Öt kihagyhatatlan férfi kiegészítő az őszi mindennapokra

A nagy nyári meleg után elérkezett a hűvösebb, esősebb ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit. Azonban a divat minden évben változik, és ezzel együtt a kiegészítők stílusa is, ezzel ellentétben vannak olyan állandó darabok, amik klasszikus stílusuknak köszönhetően időtállóak és sosem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, ami semelyik férfi ruhatárából nem hiányozhat az őszi hónapokban.

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre fontosabb sapkát viselni mindenkinek, hiszen így könnyen elkerülhetjük a nem kívánt megfázást. Manapság egyre népszerűbb lett a kalapok viselete is a férfiak körében, hiszen nemcsak, hogy klasszikusak, divatosak, rengeteg alkalomkor lehet őket viselni, legyen az egy szabadtéri koncert, vagy egy őszi séta. Aki nem kedveli a klasszikus kalapokat a Trendhim nevezetű, dán webshop kínálata között rengeteg egyszerűbb, pamutból készült darabot vagy egyedibb, különlegesebb baseball sapkát talál.

Sokan úgy gondolják, hogy karkötőket inkább a nők szoktak viselni, azonban manapság egyre népszerűbb lett a férfiak körében is a kiegészítő viselete.

A webáruház kínálata között nemcsak olyan darabokat találunk, amik divatosak, hanem amik rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. Ilyen a sportosabb stílusú paracord karkötő, amit rengeteg országban általános hadi kötélzetnek használnak a 250 kilogramm teherbírása miatt. Bizonyára nem mindenki kedveli a sportosabb, vagányabb darabokat, azonban az áruház kínálata között rengeteg bőrből vagy gyöngyből készült karkötőt találunk, ami akár egy hétköznapibb, akár egy elegáns öltözethez is tökéletesen passzol.

A nadrágtartók , más néven hózentrógerek már több száz éve a divat meghatározó kiegészítői, azonban az elmúlt néhány évben a kiegészítő rengeteget vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használják a kiegészítőt, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, hanem egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen gyakran visel olyan elegáns ruházatot, amihez egy stílusos csokornyakkendő, vagy egy hagyományosnak mondható nyakkendő, nagyszerű kiegészítő. Azonban fontos tudnunk, hogy manapság reneszánszát elő csokornyakkendő már egy hétköznapibb öltözethez is remek kiegészítő, hiszen egy sötétebb farmerral, fehér inggel és egy elegánsabb cipővel minden férfinak tökéletes viselet. A webshop kínálata között az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a bohémabb, egyedibb stílusú csokornyakkendőkig minden féle darabot megtalálunk.

Az elmúlt években újra divatba jött díszzsebkendőt  viselni, hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt mind egy zakót is egy különleges alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni. legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb alkalom is, hiszen egyediséget ad, és teljes mértékben színt visz az öltözetbe.

Minden megrendelt terméket legkésőbb öt munkanapon belül ingyenesen kiszállítanak, a Trendhim ezen felül, az esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszaterítést is biztosít minden vásárlójának.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: