Félelmek oldása, pánikbetegség, depresszió

Alternatív

 Alternatív kezelési módszer. Az általános orvoslás az utóbbi évtizedekben nagy fejlődésen ment keresztül. Az orvostudomány a technika segítségével hihetetlen eredményeket ér el, melyek csodálatraméltóak, viszont gyakran megtörténik, hogy a magas szintű tudás ellenére, a beteget mégsem tudják meggyógyítani.


Valós gyógyulás mindaddig nem következik be, amíg a kiváltó okokat nem szüntetjük meg. Amikor a már ismert út többé nem célravezető a gyógyuláshoz, ekkor kap értelmet egy új út keresése. Ilyenkor célszerű az alternatív módszerhez folyamodni.

„ A Lélek Nyelve a Betegség.” Minden lelki disszonanciánk megjelenik az energetikai testünkben. Amennyiben ez az energetikai állapot tartóssá válik, egy idő után a fizikai testben is betegség formájában megjelenik.

Amennyiben csak a tünetet kezeljük, ebben az esetben elnyomjuk a lélek jelzését, ezért hamarosan más tünet formájában jelentkezik lelkünk elégedetlensége.

Ezért fontos mindig a tüneti kezelés mellett a kiváltó ok kiderítése is. Amikor a kiváltó okokat megtaláljuk, gyakran már a felismerés is beindítja a gyógyulási folyamatot.
Holistic Pulsing ..  Lélekmasszázs

Ez a módszer intenzíven hat a lelki egyensúly visszaállítására, ezért nevezik Lélekmasszázsnak is.

A   Holistic Pulsing   vagy Lélekmasszázs   egy manuál  (kézi) terápia.

A Holistic Pulsing móigazi feüdülésdszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik.

Amikor megszüntetjük a kiváltó ok által létrejött traumát, ennek hatására, el tud kezdődni a test öngyógyítási folyamata.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia.

Minden olyan problémán segíthet, amik lelki eredetűek. Tudatalatti blokkok, traumák és nehéz élethelyzetek oldására is hatékony segítség.

Kiváló stresszoldó hatása miatt, jótékonyan hat a mai rohanó világban mindenki számára, akik a nyugalmat, kiegyensúlyozottságot keresik.

Azok számára is ajánlott, akik szeretnének energiával feltöltődni, lazítani, relaxálni.

A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

időtartama kb 1 óra
Pásztor Erzsi 
www.lelekebredes.5mp.eu

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek:

Vélemény, hozzászólás?