Bankrablónak nézték és letartóztatták, mert kerülni akarta a feltűnést

Bankrablónak nézték és letartóztatták Ryan Cooglert, a Fekete Párduc című nagy sikerű film rendezőjét – írta a The Guardian online kiadása.

Coogler a Variety.com-nak megerősítette, hogy az incidens valóban megtörtént. A TMZ.com portál által megszerzett rendőrségi jelentés szerint Coogler – aki Atlantában forgatja a sikerfilm folytatását, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című alkotást – belépett a város egyik bankjába, és átadott a pénztárosnak egy cédulát, melyen ez állt: „Szeretnék felvenni 12 ezer dollárt (négymillió forintot) a számlámról. Kérem, a pénz számolását végezze máshol. Diszkréciót szeretnék”.

A jelentés szerint a tranzakció megijeszette az alkalmazottakat, akik kihívták a rendőrséget. Cooglert és a vele lévő két embert letartóztatták, majd később elengedték őket.

Ennek egyáltalán nem kellett volna megtörténnie. A Bank of America azonban együttműködő volt, elégedett vagyok azzal, ahogy megoldotta a problémát, így továbbléptünk – nyilatkozott a Varietynek.

A 2018-as Fekete Párduc című kasszasiker előtt Coogler rendezte 2015-ben a Rocky-történet Creed című spin-offját Michael B. Jordan és Sylvester Stallone főszereplésével. Rendezőként 2013-ban debütált A megállóval, mely egy megtörtént gyilkosság történetét dolgozta fel, és amelynek szintén Michael B. Jordan volt a főszereplője.

MTI 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: