Épülethálóból Kia-táska készül

 Az újrahasznosításra kiváló példát mutatott be a Kia. A valljuk be, hogy leginkább szükséges rosszként elkönyvelt, a városképet is jobbára csúfító épülethálókból egy kreatív ötlet nyomán praktikus táskákat készítenek! Szimpatikus gesztus.

Lépten-nyomon épülethálókkal találkozunk Budapesten, amelyek forgalmas csomópontokra, utcákra, terekre nehezednek rá. افضل موقع العاب اون لاين Ezek a tekintélyes méretű „attrakciók” számos portékát dicsőítenek az energiaitaloktól az elektromos autókig. A Kia, amely az elmúlt évtizedben „látványosan zöldül”, és mind több alternatív hajtású modellt mutat be, ezzel is csökkentve a szén-dioxid kibocsátást, most egy kreatív, s remélhetően divattá váló ötlettel tett ismét a környezetért.

Két budapesti épülethálójukból, amelyek összesen 264,68 négyzetméternyi műanyagot tartalmaznak, kényelmes és praktikus táskák készültek – az újrahasznosítás jegyében. لعبه القمار روليت Összesen 300 darab kurrens, trendi holmiról van szó. لعبة قمار حقيقية

A zöldülés keretében a Kia Hungary Kft. vállalati automobiljai is lecserélődtek: a korábbi benzines és dízel modellek helyett 2021-től a munkatársak plug-in hybrid modellekkel róják az utakat.

Sz.Z.A.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: