Hírnök Történelem2

1992. szeptember 29-én kaptuk meg első lapengedélyünket és november végén került az olvasókhoz kiadónk első lapja Káposztásmegyer címmel.

Az újság Budapesten, illetve újpest Káposztásmegyeri részén jelent meg, amit az alapító – Meggyesi Gyula -, amolyan hiánypótlásnak szánt. Az ötlet abból adódott, hogy újpestnek ezen az új lakótelepén semmilyen tájékoztatási eszköz nem volt. Az első számok még Meggyesi Gyula egyéni vállalkozó kiadásában kerültek az olvasókhoz – mivel abban az időben a Magyar Nemzet munkatársaként dolgozott az alapító és a helyi lap készítése csak „kedvtelés, másodállás volt”. Idővel viszont a lap sikere bővítést, terjeszkedést kívánt, így dönteni kellett a biztos főállás és a kockázatos vállalkozói jövő között. Utóbbira esett a választás, így a bővülés és fejlesztés került előtérbe.
A lapnak olyan sikere volt, hogy alig két évvel később már Káposztásmegyer mellett, Újpesten, Zuglóban, Palotán és a XVI. kerületben, illetve a főváros pesti oldalán is megjelent Pesti Hírnök néven.
Miután a lap kiadója, illetve székhelye Mogyoródra költözött, egy időre szünetelt a saját lapok kiadása, de a cég ez alatt is működött, többek között hírügynökségi tevékenységgel, illetve nyomdai munkák előállításával, grafikai munkákkal. Ez idő alatt több cég reklámkiadványait készítettük el, illetve híreink, tudósításaink szinte minden vezető napilapnál, hetilapnál és havi lapnál megjelentek (Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Népszabadság, Népszava, Kurír, Hekus Magazin, 07 Magazin, Hajnali Krimi, Mai Nap, Blikk, Biztonságtechnika stb.).
1997-ben indítottuk útjára társkiadóként, a Mánia Magazint, amely hobby lapként, elsősorban a telefonkártya és Kinder figurák gyűjtőinek szólt – a partnerek profilváltása miatt, a lap két év után megszűnt.

1997. 08. 11-én Mogyoródi székelyünkön Megnyitottuk Vegyesboltunkat, amely 3 Manó néven vált ismertté.

1998-ban Mogyoród Önkormányzatának megbízásából átreformáltuk és fellendítettük a helyi tájékoztatást, amely által a korábbi 10-20%-os olvasottságból, mintegy 95 %-ra emeltük az arányt – a fizetős lapként megvásárolt Mogyoródi Híreket. Mivel a helyi képviselők megosztottsága révén az általunk kikötött függetlenség megtartása ellehetetlenült 2000-ben kiadónk visszaadta a megbízást. A lakosok továbbra is igényelték az általunk nyújtott információkat, ezért 2000-ben Mogyoródi Hírnök néven folytattuk a helyi tájékoztatást a korábbi sikerekkel.

Ugyancsak 2000-ben jelent meg először a Magyarországi Forma 1 idején a háromnyelvű Free Start Hírnök, amelynek csak neve változott Info Hírnök-re, illetve formátuma A/5 méretre. A kiadvány a hazai Forma 1 idején jelenik meg magyar, angol és német nyelven. Célja a versenyre érkező turisták tájékoztatása, a hazai turizmus, szórakozás, pihenés stb. lehetőségeinek népszerűsítése.
Elsőként a 2002-es önkormányzati választások előtt jelent meg a Választási Hírnök, amely egy olyan független kiadvány, ahol lehetőséget adtunk minden indulónak a bemutatkozásra Mogyoródon.
2002. decemberétől, évente egy alkalommal igényes kivitelű, színes, Mogyoródi falinaptárt készítettünk olvasóinknak, amelyen többek között a közhasznú, illetve fontos információkat is megjelentettük, ez által szívesen tették jól látható helyre…
2003. elején jelent meg országos magazinunk, a Vállalkozó Hírnök, amely már újságárusoknál is kapható volt. A lap sikeresen működött, de egyre több szabadidős és egyéb érdekes téma került bele, amelyek a visszajelzések alapján pozitívan befolyásolták a tartalmat, ezért megváltoztattuk nevét és formátumát, így hoztuk létre a Hírnök Magazint, amely a megújult tartalommal és formátummal kiadónk legsikeresebb lapja lett!!! A Hírnök Magazin szintén újságárusoknál volt kapható országszerte

2006-ban indítottuk a www.hirnok.hu honlapunkat.
A Hírnök Magazin sikerét kihasználva, a lapot célzott területeken, településeken, regionális és helyi hírekkel bővítve (adott terület címlapjával) ingyenesen juttattuk el az olvasókhoz.
A bővüléseknek köszönhetően 2008-ban már a Hírnök Magazin mellett Budapesten (Budapesti Hírnök) és Pest Megyében (Pest Megyei Hírnök) regionális, Mogyoródon (Mogyoródi Hírnök), Kerepesen (Kerepes-Szilasligeti Hírnök), Veresegyházon (Veresi Hírnök) és Budaörsön (Budaörsi Hírnök) helyi lapokkal is tájékoztattunk.
2009-ben folyamatosan vezettünk be újdonságokat, illetve rugalmasságunk által megjelenési területeink is az igények függvényében változott.
Franchise hálózatunk első tagja Egerben jelent meg, amely néhány hónap után kibővült, s Heves Megyei Hírnökként jelent meg. Másodikként Vasi Hírnök néven csatlakozott Vas Megyei partnerünk.

A válság természetesen kiadónkat is igen komolyan érintette, ami arra ösztönzött minket, hogy további újdonságokkal, fejlesztésekkel, a gazdasági lehetőségekhez és az igényekhez igazodva, a területi megjelenések által, igen olcsó hirdetési árakat dolgozzunk ki, a korábbi megjelenési területek célszerű szűkítése mellett . Orszáos, regionális, illetve egyes területi megjelenéseink felfüggesztésével  legerősebb területeinkre (Bp. IV,, XV., XVI… kerületek, Dunakeszi, Kerepes, Gödöllő, Veresegyház…) összpontosítottuk energiánkat, amelynek stabillá válása után, folyamatosan bővítettük megjelenési területeinket.

Honlapjainkat a külső próbálkozások (ráfizetések és csalódások) után, 2010 elejétől saját csapatunkkal fejlesztjük. Az adatok és a visszajelzések alapján, igen sikeresen!

2011 második felében fő weblapunk, a www.hirnok.hu, meghaladta a 300 ezres látogatottságot. A www.csaladi.hirnok.hu oldalunk alig fél év alatt, mintegy 140 ezres látogatást számlált, s helyi, Mogyoród lakosainak szóló – www.mogyorodi.hu – honlapunk is egy év alatt meghaladta a 100 ezres látogatottságot (ami igen jelentősnek nevezhető a mintegy 6 ezer lakost számláló településen is!).

2011 második felében újabb honlapokat indítottunk:

Vállalkozóknak: www.vallalkozokozpont.hu;

Újságíróknak, médiásoknak, sajtósoknak…: www.sajtokozpont.hu

2012-ben ismét jelentős fejlesztéseket indítottunk! Családi lapunkat beolvasztottuk a Hírnök magazinba, amelyben különálló, családi rovatként szerepel. Ezzel bővíteni tudtuk mindkét lap hatékonyságát és olvasótáborát!

Az év második felében kidolgoztuk – és folyamatosan fejlesszük – lapcsoportunk, illetve honlaphálózatunk új koncepcióját, amely által – igen egyszerű és átlátható módon – agilis újságírók, médiások, szervezők stb., csapatunk tagjaként, mégis önállóan szerkeszthetnek saját weboldalt, illetve készíthetnek önálló lapot. 

 2013. elején Vegyesboltunkat jelentős átalakítással és fejlesztéssel tettük vonzóbbá és a kínálat bővítése által termékeink egy részét webshopunkban (www.bolt.hirnok.hu) is értékesítjük.

2014. végén összevontuk a rovatokat/aloldalakat és ismét megújítottuk honlapjainkat, amelyek látogatottsági adatai komoly eredménynek tekinthető:
– a www.hirnok.hu honlap 2010. 02. 22-től 2014. 11. 01-ig összesen 1 636 889 látogatót számlált!
– a www.csaladi.hirnok.hu honlap 2011. FEBRUÁRTÓ 2014. 11. 01-ig összesen 1 059 513 látogatót számlált!
– a www.helyi.hirnok.hu honlap 2010. 02. 22-tő 2014. 11. 01-ig összesen 810 822 látogatót számlált!
– a www.szabadido.hirnok.hu honlap 2014. FEBRUÁRTÓ 2014. 11. 01-ig összesen 32 403 látogatót számlált!
– a www.otthon.hirnok.hu honlap 2012 Áprilistól 2014. 11. 01-ig összesen 208 405 látogatót számlált!
– a www.egeszseg.hirnok.hu honlap 2012 Áprilistól 2014. 11. 01-ig összesen 220 623  látogatót számlált!
A főoldal és a rovatok/aloldalak 2014. 11. 01-ig összesen 3 968 655 látogatót számlált!

2015. elején működő saját honlapok:
www.hirnok.hu
www.sajtokozpont.hu
www.vallalkozokozpont.hu
www.mogyorodi.hu

Saját weboldalaink mellett, profi csapatunk honlapépítést is vállal, így egyre több partnerünk rendelkezik az általunk készített oldalakkal.

Általunk készített és üzemeltetett honlapok:
www.horvat-szallas.hu
www.nebulopapir.hu
www.globalroll.hu
www.kurfistuzep.hu
www.domtech.hu
www.ingyenenergia.hu
www.sziromvirag.hu
www.godollovirag.hu

 2015. januárjában kiépítettük, illetve ettől az időponttól az intézménnyel együttműködésben üzemeltetjük és fejlesztjük a Gödöllő Város Önkormányzatához tartozó  Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapját a www.tormay.hu weboldalt.

 

 

Könyvelőirodánkban a legfelkészültebb szakemberek állnak a vállalkozók rendelkezésére, ügyvédeink pedig a cégalapítástól az ingatlanvásárláson át, több területen segítenek.
Cégünk számtalan egyéb szolgáltatást is nyújt partnereinek: Lapkiadás, prospektusok, szórólapok, katalógusok, egyéb kiadványok szerkesztése, tördelése, nyomdai kivitelezése, terjesztése. PR és reklámriportok készítése, sajtószolgálat, hírügynökség, reklámügynökség…

Kiadónk a Hírnök  név/logo kizárólagos használója,
amely a minisztériumi, illetve lapnyilvántartásban a 2.2.4/475/2001 számon
lett bejegyezve és
a Magyar Szabadalmi Hivatal
Védjegylajstromában a 183 193 számon szerepel.

Védjegy 1

 
Védjegy 2
 
Védjegy 3
 
 
Hírnök Lapnyilvántartás 2001
Hírnök Hírportál

 
Pesti Hírnök
Hírnök 2006 változtatás
 
Hírnök Hírportál
 
 
ADATKEZELÉSI NYILVÁNTARTÁSI SZÁMOK:
Weboldal üzemeltetés: 40 632
Webáruház üzemeltetés:40 633
Direkt marketing tevékenység, hírlevél küldés: 40 634
Belső internetes közösség kialakítása: 40 635
(Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv) 68.§ (6) bekezdése alapján.)
Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: