Gigamachine Diner – Solymár

A’ la carte étlapunkon az amerikai ételek mellett megtalálhatóak a magyar ízek is, mint például  a gulyásleves vagy a vörösboros marhapörkölt, illetve heti menü is szerepel kínálatunkban. Kézműves hamburgereink kiemelkedő minőségűek, retro buciban, házi marhahúspogácsával készítjük. Esküvők, családi és céges rendezvények, születésnapok, osztálytalálkozók lebonyolítását 30-40 főig tudjuk vállalni.

Leírás

Gigamachine Diner

Miért érdemes ellátogatni hozzánk?

Éttermünk Solymár, Külső Bécsi út 12. szám alatt található, közvetlen a Fő út mellett. Könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkezik. A helyet tágas belseje, amerikai stílusa és a bent kiállított motorok teszik egyedivé. Hatalmas teraszunkat szinte egész nap éri a napsütés déli tájolásának köszönhetően.

A’ la carte étlapunkon az amerikai ételek mellett megtalálhatóak a magyar ízek is, mint például  a gulyásleves vagy a vörösboros marhapörkölt, illetve heti menü is szerepel kínálatunkban. Kézműves hamburgereink kiemelkedő minőségűek, retro buciban, házi marhahúspogácsával készítjük.

Esküvők, családi és céges rendezvények, születésnapok, osztálytalálkozók lebonyolítását 30-40 főig tudjuk vállalni.

Nyitva tartás a hét minden napján, 11-22 óráig.

Házhozszállítás: 11.00-21.30-ig +36 30 850 1466

Solymár, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő 350 Ft

Minimum rendelési összeg: 1500 Ft

 

Aktuális ajánlatainkról, hétvégi bulijainkról és a heti menüről facebook oldalunkon https://www.facebook.com/gigamachinediner
vagy a +36 30 850 1466-os telefonszámon tájékozódhattok

Nagyításhoz kattints a képre

Osszad, hogy mások is értesülhessenek: