Miért válasszunk egyedi bútort?

i

konyhabutorKözel 20 éves asztalos szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére, bármilyen jellegű bútorkészítésben, asztalosmunkában. Legyen szó konyha, nappali, hálószobabútor, gardróbszekrény, irodabútor, kiegészítő kisbútorok, vagy bármilyen bútorról, asztalosmunkáról, amely egy lakásban, irodában, megtalálható.
Kérem nézzen szét az oldalon amennyiben bármilyen kérdése felmerül amire szeretne választ kapni,vegye fel velünk a kapcsolatot.

i

Nem elég csak egyedi bútorokról beszélni, mivel nemcsak a bútorok,   hanem a szoba egyéb kiegészítőitől lesz teljes és harmonikus lakásunk.

Minden ház vagy lakás mérete más és más, így a milliméterek is számítanak, ezért a széleskörű tervezés és gyártás a legmegfelelőbb, legyen az konyha, szobabútor,  vagy radiátorburkolat. Környezetünk nagy szerepet játszik pihenésünkben, vagy akár kifejezi egyéniségünket.

i

Miért válasszam az egyedi bútort?

A lapra szerelt vagy standard méretre gyártott bútorok
kevés esetben illeszkednek a beépítésre szolgált helyhez.
Ehhez nyújt segítséget, ha egyedi méretre gyártatjuk bútorainkat
maximálisan kihasználva a hely méreteit és adottságát.
Így biztosak lehetünk benne, hogy az általunk megálmodott bútor
a mi elképzelésünkhöz, igényeinkhez fog igazodni és nem fordítva.

2016-03-10_20h52_07

2016-03-10_20h49_32

 i

2016-03-10_20h51_51

Asztalosipari szolgáltatásaink

* Egyedi bútortervezés, kivitelezés, 3D látványterv készítés
* Konyhabútor
* Szobabútor
* Fűrdőszobabútor
* Irodabútor készítése
* Furnérozott bútorok készítése
* Falépcsők, burkolatok
* Tolóajtó, térelválasztó falak készítés

 2016-03-10_20h48_43

 i

Konyhabútor

Konyhabútorok a következő anyagok felhasználásával készülnek. Laminált bútorlapok, laminált farost lemez, színfurnéros bútorlapok, rétegelt lemezek, táblásított faanyagok, laminált munkalapok, valamint gránit, márvány és üveg munkalapok.

A konyhabútorok ajtói illetve fiók előlapjai készülhetnek egyszerű laminált bútorlapokból, színfurnéros bútorlapból, háromdimenziósan mart MDF lapokból, vákuumfóliázva illetve festve (többféle színben és mintázattal), tömör fából natúr vagy pácolva, és lakkozva.

A konyhabútornak formailag szinte csak a fantázia szab határt.

A konyhabútorokba különféle belső fémrács szerkezeteket, különleges fiókokat és kiegészítőket lehet beszerelni, hogy minden az ön igénye szerint álljon össze az egyedi konyhájában.

2016-03-10_20h55_43

Szobabútorok

A felhasznált anyagok hasonlóak a konyhabútornál használtakkal. Szobabútor készítésénél igyekszünk összhangba hozni a modern anyagokat a klasszikus formákkal, mindig szem előtt tartva a célszerűséget és a formai változatosságot.

I

2016-03-10_20h45_18Beépített szekrény

A kényelem nem luxus!
A házakban, lakásokban gyakran találkozhatunk csak tárolásra kialakított helyiséggel,vagy falbeugrással,amely kitűnő helye lehet egy beépített gardróbnak, vagy gardróbszobának. Manapság nagyon népszerű főleg a méretei miatt, mert nagyon sok mindent elnyel. Egy komfortos gardróbszekrényben vagy gardróbszobában nemcsak a ruhatárunkat helyezhetjük el, hanem egyéb, ritkán használt tárgyaink is helyet kaphatnak itt. Az áttekinthető tárolásnak köszönhetően könnyedén válogathatunk ruháink között. A helyiség belső kialakítása három módon történhet. Állványokkal, modulokkal, amelyek a későbbiekben rugalmasan alakíthatók, esetleg panellapokhoz erősített elemekkel vagy szekrényekkel. A belsőelemek: vállfák, fiókok, kihúzható akasztó rudak, ruhalift… ezek opcióként választhatók. Kinek mire van nagyobb igénye.
Tolóajtós beépített szekrényeket is készítünk.A beépített szekrényeket bármilyen kialakítással el lehet készíteni. A gardróbnak, már nem csak funkciója van, dekoráció is lehet egy nappaliban, vagy egy hálóban.
A tolóajtók betétjeit egyedileg lehet megválasztani, óriási típus- és színválaszték alapján. Közel 150 féle laminált bútorlap, egyedi színre pácolt furnéros anyagok, 6 féle tükör, matt üvegek, bármilyen színre festett üvegek, illetve széles választékú bambusz, illetve rattan anyagok közül lehet választani, illetve ezeket osztással lehet variálni egy frontrendszeren, illetve egy ajtón belül is.

 

2016-03-10_20h49_59Irodabútor

Irodabútor készítésnél fő szempont a kihasználhatóság párosítva a célszerűséggel, és a formai változatossággal. Az irodabútor készítésénél felhasznált anyagok nagyon változóak. A laminált bútorlaptól a színfurnéros bútorlapig, különböző műanyagokon át egészen a fém alkatrészekig mindent felhasználunk.

 

Üzletberendezés

Jó tudni!

Ha önnek van valamilyen elképzelése, vagy egy fotója arról a bútorról, amit szeretne elkészíttetni, azt mi megvalósítjuk. Ki sem kell mozdulnia otthonából, mert mi házhoz megyünk, és a helyszínen kiválaszthatja konyhájának, egyedi bútorának színét, alapanyagát a katalógusokból. Elvisszük önnek a bemutató termet egy részét, ez által ön időt, és pénzt takarít meg!

 

Farkas Gábor
Cím: 2113 Erdőkertes, Fő út 12
Telefon: +36 20 961 5610
Email: info@butor-keszites-tervezes.hu
Honlap: www.butor-keszites-tervezes.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: