Dobogókő Jurtaszállás

Dobogókő, a Pilis és a Visegrádi-hegység természeti szépségei, túraútvonalai, spirituális jelentősége miatt kedvelt kirándulóközpont és meditációs helyszín is. A vendégek jelentős részében pedig él a vágy arra, hogy ide ne egy hagyományos szálláshelyre érkezzenek, hanem kipróbáljanak valami különlegest, valami ősit, ami közelebb enged bennünket a természethez, de mégis kényelmet és biztonságot ad.

A Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendégház mellett álló jurtákban egész évben üzemelő szállást tudunk biztosítani táborok, osztálykirándulások számára, vagy egy-egy jurta igénybevételével családok, baráti társaságok, akár párok részére is.

A jurtákban fűtés, világítás, a fényképezők, telefonok töltéséhez elektromos csatlakozási lehetőség található. A zuhanyzók, mosdók a területen található faházban kaptak helyet, étkezni pedig a Zsindelyes Vendéglőben tudnak vendégeink. Egy jurtában akár nyolcan is megszállhatnak, hat jurtánkban akár egy nagyobb busznyi társaságot is fogadni tudunk. A vendégeknek matracot, lepedőt és párnát biztosítunk, azonban hálózsák, vagy takaró, illetve saját törölköző felhozatala szükséges

A Zsindelyes Vendégházban házias ízek széleskörű választéka, különféle specialitások sora (házi kacsamájpástétomos kenyér, forró gyömbér, tűzdelt őzgerinc) fogadja a kirándulókat, a Jurtaszállás vendégeinek kedvezményes csomagban félpanziós és egyéb ellátás is igénybe vehető.

Amennyiben a jurtafoglalás egy eseményhez (pl. születésnap, céges csapatépítő, szilveszter, vagy akár lakodalom) kapcsolódik, az ünneplésre lehetőség nyílik a Zsindelyes Vendégházban, azonban annak környezetében és a jurtákban éppen a természettel való szorosabb kontaktus miatt kérjük, hogy mellőzzék az éjszakai hangoskodást!

Legkedvezőbb ajánlatainkat természetesen akkor tudjuk kínálni, ha egy jurtában minél több – legfeljebb 8 – fő kér szálláshelyet és hozzá legalább félpanziós ellátást is igényelnek. Mivel a hétköznapokra külön kedvezményeket, illetve bónuszokat tudunk adni, aki csak teheti érdemes ezen időszakokra foglalnia.

Arról, hogy miért érdemes Dobogókőre érkezni ajánljuk alábbi oldalunkat: http://www.dobogokokirandulas.hu/

A Jurtaszállásról további információ, illetve foglalás lehetősége: http://www.dobogokojurta.hu/

Dobogókő-kilátóból Egy-jurta-kívülről Jurtabelső Jurták-kívülről Jurtatető Rám-szakadék Vadálló-kövek Zsindelyes-VendégházVendéglő-belülről

 

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: