BÚÉK! – vidám Törzsasztal-emlékképekkel

Boldog Új Évet kívánunk a „Törzsasztal Szabó Zoltán Attilával – fővédnök: Dúzsi Tamás” televíziós műsor két emlékezetes pillanatával!

Részlet az Artnews a műsorról szóló cikkéből (2018.12.24.):

2015 óta része az életünknek a Törzsasztal című műsor, melynek szerkesztő-műsorvezetője Szabó Zoltán Attila maga is művészember, hiszen színdarabot írt (Gershwin szerelmei), a Legendák nyomában-estek (József Attila Színház, Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum) szerkesztő-rendezője, valamint Zöld Csabával, a József Attila Színház színművészével zenekart is alapított Talány Akusztik néven.

A Törzsasztalban állandó partnere: Dúzsi Tamás, az év bortermelője (2014) díj győztese, aki Babits művészetének nagy rajongója, s olykor fellépéseket is vállal a Magyarországi Szerb Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör előadásain, irodalmi estjein.

A Port.hu a műsorról írt összegzése szerint: „Szabóék a stúdióba hétről-hétre olyan személyiségeket invitálnak, akik értékeset alkotnak, akik hivatásuknak tekintik szakmájukat. Színészek, filmesek, zenészek, írók, költők, borászok, a gasztronómiában, de akár az üzleti szférában is példaértékű munkát végző emberek ülnek a Törzsasztalhoz.” A sorozat bevallottan közszolgálati tartalommal bír egy kereskedelmi környezetben, ami vitathatatlanul egyedivé teszi a programot.

 

 

 

 

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: