Keringési problémák kezelése

Rohanó, káros szenvedélyekkel teli világunkban egyre gyakoribb a súlyos betegségek kialakulása. Az elhalálozási statisztikák élén világszerte a szív- és érrendszeri betegségek állnak. Testünkben a véráramlás maga az élet, hisz azon keresztül jut el különböző szerveinkhez, végtagjainkhoz a szükséges oxigén és tápanyag. Mindennapjainkban többféle káros tényező szerepel, amely hatására kialakul az érszűkület. A betegség kezelésére kiválóan alkalmas Nashwan-Parasound eljárást alkalmazó dr. Sadik Al-Johy sebész szakorvost kérdeztük miért kezdte ezt az eljárást alkalmazni.
– Rengeteg pozitív véleményt hallottam betegektől és kollégáktól, így nem volt nehéz döntenem. Saját tapasztalataim is azt mutatják, hogy sokaknál segített az eljárás. Egyik jellemző tünete az érszűkületnek a bizonyos távolság megtétele után jelentkező vádli, comb, illetve fartájékon jelentkező fájdalom, vagy görcs. Ez a távolság a kezelés során a betegek többségénél megnőtt, sőt bizonyos esetekben megtöbbszöröződött. A betegek gyakran éjszakai görcsökre, végtag zsibbadásra panaszkodnak, vagy arra, hogy hidegek, fáznak a végtagjaik. Ezek a panaszok a kúra során többségüknél csökkennek, vagy megszűnnek.
– Kik vannak kitéve a betegségnek?
– Kiemelten veszélyeztetettek, akik dohányoznak, magas a koleszterinszintjük, cukor-, vagy magasvérnyomás-betegségben szenvednek, illetve ha gyakran fordult elő a családban érbetegség. Ezeken kívül a stressz és az életkor is szerepet játszik a betegség kialakulásában.
– Mi az eljárás lényege?
– A készülék infra-, hallható- és ultrahang hullámokat kibocsátva serkenti a mellék-erek keringésképzését. A kívánt hatás eléréséhez csupán 20 kezelésre van szükség.
A vérnyomás, koleszterin és cukorszint megfelelő szinten tartására ügyelni kell. 35 év felett mindenkinek ajánlanám az érrendszeri szűrő vizsgálatot.

Mindazoknak, akik bejelentkeznek a március 7-én  Bp., III. ker., Vörösvári u. 23.,
március 8-án Bp., VIII. kerület, Üllői u. 2-4.,
vagy március 9-én Bp., XVII. kerület, Uszoda u. 3. szám
alatt található kezelőcentrumban tartandó vizsgálatra

30 ezer forint kedvezményt biztosítanak a kúra alapárából.
A vizsgálat INGYENES.

További felvilágosítás: www.medhungary.com,
vagy 06-20-541-1466, 06-70-290-3216,
06-30-339-6963, 06-72-551-714

Érszürkület

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: