Esküvői lézer show

gold_lezerAz esküvők világában mindenféle különlegességekkel találkozhatunk, amelyek emlékezetessé teszik az alkalmat. Az egyik ilyen újdonság az esküvői lézer show. A látványtechnikai eszközök tárházában a legszebb és legkülönlegesebb fény a lézer manapság már mindenki számára elérhető. Az igazi esküvői lézer show rendszerint 5, 10, 15 perces, egyedi igényekhez írt, különleges zenei és grafikai témákkal megkomponált fényshow a Nagy Naphoz méltó módon.
Az esküvői lézer show előnye, hogy egyedi grafikai témája  a pár igényeihez és személyiségéhez szabható. Megrajzolható a pár neve, vagy akár arca is! A zenei téma egyedi hangjátékkal, verssel, idézettel színesíthető.
A számítógéppel tervezett és megírt fényshow leginkább sötétedés utáni programként élvezhető kül- és beltéren egyaránt.
A lézeres animációk vonalas elemekből állnak, és megjelenítésükhöz szükséges egy felület (laser screen), amelyet a lézeresek biztosítanak. Ez a különleges vetítővászon ad lehetőséget 3D ábrák és interferencia fényjáték kivitelezéséhez is. A szépséges, térbeli hullámok, legyezők és más effektek kirajzolódásához pedig köd szükséges, amelyet víz bázisú hazer ködgépek segítségével lehet úgy biztosítani, hogy az szagtalan, alig látható ködöt képez.
Az igazán szép esküvői lézer show-k 3 lézerrel készülnek: egy a grafikai témákat rajzolja, kettő pedig a térbeli effekteket. Az interneten, illetve a goldlaser.hu videó-galériájában akár többet is megtekinthetnek inspiráció gyűjtés céljából. Különlegesség lehet még ha táncos produkcióval dobják fel a látványvilágot, akár világító LED ruhás táncossal.

Gold Laser Esküvői lézer show   http://goldlaser.hu

Tel.: +36-20-993-9368 info@goldlaser.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: