E-töltők a Pennyben is!

A fejlődés megállíthatatlan, amit jelez, hogy immár egy diszkont áruházlánc is segíteni igyekszik az elektromos autózás elterjedését Budapesten. Szó se róla, a Hős utcára és a Könyves Kálmán körútra is ráfér a fejlesztés: a jövőben mindkét Penny Market áruháznál „megtankolható” lesz a verda.

 Pontosítsunk: az intelligens, gyors és biztonságos smart elektromosautó-töltők a Hős utcai és a Könyves Kálmán körúti üzlet parkolójában kapnak helyet. Előbbit már igénybe is lehet venni. Ez a fajta töltőoszlop rendkívül biztonságos, a pontonként 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban lehet vele „tankolni”, mint a háztartásokban, dugaszolóaljzat segítségével végzett töltekezéskor.

A folyamat egyszerű és kényelmes. A delikvens, vagy a „Plug & Charge” (Csatlakozz & Tölts) menüpontot választja, vagy okostelefonjával a netre kapaszkodik, ámbár van lehetőség a telefonos hotline-on keresztül is indítani. A töltőoszlop előnye, hogy képes az elektromos járművekkel kommunikálni az adott autóra vonatkozó aktuális adatokról. A diszkontlánc 2019. január 1-ig további 60 áruházi parkolójában gondoskodik e-töltőállomás kialakításáról.

Sz.Z.A.

 

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: