Erőgyűjtés a velünk született képességünk segítségével.

2015-08-11_10h46_04

„Ha úgy mozdulsz ahogy Te is kezdted, Meglepődsz, hogy mit bír el a tested. Ez a mozgás szép és élvezetes, Azért, mert TERMÉSZETES,”             –  Etka Anyó

Sokan gondolják úgy, hogy csak  fiatal korban lehetünk erősek, egészségesek, mert az életkor előre haladtával az erő csökken, az egészség megromlik. Ennek nem kell ,hogy így legyen.

Mindannyian ismerünk idős, egészséges, jókedvű embereket, akik bizonyítják, hogy szellemi és fizikai aktivitásunkat  életünk végéig képesek vagyunk megőrizni.

Vajon mi lehet a titok?
Erre Etka Anyó adta meg a választ, aki –  tanulmányozva  a gerinces élővilágot-  megfigyelte, hogy minden gerinces,  élete végéig megőrzi frissességét, rugalmasságát, életerejét , a természetes erőgyűjtő képességének állandó használatával. Ez alól csak az ember kivétel, aki sok esetben  elnyomja , figyelmen kívül hagyja  a vele született erőgyűjtő képességét, ami által megszegi a természeti törvényeket ,ezért  egészségével fizet.

Az a szerencse, hogy ezt a képességünket  nem veszítjük el az évek során, újra aktivizálható.

Hogyan?
Ha odafigyelünk a természetes testtartásunkra, légzésünkre, mozgásunkra, vagyis segítjük a test normális működését, akkor lassan, fokozatosan  „emlékeznek” izmaink, légzőszervünk arra, ahogy kezdtük az életet, ismét  helyre áll a természetes egyensúly nemcsak fizikai, hanem mentális vonatkozásban is. Elindul egy megújító folyamat: napról-napra növekszik  vitalitásunk, állóképességünk, megszűnnek fájdalmaink, rossz közérzetünk. Ezektől a terhektől megszabadulva egyre kiegyensúlyozottabbá, felszabadultabbá válunk. Egyre jobban működni fog természetes táplálkozás iránti igényünk is, mely lehetővé teszi a testsúly szabályozását, a számunkra ideális alak elérését.

Mindez nem elérhetetlen, csupán elhatározás kérdése. Meg kell tapasztalni, hogy bizonyossá váljanak  a fenti tények.

Erre jó lehetőség  nyílik augusztus utolsó hetében, amikor 3 ingyenes foglalkozáson lehet megismerkedni az Etka Módszerrel. Szeptembertől pedig a rendszeres foglalkozásokon lehet további tapasztalatot gyűjteni.

 Az egészséges táplálkozás útvesztőjében segít eligazodni az Erőgyűjtő Klub  tervezett előadás sorozata.
Májusban  sok érdeklődőt vonzott a cukorbetegség megelőzéséről, kezeléséről szóló , kóstolóval egybe kötött előadás. Ismerkedtünk a gyógygombák áldásos hatásaival.
A továbbiakban  táplálkozási tanácsadónk segítségével  megbeszéljük milyen ételek segítik a magas vérnyomás, a szív és érrendszeri problémák, az elhízás, a stressz, a mozgásszervi betegségek  kezelését.

További információ: Miklós Erika  0036-30/359-6053
az Etka Módszer vezető oktatója – egészségtan tanár

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: