Bojtor Attila – gyógy- és sportmasszőr

Érdekes terület a masszírozás, hiszen a lehetőségek tára igen kiterjedt, mert a kényeztetőtől a gyógyhatásúig igen széles a paletta. A kellemes része a felfrissülés, de sokféle betegségre is hatásos lehet egy szakszerű masszírozás. Bojtor Attila gyógy- és sportmasszőrt, munkájáról és terveiről kérdeztük.

Mikor kezdte?
– Sokan feltették már ezt a kérdést nekem és mindig szívesen mesélem az első élményem. 8 éves lehettem, amikor a nagymamámnak vizesedett a lába, és megkért, hogy egy kicsit masszírozzam meg neki, hogy ne fájjon annyira. Ez volt, az első tapasztalatom, illetve munkám, sőt sikerélményem, ami meghatározta a jövőképemet. Fiatalkoromban orvosnak készültem, de az élet ,,sajnos” ebben megakadályozott. Így a gyógyításnak ezen a területén maradtam. Több, mint 15 évet dolgoztam már egészségügyi területen, amely idő alatt kórházban és gyógyfürdőben szereztem tapasztalatot, így minőségi és szakmai alapokon nyugvó masszázskezeléseket tudok biztosítani.

– Milyen betegségeknél, fájdalmaknál érdemes gyógymasszőrt felkeresni?
– Nagyon sok betegség van, amelynek gyógyításában tud segítő kezet nyújtani a gyógymasszőr. Párat felsorolnék ezek közül:
Ortopédiai megbetegedések:
– Scoliosis; Lúdtalp; Discopathiák; Discus Hernia.
Krónikus rheumatológiai kórképek:
– Spa; Arthrosisok; Lumbagó; Ischias.

– Mi az, amiben úgy érzi, többet tud nyújtani másoknál?
– Ez nagyon nehéz kérdés. Sok kollégát ismerek, akik pazar szakemberek, és minden tiszteletem az övék. Azt hiszem egyik kiemelkedő erősségem, hogy másképp látok és közelítek meg betegségeket, és máshogy gondolom azok kezelését – természetesen nem szembe menve az orvosi utasítással és szakvéleménnyel. Minden hozzám forduló – legyen az fiatal, idős, vagy középkorú – kezelése mindig az egyedi igények figyelembevételével történik. Azt hiszem mobilitásom is különlegesség, hiszen a vendégek kezelését Őrbottyánban, vagy megbeszélés szerint a vendég otthonába is el tudom végezni.

– Mik a távolabbi tervei?
– Jelmondatommá is vált, hogy „a hobbim (szenvedélyem) és a hivatásom is egyben a gyógyítás”, ami talán mindent elmond arról, hogy szeretem, amivel foglalkozom. Minél több beteg ember számára szeretném elérhetővé tenni a gyógyulás ezen formáját, elérhető áron. Szerintem, az egészséges és boldog élet minden embert megillet.

M. Gy.

2018. 06. 01.

Bővebb információk – Címjegyzék / Kedvezmény Kupon, Akciók ITT

Osszad, hogy mások is értesülhessenek: