Baba-mama kiállítás az interneten

 

Nem vitás, hogy az internet kényelmesebbé tette az életünket. Ma már ki sem kell mozdulnunk otthonról ahhoz, hogy megnézzünk egy filmet, vásárolgassunk, vagy beszélgessünk a barátainkkal. Mostantól pedig már egy egész kiállítást is végigjárhatunk a kedvenc kanapénkon ülve.

Aki volt már kiállításon, utazott, végigállta a sort a pénztárnál, elviselte a tömeget, a zajt, és mindezt esetleg egy kisgyermekkel a karján, az biztosan örülni fog a www.webkiallitas.hu kezdeményezésének. Többé nem kell utaznia, belépőjegyet váltania és kisebb vagyont fizetnie egy üveg ásványvízért annak, aki szeretné végignézni egy-egy iparág jelentősebb cégeinek kínálatát, vagy éppen kedvezményesen akar vásárolni.

A webkiállításokon szinte minden lehetőség adott, amit egy hagyományos kiállításon megszokhattunk: lehet nézelődni, válogatni a kiállított termékek között, beszélgetni az eladókkal, hallgathatunk érdekes előadásokat, és persze élvezhetjük a kiállítási kedvezményeket és az egyedi akciókat. Mindezt egyszerűen, egy modern, interaktív honlap segítségével.

Legközelebb 2015. február 12-15. között a baba-mama webkiállításon lesz lehetőségünk az online nézelődésre, vásárolgatásra és tájékozódásra. Ez alatt a négy nap alatt a kiállítók a chat-ek és a webkamerák előtt ülve várják az érdeklődőket, hogy azonnal válaszoljanak a kérdésekre, tanácsokkal és információkkal segítsék a gyakorló és leendő szülőket.

A baba-mama webkiállítás egy egyszeri, négy napos, online esemény, az akciók és a kedvezmények is csak a kiállítás ideje alatt érvényesek. Érdemes tehát beírni a naptárba a dátumot, mert aki lemarad, annak egy teljes évet kell várnia, hogy újra egyetlen weboldalon találkozzon ennyi kiállítóval és akcióval.

A 2015-ös baba-mama webkiállítás fő támogatója az OTP lakástakarék Zrt.

www.webkiallitas.hu                                                                                       www.facebook.com/webkiallitas

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: