Mi az a címjegyzék?

Mi az a címjegyzék? Miért ingyenes?
   Az Info-központ célkitűzése, hogy minél több embert tudjunk megszólítani, amely által a Hírnök Magazin és kiadónk lehetőségei, illetve szolgáltatásai is népszerűsödnek!
   Az ingyenes címgyűjtemény a klasszikus „telefonkönyv” szerepét tölti be, amely által a helyi lakosok számára egyedi információs segítség a településen működő üzletek, szolgáltatások megtalálásához. A vállalkozások számára pedig támogatás és plusz reklám. 
Az ingyenes megjelenés kizárólag a hivatalos(!), rövid Cégnév – Tevékenység – Cím – Telefonszám lehet. Csak a működés szerinti székhely, vagy telephely/üzlet településén jelenhet meg az ingyenes információ! 

Az ingyenes megjelenés garantáltan nem lehet később sem fizetős!!! 

     Az ingyenes mindig gyanús, kivéve, ha látjuk annak szándékát, ami nálunk a tájékoztatás bővítése és a figyelem ráirányítása a kiemelt megjelenésre. 
Azoknak, akik ki akarnak emelkedni – a konkurencia elé kerülni –, lehetőség van kiemelt megjelenésre, bemutatkozásra, reklámra is (fényképes címjegyzék, magazin megjelenés, ajándék oldal stb.) .  
   Partnereink minden hónapban e-mail értesítést kapnak a Hírnök Magazin megjelenéséről – ahol együttműködünk az önkormányzattal a helyi lap megjelenéséről is –, amely célzottan az oldalra vezet, így a vállalkozások kiemelt hirdetése által eszükbe jut.

Mi történik, ha regisztrál az ingyenes megjelenésre? A megadott e-mail címre érkezik egy üzenet a regisztráció sikerességéről, illetve a megerősítő linken olvasható az ajándék beváltásának részletei is .
Munkatársunk ellenőrzi és munkanapokon 48 órán belül elhelyezi az oldalon. Ezután nincs más teendő, csak időnként ellenőrizni az adatokat, illetve jelezni amennyiben változás történik. 

Amennyiben szeretne kiemelten megjelenni a címjegyzékben, a Hírnök Magazinban,
vagy más helyen hirdetni, keresse munkatársainkat telefonon, vagy e-mail-ben: 

06-70-417-9952; 06-20-480-1751;  06-28-540-160; 06-20-9359-952;
E-mail: info@hirnok.humedia@hirnok.hu; 
hirnok@hirnok.hu;   

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: