Mitsubishi: újabb ASX-korszak

A Mitsubishi régi kedvenc, ezért is volt sokunknak hiányérzete a márka újdonságai, friss produktumai iránt – főként itthon, ahol a nagy japán klasszikusok egyike, mintha kevésbé lenne szem előtt. De nem marad ez így, mivel a Mitsubishi Motors 2023-ban színre lép az új ASX-modellel!

A jövevény 2023-ban jelenik meg Európában a kisméretű SUV-szegmensben. Az autó a legmodernebb technológiákkal és hajtásláncokkal, köztük plug-in hibrid (PHEV) és hibrid (HEV) hajtásokkal gördül be a szalonokba. A kocsi amúgy a Mitsubishi harmadik plug-in hibrid SUV modellje az Outlander PHEV és az Eclipse Cross PHEV után.

A Mitsubishi Motors Europe bejelentése szerint, az új generációs ASX már 2023 tavaszán kapható lesz. Az ASX új generációja a jelenlegi modellt váltja le, amely 2010-es piacra lépése óta közel 380 ezer példányban kelt el, és ezzel az elmúlt évek egyik legsikeresebb Mitsubishije lett. A Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance CMF-B padlólemezére épül. A Renault Valladollid-üzemében, Spanyolországban gyártják.

Sz. Z. A.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: