Katasztrófavédelmi Hírek

Katasztrófavédelmi Hírek – Rendkívüli események

  • Összeütközött egy teherautó, egy kisteherautó és egy személyautó a 32-es főút 13-as kilométerénél, Pusztamonostor térségében. A balesethez a jászberényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a személyautót. A mentők is a helyszínen vannak.

Katasztrófavédelmi Hírek

  • Péntek hajnalban kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy harminckét négyzetméteres lakóház Mándokon. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településre két helyről három járművel tizennégy tűzoltó érkezett. A tűzoltás közben egy embert találtak az épületben, aki az életét vesztette. A tüzet nem kizárt, hogy egy elborult gyertya okozta, de a katasztrófavédelem vizsgálja a történtek pontos okát és körülményeit.
  • Csütörtök délután fél négykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy a Nógrád megyei Ecsegen, egy, a Széchenyi úton lévő nyolcvan négyzetméteres ház egyik szobájából füst szivárog. A szomszédok nem tudtak az épületbe bejutni, ezért értesítették a katasztrófavédelmet. A pásztói hivatásos tűzoltók percek alatt a helyszínre értek, az épületben ekkor már nem volt tűz. Korábban a […]
  • Szerdán, későn este érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint feltehetően szén-monoxid miatt ketten is rosszul lettek Pécs külvárosában, a Karvaly dűlő egyik családi házában.
  • Kedden, háromnegyed egy előtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy családi ház Bács-Kiskun megyében, Foktőn, a Fő úton. A lángok a kilencven négyzetméteres családi ház egyik helyiségében keletkeztek. A kalocsai hivatásos tűzoltók percek alatt a helyszínre értek, a tűzzel érintett lakórészben az oltás során egy idős emberre találtak, akinek az életét már nem […]
  • Hétfőn a viharos szél miatt 241 helyszínre riasztották a tűzoltókat. Elsősorban lehasadt ágak, kidőlt fák okoztak fennakadásokat. A legtöbb bejelentés Győr-Moson-Sopron, Fejér, Pest és Komárom-Esztergom megyéből érkezett, de a fővárosban is a szokásosnál többször kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak.

Osszad, hogy mások is értesülhessenek: