Terjesztés

Alapelvünk, hogy minél több olvasóhoz jussanak el kiadványaik és hirdetőink ajánlatai, ezért különleges terjesztési rendszert alakítottunk ki!

Nyomtatott magazinunkat az általunk lefedett területeken (településeken és kerületekben) ingyenesen helyezzük el többek között a helyi vállalkozásoknál, üzletekben, szolgáltatóknál, orvosi rendelőkben, okmányirodákban, polgármesteri hivatalokban, ügyfélszolgálatokon stb.
Az újság néhány nap alatt elfogy, mivel nem bedobós / eldobós lap és terjesztési helyeink kizárólag olyan partnerek, ahol pluszként adják a vevőknek, ügyfeleknek. (Népszerűségére jellemző, hogy több helyen félreteszik partnereiknek.) Egyes helyeken különleges engedéllyel, kizárólag a Hírnök Magazint lehet letenni. Remittenda (megmaradt példány) nincs!

Magazinunkat honlapunkon is elolvashatja, letöltheti bárki, illetve többek között Táblagépen, vagy okos-telefonon is lapozható. A megjelenéssel egy időben Magazinunkat lapozható formátumban, hírlevélként, regisztrált felhasználóinknak elküldjük! Lapunkat a Táblamagazin és az ISSUU portálok is kínálják partnereiknek.

Főbb terjesztési pontok, területek:

MOGYORÓD

VERESEGYHÁZ

ERDŐKERTES

ŐRBOTTYÁN

SZADA

GÖDÖLLŐ

KEREPES

KISTARCSA

CSÖMÖR

GÖD

DUNAKESZI

FÓT

XV. KERÜLET

IV KERÜLET

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: