Megújult a Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapja a www.tormay.hu

A gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapjára látogatókat teljesen új látvány fogadja március óta. A naprakész rendelési idők mellett rengeteg új információ került fel az oldalra.

A Gödöllői Járás területén élő emberek járóbeteg szakellátását végző Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapjára, a www.tormay.hu oldalra látogatók teljesen új arculattal és kibővült információs bázissal találkozhatnak. Az oldal kiépítését és üzemeltetését a Hírnök Média végzi, amely a térségben sokak számára ismerős többek között a Hírnök Magazin által.

Meggyesi Gyula a Hírnök Média cégvezetője kiemelte, hogy a honlap első üteme az intézmény teljes információs bázisának kiépítése volt, amely többek között a területek, orvosok és rendelési idők, illetve szabadságolások információit tartalmazza. A továbbiakban folyamatosan kerülnek fel olyan tájékoztatások, amelyek a térségben élők betegellátásával, kezelésével, illetve megelőzéssel kapcsolatosak (kórházak, ügyeletek stb.). A honlapon lehetőség nyílik más egészségügyi szolgáltatással foglalkozó cégeknek is a megjelenésre (magánrendelők, egészségügyi szolgáltatások, gyógyászati eszközök, gyógyszertárak, egészséges élettel foglalkozók stb.), amelyek ugyancsak elősegítik a tájékozódást.

A honlap felépítésénél fontos szempont volt, hogy könnyen átlátható legyen, amit az elmúlt időszak visszajelzései alapján sikerült is megvalósítani, sőt nem csak asztali gépen, hanem bármilyen – erre alkalmas – eszközzel elérhető, így többek között tablet-en és okos-telefonon is olvashatóak az információk.

Az intézmény vezetősége közvetlenül is frissíti az oldalt, de a Hírnök Média munkatársai is azonnal elhelyezik a változásokat, új információkat, cikkeket, így naprakész a honlap. Fontos újdonság, hogy az intézmény munkatársai segítenek a tájékozódásban, illetve megelőzésben, így például már olvasható információ a tavaszi allergiákról, vagy arról, hogyan készüljünk a vérvételre. Családorvosok pedig az intézet honlapján keresztül használhatják a „FőnixWEB” medikai rendszert!

Kiemelt fontos szerepe van a felmérés oldalnak is, ahol a betegek tudnak visszajelezést küldeni, illetve véleményezni a szolgáltatásokat névtelenül. Meggyesi Gyula elmondta, hogy a Hírnök Média a nyomtatott magazin kiadása mellett saját hírportált üzemeltet – www.hirnok.hu -, amely – a magazinhoz hasonlóan – szórakoztató tartalommal várja az olvasókat. Több céges honlap készítése és üzemeltetése mellett kiemelt feladat volt a www.tormay.hu oldal elkészítése, amelynek átadása óta rengeteg pozitív visszajelzés érkezett.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: