Logopédiai óvoda és Bébihotel Veresegyházon

Játszva mindent megtanulhatsz. Ez a jelmondata annak az óvodának a Gyermekligetben, amely hiánypótló jelleggel szeptembertől logopédiai óvodaként folytatja munkáját.

Az eddig is az integrációt szem előtt tartó, nem szegregáló inkluzív intézményben (amely azt jelenti, hogy a különböző képességű gyerekek együtt fejlődnek), mostantól napi rendszerességgel tartunk logopédiai foglalkozásokat, a logopédiai ritmika szerint.

Folytatjuk azt a hagyományunkat, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a képességfejlesztésre,a tehetséggondozásra, hiszen mindenkiben rejlik tehetség. Az eredményes munkát a kis létszám, a családias légkör segítik elő, mert ez a speciális törődés nagy létszám mellett nem megy. Az óvodában a vegyes csoport mérete legfeljebb 15 fő lehet.

Mindezekkel szeretnénk elősegíteni a zökkenőmentes iskolakezdést, történjen az saját iskolánkban, vagy bárhol másutt, mivel óvodánkban az oktatás-nevelés az ONAP (Országos Nevelési Alapprogram) szerint zajlik.

                             

Mire való a Bébihotel?

Városunkban szintén elsőként készülünk bevezetni ezt a szolgáltatást. Európa számos országában bevett szokás, hogy szüleik a gyerekeket 1,5 és 10 éves koruk között egy-egy alkalomra szeretnék elhelyezni biztonságos helyen, ahol szakember vigyáz rájuk. Pár órától akár egy éjszakán át, illetve hétvégén is. A lehetséges alkalmak listája hosszú, a teljesség igénye nélkül: rövid üzleti út, romantikus este a párjával, színház- vagy mozilátogatás, ügyintézés, bármilyen váratlan esemény, melynél a gyerek jelenléte nem lehetséges.

A gyermekeket az ilyenkor ”hotellé átalakuló” óvodánkban helyezzük el, amely igen barátságos belső tereivel kiválóan  alkalmas erre a célra, a „meseépület körül saját parkkal és játszótérrel.

 

A Bébihotel egyelőre bevezető áron, 1000 forintért vehető igénybe óránként (az árakat szeretnénk mindenkor jelentősen az alkalmi bébiszitteri díjak alatt tartani.) Előzetes bejelentkezés szükséges.

Várjuk az érdeklődők jelentkezését. járjuk be együtt a helyszíneket és ismerkedjünk!

Elérhetőségünk: logiveres@gmail.com

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: