lehetőségeket és kedvezményeket biztosítunk, amelyek nem mindennapiak, mindamellett számunkra is fontos, kit ajánlunk, ezért fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a belépést, vagy adott esetben megszüntessük a tagságot.
Kiemelt fontosságú számunkra, hogy támogassuk a kisvállalkozókat, de lehetőségeink kihasználása a „nagyoknak” is jelentős segítség, hiszen mindenkinek szüksége reklámra, hírverésre, megjelenési lehetőségekre. A kis divatáru üzlettől, a marketing cégeken át a nagyvállalatokig mindenki számára Sikert jelent a csatlakozás.


A tagság nem automatikus! Kizárólag megkeresésünk alapján, vagy ajánlással, a jelentkezés (ITT),  jóváhagyása után lehetséges. 


Mit kaphatnak tagjaink?
– riportot készítünk újságírónk közreműködésével, amelyben bemutatjuk a vállalkozót, tevékenységét, sikerének titkát…
– a riport megjelenése a Hírnök Hírportál (www.hirnok.hu) Sikertörténetek rovatában;
– híradás a SikerKlub Hírek rovatban – tagjaink (valódi hírértékkel bíró*)  újdonságaival, érdekességeivel kapcsolatos hírek, érdekességek, beszámolók (új termék, bővítés, nyertes pályázat…);
– megjelenés a címjegyzékben – www.cimjegyzek.hu – (kiemelt kép / logo, cím, elérhetőség, térkép);
– saját oldal a címjegyzék alatt, ahol reklámot, bemutatót, riportot, Youtoube reklámspot-ot stb. lehet elhelyezni;
mobilkupon kiemelés folyamatos kedvezmény nyújtása, amely önmagában is jelentős reklám, hiszen célzottan találják meg partnereink vállalkozását (elegendő mobiltelefonon, tableten… bemutatni). A kedvezményt adók közvetlenül elérhetők oldaluk: www.mobilkuponok.hu;
– extra kedvezmény kampány, amelynél a kiemelés  és a megosztás lehetősége is jelentős reklám, mivel felhívja a vállalkozásra a figyelmet. Közvetlen elérése: www.extrakedvezmeny.hu
– Tized kampány indítása (www.tized.hu)  

 


Tagjaink számára folyamatos és kiemelt kedvezményeket, extra lehetőségeket sőt esetenként egy-egy ingyenes megjelenést biztosítunk.


 Néhány megjelenési és hirdetési lehetőség, amelyek árából tagjaink számára kedvezményt biztosítunk:  
– Hírnök Állásportál
(www.jobvip.hu /www.allashirnok.hu)
– Hírnök Magazinban keretes hirdetés – a lap online elérése: www.hirnok.hu – megjelenési díjából kedvezmény!
– Nyomtatott lap, a Hírnök Magazin címjegyzékében megjelenés
– a lap online elérése: www.hirnok.hu megjelenési díjából kedvezmény!
Hírnök Médiaközpont – www.mediakozpont.eu – közreműködésével megrendelhető reklámok megjelenési díjából kedvezmény!
– Önkormányzati lapokban hirdetés megjelentetése (Fóti Hírnök, Szervusz Kerepes, Mogyoródi Krónika, Veresi Krónika, Pest Megye Lapja, Kistérség stb.);
– Hirdetési lapban megjelenési lehetőség (Napról Napra);
– Közterületi médiák megjelenése (óriásplakát, Citylight poster, járműreklám, Kültéri óriáskijelzők, Led fal, digitális plakát, korlátreklám…)
– egészségügyi honlapok megjelenési lehetősége (Pest Megyei Flór Ferenc Kórház www.florhosp.hu, gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ www.tormay.hu),
– szórólapok készítése;
– Helyi-, önkormányzati lap (amennyiben van együttműködés), illetve egyéb hirdetési újság vagy felület;
Honlap készítése (bővebb információk: www.hml.hu);

A kedvezmények mértéke és lehetősége változó.
Az aktuális kedvezményekről munkatársunk ad tájékoztatás! Küldjön e-mailt és érdeklődjön: hirnok@hirnok.hu 

*Tagjaink több kedvezményt is igénybe vehetnek egyszerre!
**A kedvezmények mennyisége és ideje limitált!
*** Új tagoknak szóló ajánlataink a tagság kezdetétől 30 napig érvényesek!

 


Mire számíthatnak tagjaink?
Siker Klubunk alapvető célja, hogy hozzájáruljunk partnereink sikereihez, amit többek között kiemelt ajánlatokkal, reklámokkal, kampányokkal és a lehetőségek összegyűjtésével segítünk. A Hírnök Média saját hálózata (Magazin, Médiaközpont, Állásportál, honlap hálózat, fenntartott honlapok, saját bolt, honlap építő csapat, grafikus és újságíró munkatárs…) és jelentős kapcsolatrendszere (szerkesztőségek, hirdetők, vállalkozások, szolgáltatók…) által olyan lehetőségeket és kedvezményeket tud biztosítani, amely rendkívüli és egyedi. Tagjaink viszont a vállalkozások különböző területeiről  tudnak együttműködni, illetve lehetőségeket nyújtani, amelyek  kihasználásában segítünk, újraélesztve a korábban működő Vállalkozóközpontunkat (www.vallalkozokozpont.hu).

Tagjainknak folyamatos, illetve időnként extra akciókat kínálunk, amelyeknél jelentős kedvezményt, vagy esetenként ingyenes megjelenést biztosítunk!!!
Amennyiben valaki hirdetni akar egy, vagy több helyen, illetve kampányt szeretne indítani külön ajánlatot készítünk, amely garantáltan egyedi és a lehető legtöbb kedvezményt biztosítjuk. Az aktuális akciókról értesítést küldünk, amelyeket kizárólag tagjaink vehetnek igénybe meghatározott ideig, vagy mennyiségben.

A kedvezmények mértéke a megjelenés helyétől és mennyiségétől is függ. Kiadónk saját lehetőségeinél (Állásportál, Hírnök Magazin stb.) a tagoknak jelentős(!) kedvezményt biztosítunk. Médiaközpontunk által a helyi, önkormányzati és hirdetési lapok, illetve közterületi médiáknál és egyéb helyeken kedvezményes díjat tudunk elérni tagjaink számára partnereinknél.

Hírnök Siker Klubtag kizárólag a Hírnök Média által meghatározott feltételek alapján, jóváhagyás után, korlátozott mennyiségben lehet!
Kérjen ajánlatot, érdeklődjön!

*Ajánlatunk tájékoztató jellegű, amelynek igénybevétele opcionális lehetőségeket tartalmaz,
nem minősül ajánlattételnek.
** Kizárólag szerkesztett írások jelennek meg
*** A megjelenést és a hírérték eldöntésének jogát  a szerkesztőség fenntartja.


Tagjainktól is várjuk azokat az ötleteket, amelyek érdekesebbé tehetik a klubot!


 

Megosztási lehetőségek