Perel Julio Iglesias házasságon kívüli fia

    Julio Iglesias a biológiai apja a 43 éves Javier Sánchez Santosnak – állapította meg egy valencia bíróság első fokú ítéletében, amelyet a világhírű spanyol énekes ellen indított apasági perben hozott.

    A nem jogerős döntés indoklásában a bíró elegendőnek vélte a felvonultatott bizonyítékokat az apaság megállapításához, ide sorolta egyebek mellett a „nyilvánvaló fizikai hasonlóságot” a két férfi között, továbbá azt, hogy az énekes minden alkalommal megtagadta a DNS-vizsgálat elvégzésére vonatkozó kérelmet.

    A bíró azt is kiemelte, hogy Iglesias és María Edite Santos táncosnő a gyerek fogantatásának időszakában ismerte egymást – hiszen ugyanabban az éjszakai klubban dolgoztak –, és a nő „nagyon konkrét adatokat” mondott el bírósági vallomásában az énekes házának belsejéről. Nem lehet kizárni, hogy volt köztük szexuális kapcsolat – érvelt a bíró.

    Fernando Falomir, a Miamiban élő spanyol énekes ügyvédje bejelentette, hogy fellebbeznek a döntés ellen, és kétségbe vonta a bizonyítékokat, amelyekre hivatkozva megszületett az első fokú ítélet.

    A valenciai bíróság 2017 decemberében fogadta be Javier Sánchez Santos apasági keresetét, amelynek alapja egy DNS-vizsgálat, amelyet az Egyesült Államokban végeztek el. Magánnyomozó közreműködésével szereztek hozzá mintát a 75 éves spanyol énekes egyik gyerekétől, méghozzá úgy, hogy a házuk szeméttárolójában kutattak.

    Ez a teszt 99,9 százalékban azt mutatja, hogy én a fia vagyok, valamint azt, hogy anyám mindig az igazat mondta – nyilatkozta akkor újságíróknak Javier Sánchez Santos.

    A „törvénytelen fiú” történetét jól ismeri a spanyol közvélemény, anyja a kilencvenes évek elején hozta nyilvánosságra viszonyukat, amelyből állítása szerint kisfiú született.

    Előbb az asszony, később pedig a fia is próbálta bírósági úton elismertetni az apaságot, ám eddig egyik eljárásban sem jártak sikerrel.

    A most 75 éves Julio Iglesias karrierje csúcsán a latin amorózót testesítette meg, romantikus balladáiért nők milliói rajongtak világszerte.

    Két házasságából összesen nyolc gyereke született.

MTI

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: