Hírnök Média – Rendkívüli „Vírus” helyzet kezelése

A rendkívüli „Vírus” helyzet kezelése a Hírnök Médiánál! 

Kedves Partnereink! Olvasóink!
A koronavírus okozta rendkívüli helyzet ismét működésünk átgondolására kényszerített. Szerencsére minimális változásra kell készülnünk, mivel kiadónk 1992-es alapítása óta nem ez az első alkalom, hiszen ez idő alatt sokféle akadályt kellett leküzdeni – többek között a gazdasági válságot is. Mivel működésünk formája és rugalmassága az internetre tolódott, elsősorban „csak soraink átrendezését” jelenti.

Cégünknek több területe van, amelyeknek kezelését az alábbiakban részletezzük:

    Hírnök Magazin – Az 1992-ben indított nyomtatott lapunk a világháló terjedésével elsők között rendelkezett Hírportállal és ugyancsak elsők között került online is elérhetővé a lap teljes terjedelmében, s a folyamatos fejlődés által napjainkban a legmodernebb digitális formátumban lehet lapozni.
Az online kiadvány jelentősége a járvány miatt kialakult helyzetben sokkal nagyobb lett, mivel magazinunk nyomtatott megjelenése módosul a terjesztési helyek miatt, de a megszokott módon, lapozható formátumban továbbra is megjelenik a világhálón!
A jövőben kiemelt hangsúlyt fektetünk a Hírportálunkon (www.hirnok.hu) megjelenő cikkek és az online elérhető magazinunk (https://hirnok.hu/hirnok-2020) hírlevél, illetve közösségi platformok – Facebook, Twitter, Pinterest, Viber stb. – terjesztésére, népszerűsítésére.
Ennek eredményeként, népszerű magazinunk eddigi több tízezres olvasótáborát bővítve, új koncepciónk által még több emberhez juthatunk el. Magazinunk népszerűségére jellemző, hogy nyomtatott változata hatalmas népszerűségnek örvendett, terjesztőhelyeinken örültek a lehetőségnek, s néhány nap alatt elkapkodták olvasóink. Mindezt az érdekes cikkek mellett, a jól kidolgozott tartalmi felépítéssel értünk el, amely által a tizenéves fiataloktól a nyugdíjasokig, minden korosztályt elértünk.

Magazinunkban kiemelt szerepe van a reklámok megjelenésének, amelyek koncepciónk által jelentős eredményeket érnek el hirdetőpartnereink visszajelzései alapján is.

A járvány hatalmas csapást jelent a gazdaságnak! A vállalkozásoknak most még nagyobb szüksége van a reklámokra, hiszen a nehéz idők átvészelésében és a gazdaság újraindításában a hirdetések jelentős segítséget nyújthatnak (nem csak nálunk, bárhol megjelenő népszerűsítés segíthet).
A munkaerőpiac is jelentősen átrendeződik, hiszen sok helyen megszűnnek az állások, viszont az eddigi üres helyek betöltése mellett komoly változásokra van kilátás.

SAJTÓKÖZPONT (www.sajtokozpont.hu) honlapunkat 2012. elején hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy központi helyen gyűjtsük össze a sajtóval, illetve médiával kapcsolatos információkat és segítsünk az újságíróknak munkát, a médiáknak munkatársat találni. Honlapunk kiemelkedő területe lett a sajtó adatbázis, illetve a HIRDETÉSFELADÁS lehetősége (a saját lehetőségeken túl, más médiában, önkormányzati, vagy egyéb újságba), amelynél minden extrém helyzetre előre készülünk, hiszen bármelyik partnerünknél, önkormányzati vagy egyéb lapnál lehet változás, vagy különleges helyzet alakulhat ki.
Ezt a területet kiemelten érinti a járvány okozta extrém helyzet, hiszen kifizetett díjak, lekötött megrendelések, előre ütemezett megjelenések stb. borultak, illetve változtak! Szerencsére ezen a területen is mindenre gondoltunk(!), így sem a szerkesztőségek, sem hirdetőink nem károsodhatnak. Kiemelt partnereink, illetve a szerkesztőségek felé garanciát vállalunk arra, hogy a megrendelt hirdetések kifizetésre kerüljenek.
Azok a cégek, amelyek közreműködésünkkel adnak fel hirdetést a médiában, önkormányzati, vagy egyéb újságban és bármilyen okból nem jelenik meg a lap, illetve a hirdetés, akkor más területen kiemelt, vagyis az eredeti árnál sokkal nagyobb értékű megjelenést ajánlunk, vagy visszafizetjük a díjat.

Az új gazdasági helyzet még inkább azt kívánja, hogy tovább folytassuk a fejlesztéseket és a gazdaság fellendülése érdekében még több megjelenési lehetőséget biztosítsunk – hiszen a reklám a legjobb motor.

Nem halasztjuk el az áprilisra tervezett jelentős bővítést, amely által a Sajtóközpont alapjául is szolgáló újságírók számára kiépítésre kerülő felület és az adatbázisok bővítésével egyedi Sajtóközpont jön létre.

 Állásportál (www.jobvip.hu) – A Hírnök Állásportál továbbra is működik, hiszen a megváltozott gazdasági viszonyok által az álláspiac jelentősen átrendeződik, így még nagyobb szerepe van abban, hogy a vállalkozások a legjobb munkatársat, a munkakeresők pedig a legjobb helyet találják meg.

 Honlapok készítése, fenntartása (www.hml.hu) – Továbbra is – korlátozott mennyiségben – vállalunk honlap kiépítést, hiszen jelentős mértékben hozzájárulhat a vállalkozások újraindulásához, menedzseléséhez. Természetesen a meglévő honlapok továbbra is a leggyorsabb tárhely biztosításával üzemelnek, amelyek közül a rendkívüli helyzetben kiemelt szerepe van az általunk készített és üzemeltetett Pest Megyei Flór Ferenc Kórház honlapja www.florhosp.hu és Gödöllő Város Önkormányzatához tartozó Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapja www.tormay.hu.

 Vegyesbolt – Mogyoródon található üzletünk, a 3 Manó Vegyesbolt a rendkívüli helyzetben is a szokásosan üzemel és megteszünk mindent annak érdekében, hogy a megszokott kedvességet, mosolyt és választékot biztosítsuk vásárlóinknak! Alacsony árainkat továbbra is tartjuk! – amennyiben beszállítóink nem emelnek, mi garantáltan nem fogunk. Az elmúlt napokban üzletünk dolgozóira is nagyobb teher nehezedik, de mindent megteszünk a folyamatosság érdekében.

Megosztási lehetőségek