Címjegyzék Adatbeküldés

Sikeres Adatbeküldés!

Köszönjük az adatokat, amelyek INGYENESEN jelennek meg.
Az adatokat hamarosan elhelyezük a címjegyzékben, amelyről értesítést küldünk! (Kapacitástól függően, pár napig is eltarthat.) Fontos, hogy ellenőrízve legyenek az információk!

A megadott e-mail címre elküldtünk egy üdvözlő levelet!
Amennyiben nem jelenik meg néhány percen belül, érdemes ellenőrizni a következőket:
– gmail fióknál: valószínűleg a „Prómóciók”  közé került. Húzd át a levelet az elsődleges mappába és hagyd jóvá, hogy a jövőben mindig oda kerüljenek a tőlünk érkező üzenetek!
Outlook levelezőben megeshet, hogy a „Levélszemét” mappába helyezi. Az üzenetnél a jobb egérgombra kattintva megjelenik a levélszemét beállítás, ahol a „Nem levélszemét” sor kijelölése után rákérdez, hogy a jövőben is megbízható legyen-e – természetesen igen, megbízható.
További részletek, segítség  – www.hirnokajandek.hu/gyik/, vagy a lenti e-mail címen segítünk!

Az e-mail ellenőrzése részben a kapcsolattartás miatt fontos, illetve minden hónapban elküldjük a Hírnök Magazin elérését, amely arra a regionális oldalra vazet, amelyről közvetlenül élrhető el a helyi információs felület és vállalkozása adatai.

Nem árt időnként ellenőrizni az adatokat, mert folyamatosan frissül az adatbázis és az „ördög nem alszik”, vagyis bármi elcsúszhat és számunkra is fontos a pontos információ.

Akit a hirdetés lehetősége is érdekel, azt munkatársunk megkeresi a megadott telefonszámon és tájékoztatja a lehetőségekről. Bármikor lehet ajánlatot kérni hirdetésre az alábbi linken: www.sajtokozpont.hu/ajanlatkeres/ vagy az alábbi elérhetőségeken: hirnok@hirnok.hu Telefon:  06-70-417-9952

Üdvözlettel: Meggyesi Gyula újságíró, cégvezető és a Hírnök Média csapata – hirmail@hirnok.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: