Legendás Volt

Igazán legendás bandák teszik tiszteletüket a Telekom VOLT Fesztiválon, 2018-ban. Sopronba látogat és alighanem ismét hazánkba utaztatja „félelmetes” stadionszörnyét, Eddie-t, az Iron Maiden, valamint újra benéz Magyarországra a Where’s The Revolutionnal megint érvényeset alkotó, formába lendült Depeche Mode. (Nem) mellékesen, a Hurts és a Hollywood Undead is fellép a hűség városában.

2018-ban ötnapos lesz a Sziget utáni – az időrendet nézve: előtti – legnagyobb honi dzsembori. A VOLT alapító-főszervezője, Lobenwein Norbert maga se titkolja, mennyire örvend  a két brit óriás sikeres becserkészésnek, főként az 1980-ban alapított essexi „elektronikus mamut” hiányzott már nagyon innen…

– Dave Gahan és csapata évek óta a közönségünk kívánságlistájának élvonalában foglal helyet. A line-up még korántsem teljes, de az eddigi nevek már garanciát jelenthetnek arra, hogy igazán nagy érdeklődés várható – rögzítette a főszervező. No persze az Iron Maiden legalább ekkora fogás. Már csak azért is, mert a heavy metal legendái eddig világszerte több mint százmillió lemezt adtak el. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretében érkeznek Sopronba. Az azonos nevű mobiljáték és képregény ihlette turnén mind vizuális megjelenésben, mind a dalsorrendet illetően sok meglepetésre számíthatunk.

Egyébként a kedvezményes, 60 órás „early bird” jegyelővétel november 23-án, délben startol. Öt- és négynapos bérletek mellett, idén először háromnapos, hétvégi bérletek is válthatók. A szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.

Sz.Z.A.

2017. 11. 14.

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: