A legjobb otthonok szépségeit szeretné megénekelni a Magna Cum Laude!

A Magna Cum Laude tagjai büszkék arra, hogy Gyulán születtek és számukra ez a legjobb otthon. Érzéseiket nemrég dalba is öntötték és nyilvánosan hol máshol, mint szülővárosukban mutatták be a hétvégén új zenéjüket. Ez a gesztus pedig egy különleges együttműködéshez vezetett. Az Arany Fácán sör és a Magna Cum Laude felhívásának köszönhetően most bárki pályázhat arra, hogy az együttes dalba foglalja a számára legkedvesebb település szépségeit.

A Magna Cum Laude tagjai büszkék arra, honnan jöttek. Ebből az apropóból született meg legújabb szerzeményük, amelyet Gyula ihletett és szülővárosuk szépségeit éneklik meg benne. A dal nagy sikerrel debütált az idei Gyulai Végvári Napokon: a helyiek kitörő lelkesedéssel fogadták, ahogy a számukra megannyi kellemes emléket rejtő város jellegzetességei – mint például az Erkel szobor, amely rengeteg romantikus csóknak volt már „szemtanúja”, vagy a hűs árnyékot vető Gyulai Vár, de akár a Körös, amely olyan szépen folyik keresztül a városon – visszaköszöntek a zeneszám soraiban.

Az Arany Fácán márka régóta arra biztatja a fogyasztóit, hogy legyenek büszkék a gyökereikre, merjék bátran vállalni: Ez vagyok én! Ebből a közös értékrendből született meg egy különleges pályázat ötlete.

Az Arany Fácán sör és a Magna Cum Laude közös pályázatában arra kéri a játékosokat, hogy küldjenek képeket, videókat saját szülő vagy lakóhelyükről egy üveg Arany Fácán mellett, és mutassák be miért az a hely számukra a legjobb otthon. A nyertes pályázatban szereplő települést a Magna Cum Laude dalba foglalja.

29-7-2015_12-42-6„Csak akkor döbbentem rá igazán, mennyi szépséget rejt szülővárosom, amikor több hét után először tértem vissza Gyulára azt követően, hogy felköltöztem a fővárosba. Mostanában már kis túlzással minden sarkon egy-egy kellemes emlék köszön vissza. Ez is motivált, amikor megírtuk az új dalt szülővárosunkról, az pedig, hogy az Arany Fácán lát abban fantáziát, hogy ne csak Gyula érdemelje meg, hogy saját dala legyen, fantasztikus érzés, ezért is döntöttünk gyorsan a közös kezdeményezésről. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a vidéknek azokat a szépségeit énekeljük meg, amiket valószínűleg tényleg csak az ott élők ismernek, hiszen a gyönyörű Magyarország ebből a szempontból kimeríthetetlen tárházat biztosít nekünk” – mondta el az együttműködés kapcsán Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese.

Palkó András, a HEINEKEN Hungária helyi márkákért felelős group brand managere így fogalmazott a zenekarral kapcsolatban: „Az Arany Fácán márka értékei azonosak azokkal, amiket a Magna Cum Laude is magáénak vall. Ez akkor vált teljesen biztossá, amikor meghallottuk a Gyuláról írt dalukat, ami pont arról szól, hogy ahhoz, hogy ne vesszünk el a világban nem szabad elfelejtenünk, hogy honnan is jöttünk, hiszen az út eleje, a kiindulás meghatározó. Az együttes nem csak felvállalja önmagát, és azt, honnan jöttek, de kifejezetten büszkék is rá. Minden pont egybecseng a márkáról alkotott elképzeléseinkkel, így született meg az együttműködés ötlete.”

Ha valaki kedvet kapott arra, hogy szülő-, lakóhelye szerepeljen a Magna Cum Laude Legjobb otthon dalában, akkor a pályázati anyagokat, képeket és videókat a www.aranyfacansor.hu/alegjobbotthon oldalra tölthetik fel az, ahol további információ és játékszabályzat is elérhető. Az öt legjobb pályaművet a Magna Cum Laude tagjai választják ki augusztus végén – ezekből pedig egy közös dal

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: