Ingyenes Protézisrögzítést nyerhet

Nagyszabású Nyereményjátékot indít a Fixfogsor® Rendelő az egyik közösségi média felületén, amelynek fődíja 1 db alsó-, vagy felső- műfogsor rögzítésére beváltható utalvány, közel fél millió forint értékben. Ha már van műfogsora, vagy hamarosan protézisre lesz szüksége, ezt a lehetőséget ne hagyja ki! Dr. Szabó Lászlóval beszélgettünk arról, hogyan jött a játék ötlete és megkértük, hogy ossza meg ezt a lehetőséget az olvasóinkkal. Ebben a cikkben röviden be is mutatja azt, hogy hogyan történik az eljárás és hogyan változtatja meg a műfogsorviselők életét.

„A rendelő idén köszönthette a 3500-ik magyar páciensét, aki a Fixfogsor® Protézisrögzítést választotta. Nincs is nagyobb boldogság annál, mint amikor elégedett pácienseink levélben írnak, vagy a kontrollvizsgálatokon csillogó szemekkel, hatalmas mosoly kíséretében mesélnek a Fixfogsorral® kapcsolatos élményeikről. Arról, hogyan változtatta meg életüket a Fixfogsor® Protézisrögzítés. Szinte minden napra jut egy köszönő üzenet és ez igazolja vissza, hogy jó úton járunk.

Ráadásul 2018-ban hatalmas elismerésben részesült fogászati rendelőnk, amely kifejezetten teljes fogpótlás rögzítésére specializálódott. Elnyertük az “ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJAT”, melynek szakmai zsűrije érték és minőség iránt elhivatott szolgáltatásokat és termékeket díjazza.

 Nehéz megszokni a „bolti fogakat” és az azzal járó ragasztást! Na de mi van helyette?

A Fixfogsor® Protézisrögzítés lelke a kifejezetten teljes kivehető műfogsorok stabilizálására kifejlesztett extra vékony titán implantátum, amelyet normál helyi érzéstelenítés mellett helyezünk az ínyen keresztül az állcsontba. Az apró implantátumok íny fölé kiemelkedő gömbfejű végére pattintható rá a műfogsor, amelybe speciális gumigyűrűs patentházakat építünk be. Ez a rendszer biztosítja a műfogsor stabilitását.  Stabilizálható csak az alsó-, csak a felső-, vagy akár mindkét fogsor is. Az alsó fogsort 4, a felsőt 6 ponton rögzítjük. A műfogsor továbbra is kivehető marad, de csupán tisztításhoz kell kivenni, éjszaka is a szájban marad. Egy időben nem szükséges mindkét fogívet rögzíttetni, dönthet úgy páciensünk, hogy vagy csak az alsó, vagy csak a felső fogívet stabilizáljuk.

Ha a páciens rendelkezik műfogsorral, akkor egy percig sem marad fogsor nélkül. Ha még nem, akkor saját fogtechnikai laboratóriumunkban néhány napon belül el tudjuk készíteni új fogsorát. Így a protézisrögzítés rendkívül gyors eredménnyel kecsegtet. A kezelés után a műfogsor minden pillanatban stabil lesz, viselője keményebb ételeket is képes lesz elrágni és elfelejtheti a műfogsorragasztók használatát. A Fixfogsor® Protézisrögzítés lényeges életminőségbeli javulást eredményez.

Azért indítjuk Facebook nyereményjátékunkat, mert szeretnénk meghálálni azt a sok szeretetet és bizalmat, amit pácienseinktől nap mint nap kapunk. Előző évben már elvégeztük ingyenesen egy szerencsés páciensünknek a beavatkozást a kvízjáték keretében. A beavatkozás meghozta páciensünk számára a várt eredményt.”

„Abban a szerencsében volt részem, hogy pont a névnapomon sorsolták ki a Fixfogsor nyereményjátékának nyertesét.  Aki legnagyobb meglepetésemre én voltam. Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy nem csak megnyertem, hanem alkalmas is vagyok a kezelés elvégzésére.

Már több mint egy éve viselem a beültetett implantátumot és fogsort. A családtagjaim is észrevették, hogy sokkal többet mosolygok, vidámabb vagyok, keményebb ételekbe is bátran bele merek harapni.”

Mészáros Makai Margit 2017-es kvíznyertes

A különleges sikerhez nem mindennapi nyeremények párosulnak, amelyek a következők:

A fődíj: INGYENES Fixfogsor® Protézisrögzítésre jogosító utalvány közel félmillió Ft értékben (az utalvány egy fogsor rögzítésére váltható be, vagy csak az alsó VAGY csak a felső műfogsor rögzítésére)

2. díj: FIXFOGSOR® Protézisrögzítés elvégeztetése esetén új fogsorra beváltható utalvány 138.000 Ft értékben!

3. díj: 1 db 100.000 Ft értékű Fixfogsor® Protézisrögzítésre jogosító utalvány.

A játék ideje: 2018.10.08-10.31.

Ezeken kívül minden játékban résztvevő, aki a játékszabályoknak megfelelően teljesíti az abban rögzítetteket, garantált ajándékban részesül, de ez egyelőre maradjon meglepetés.

Adjon egy esélyt magának, hogy megnyerje a fődíjat vagy a nyeremények egyikét! Gondoskodhat szeretteiről is! Részt vehet a játékban akkor is, ha olyan közeli hozzátartozója van, aki érintett a fogsorrögzítés problémájában. Amennyiben Ön nyeri a játékot, a nyereményt átruházhatja érintett hozzátartozójára.

A nyereményjátékon való részvételért kattintson az alábbi linkre és járjon el a játék feltételeinek megfelelően!

Kattintson és nyerje meg az ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJAS Fixfogsor® Protézisrögzítést!!!

https://www.facebook.com/fixfogsor/posts/2000510233338476 

Sok szerencsét kívánunk!


A tavalyi, 2017-es kvízjáték nyertese (őt látják a lenti videón) Mészáros Makai Margit volt.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: