Gádoros Vendégház

A Bakony csodálatos világába hívjuk Önt, egy varázslatos vendégházba, amit Önnek és családjának rendeztünk be! Ha belép az ajtón, egy kis időutazásban vehet részt, visszatérhet nagyanyáink, dédszüleink világába, öreg bútorok, dísztárgyak között találja magát.
Természetesen nem kell a szabadtüzön főznie, a házat elláttuk szinte minden mai kényelmi berendezéssel (központi fűtés, modern fürdőszobák, felszerelt konyha), de igyekeztünk ezeket beleilleszteni a régi környezetbe. A ház mögött 2500 négyzetméter pihenőkert várja egy kis patakkal, és persze a közelben a csodálatos Bakony.

Vendégházunk a Bakonyban, Gannán található, amely kicsi, takaros, svábok lakta település. Átmenő forgalom nincs (zsákfalu), a közbiztonság kitűnő.
Az épület a múlt század elején épült három szobás, fagerendás parasztház (130 négyzetméter alapterülettel). A felújítás során összkomfortossá tettük, de megőriztük eredeti szerkezetét és szépségét.

nagykonyhaA szállás jórészt régi parasztbútorral van berendezve, de e mellett rendelkezésre áll szinte minden, ami egy mai háztartásban szükséges
A vendégházat igyekeztünk a lehető legnagyobb mértékben család- és gyermekbaráttá tenni, mind a felszereltségben mind az árakban. 

Felszereltség
Ágynemű, törölköző, alapvető tisztító- és tisztálkodószerek, a konyhán edények, tányérok, étkészlet (minden 10 főre), hűtőgép, fagyasztó, mikro, gáztűzhely. AZ EGYIK FÜRDŐBEN INFRASZAUNA.
Az udvaron tűzrakóhely, bogrács, állvány, faszenes flekkensütő, kerti bútorok, nyáron gyermekmedence, kerékpár.

tavasziudvar ujszoba1

Bővebb információért és az aktuális árakért keresse fel honlapunkat vagy érdeklődjön!

www.gadorosvendeghaz.hu     info@gadorosvendeghaz.hu     06-30-252-1436

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: