Ajándéközön és HírM@il

Olvasóink megszokhatták, hogy folyamatosan fejlődünk, amelyek közül talán az egyik legjelentősebb újítás részesei lehetnek ezúttal. Az 1992-ben alapított Hírnök helyi tájékoztatásra jött létre, amely országos Magazinná „nőtt”, de melléklettel, illetve egyéb formában helyi lapként is megjelentünk. Ezt a jól bevált koncepciót folytatjuk digitális formában – vagyis helyben is vagyunk és országosan is tájékoztatunk. Az online Hírnök olvasók megszokhatták, hogy havonta érkezik a Magazin legfrissebb száma a világhálón, amit országszerte és határainkon túl is olvasnak.

Hatalmas, mondhatni forradalmi újítással fejlesztettük tovább eddigi lehetőségeinket és létrehoztuk a Hírnök HírMail-t, ami egyedi, új műfaj a tájékoztatásban. Alapja az eddigi kapcsolatrendszerünk, tudásbázisunk és stratégiánk, amely által helyben is va­gyunk, de regionálisan és országosan is tájékoztatunk. Jelenleg, mint­egy 70 település és kerület, illetve a főváros mellett 10 kistérség lakosait érjük el közvetlenül. A feliratkozók listájában szereplő kiemelt települések / kerületek, vagy kistérségek lakosainak célzottan küldünk helyi és regionális híreket, programajánlatokat, érdekességeket, többek között az önkormányzattal, helyi lappal, művelődési házzal, egészségügyi intézményekkel, orvosokkal… együttműködve. A Hírnök Magazin aktuális számát és más országos jellegű híreket minden, a listánkban szereplő – helyi, regionális, országos és határon túli – címre elküldjük. A tájékoztatásban törekszünk az 1992-ben alapított kiadónk alapelveit követve, könnyed, érdekes „Hírnökös” stílusra.

Nyomtatott magazinunknál nem tudtuk tovább bővíteni a példányszámot, mert az egyéb kiadások mellett a nyomdaköltség emelkedése már nem lett volna kifizetődő, így lapunkat néhány nap alatt elkapkodták. A kereslet okozta hiány mellett, arra is büszkék vagyunk, hogy lapunkkal a tizenéves korosztályt is el tudjuk érni. A világháló lehetőségei korlátlanok, így mennyiségi akadályra már nem kell számítani.

Továbbra is fontos, hogy a feliratkozók, vagyis olvasóink száma emelkedjen, ezért a HírMail üzenetek tartalma és koncepciója is „Hírnökös”, amit összekötöttünk Hírnök Ajándék (www.hirnokajandek.hu) honlapunkkal, amely által olvasóink még jobban várják üzenetünket, mert azok tartalmazzák a kódot a minimum 5 ezer forintos ajándékutalványokhoz, kiemelt kedvezményekhez. Azt sem állítjuk, hogy nem viccelünk, mert egy-egy jól elhelyezett viccel is mosolyra fakasztjuk olvasóinkat. Minden titkunkat nem áruljuk el, de a HírMail és a Hírnök Ma­gazin olvasói biztosak lehetnek benne, hogy továbbra is érdemes lesz velünk lapozni!

Meggyesi Gyula

HírnökAjándék honlap: www.hirnokajandek.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: