A mindennapokat könnyíti meg az adomány

Karácsony közeledtével a Duna Autó Zrt. – már nem először! – segítséget nyújt a Szent Margit Kórháznak. Magyarország legszélesebb márkakínálatával rendelkező autókereskedelmi vállalata 8 hűtőszekrényt ajándékozott az egészségügyi intézménynek, hogy megkönnyítse mindennapi működését.

A Duna Autó Zrt. és a Szent Margit Kórház együttműködése több évre vezethető vissza. A cég többször is csatlakozott már a „Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban” programhoz, aminek keretében felújították a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályt, legutóbb pedig szórakoztató elektronikai cikkekkel gazdagodott a Krónikus Belgyógyászati, illetve a Mozgásszervi Rehabilitációs és Ápolási Osztály.

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten folyamatosan támogassuk a környezetünkben lévő szociális intézményeket, és hogy olyan kezdeményezésekhez csatlakozhatunk, aminek az a célja, hogy az emberek segítsenek egymáson. Ezúttal 528.000 Ft értékben vásároltunk hűtőszekrényeket a Szent Margit Kórház részére, amiket 8 különböző osztályra szerelnek be. A berendezések nem csak a betegek mindennapjait könnyíti majd meg, de a szigorú előírásoknak megfelelően a gyógyszerek hűtésére, tárolására is alkalmasak lesznek” – informált Ormos Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatója.

Az óbudai cég egyébként egyre jelentősebb tényező a hazai autópiacon, hiszen 16 márka kínálatából választhatnak náluk a vásárlók, és 18 márkaszerviz része a nagy egésznek. Létezik egy márkafüggetlen karambolos javítóközpontjuk is, ami 1989 óta működik.

Sz.Z.A.

 

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: