Vadonatúj kategóriákkal erősít a GLAMOUR Women of the Year

Március 17-én nyolcadik alkalommal rendezi meg exkluzív díjkiosztó gáláját a GLAMOUR. A Women of the Year 2016 jelöltjei között idén olyan hírességek is helyet kaptak a legtehetségesebb és legsikeresebb hölgyek mezőnyében, mint Tóth Vera, Balsai Móni, a NUBU, Vágó Réka, Gubik Ági vagy Csobot Adél. Emellett a legfrissebb, közösségi média sztárja kategóriában olyan nevek szállnak versenybe, mint Iszak Eszter, Dukai Regina, Kulcsár Edina, Debreczeni Zita, valamint Caramel felesége, Szilágyi Szilvi. Második újdonságként pedig a legmenőbb hazai lakberendezőket is díjazza a magazin.

 A nagyszabású Woman of the Year díjkiosztót 2009 óta rendezi meg az egyik legnépszerűbb női magazin, hangsúlyozva a jelöltek szépség, divat, szórakoztatás és egyéb területen elért eredményeit. Idén tavasszal a Várkert Bazár ad majd otthont az események, ahol első alkalommal a közösségi média legnépszerűbb szereplőjét is díjazza a magazin. Az öt jelölt között az olvasók Dukai Reginára is szavazhatnak, aki elárulta: régi álma volt, hogy egy ilyen nívós női lap is elismerje a munkáját.

A legjobb énekesnő díj várományosa Horányi Juli, Pátkai Rozina, Csobot Adél, Dallos Boglárka, valamint Tóth Vera, aki a külső és a belső harmónia megteremtésében látja a szépség kulcsát.

Balsai Móni – aki Gryllus Dorka, Gubik Ági, Ónodi Eszter és Földes Eszter mellett a legjobb színésznő kategória esélyese – úgy véli, a jelölés nem csak neki, hanem alkotótársainak is szól. „A jelöltek között egytől egyig elhivatott és kivételes tehetségű színésznők szerepelnek. Büszkeséggel tölt el, hogy közöttük lehetek” – árulta el, majd hozzátette a színpadon kívül a természetesség híve.

Szavazz te is kedvenceidre március 7-ig, a woty.glamouronline.hu oldalon!


GLAMOUR Women of the Year 2016

balsai_monika_fotokredit_emmerlaszlo_kepmas

Balsai Mónika

A legjobb divattervező

Tomcsányi Dóra

NUBU

Napsugár von Bittera

Sármán Nóra

Bridget&Olivia

 

 

A legjobb színésznő

Gryllus Dorka

gubik_agnes

Gubik Ágnes

Gubik Ági

Balsai Móni

Ónodi Eszter

Földes Eszter

 

A legjobb énekesnő

Tóth Vera

Horányi Juli

Pátkai Rozina

Csobot Adél

Dallos Boglárka

toth_vera

Tóth Vera

A legjobb kiegészítő tervező

Abonyi Alma

Kármán Orsi

Nagy Adrienn Rienne

Vágó Réka

Ferencz Vanda

 

A legjobb közösségi média sztár

Kulcsár Edina

Dukai Regina

Debreczeni Zita

Iszak Eszter

Szilágyi Szilvia

 

A legjobb lakberendező

Nikoletti Petra

Zai Viktória

Müller Mónika

Dékány Annamária

Tóth Angelika

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: