Magyarok a nagyvilágban

Információk Magyarország HATÁRAIN BELÜL és azon KÍVÜL élőknek, vagyis
MINDEN MAGYARNAK.


Magyarok az USA-ban

Magyarok az Egyesült Királyságban

Magyarok Szlovákiában

 


Információs bázisunkat kibővítettük a nagyvilágban élő magyarok lehetőségeinek, vállalkozásainak összegyűjtésével, illetve ajánlásával.
Szolgáltatás, üzlet, turizmus, vendéglátás, állás, munka… bárhol a világban!

Magyarok a világ minden táján élnek és rengetegen vállalkoznak és örülnek, ha honfitársakkal találkoznak. Magyarként pedig hatalmas segítség lehet egy idegen országban, ha olyannal találkozunk, aki tud az anyanyelvükön. A külföldön élő magyarok is általában keresik a hazai ízeket, kötődéseket stb.


ALAPÖTLET
Sok ismerősünk él szerte a világban, s beszélgetéseink során gyakran felmerült, hogy ki mennyire örül, ha magyarokkal találkozik külföldön, esetleg segíthet honfitársainak, vagy mit tesz, ha hazai ízekre vágyik… Sőt, volt, aki partnert keresett termékek értékesítéséhez, de munkavállalással kapcsolatos lehetőségekkel – kereslettel és kínálattal – is gyakran találkoztunk.  Minden esetben hatalmas problémaként merült fel az információk hiánya, ami viszont cégünk fő profilja, s honlap hálózatunk erre épül, így csak a meglévő lehetőségeket kellett kibővíteni határon túli kapcsolatokkal, ötletekkel, információkkal… Sikeresen működő honlap hálózatunk lehetőségeinek felhasználásával és bővítésével 2017. végén létrehoztuk Magyar központ weboldalunkat, egy olyan információs központot, amely a Magyarország határain belül és azon kívül élő magyaroknak szól.

Célok, lehetőségek
A lehető legtöbb információt gyűjtjük össze az emberekről, vállalkozásokról, klubokról, egyesületekről, turizmusról, médiákról… amelyeknél az alapinformációk ingyenesen jelennek meg, hogy minél többen kerüljenek be.
Adatbázisunk kiemelt célja, hogy magyarokat és üzleti ajánlatokat kössünk össze, ami a szállásajánlattól az az export-import lehetőségekig mindent magában foglal, kiemelten olyan információkkal, hogy hol lehet megtalálni vállalkozásokat, szolgáltatásokat. Információs központunk segít azoknak, akik külföldön vállalkoznak és örömmel fogadnak magyarokat, és azoknak, akik szívesebben keresnek fel olyan helyet, ahol megértik a nyelvüket. Nem kizárt, hogy segítünk olyanoknak is, akik régóta élnek külföldön, de nem tudták, hogy éppen a szomszédos utcában honfitársuk vállalkozását találja meg, vagy akár a New York-i magyar vállalkozó talál rá az ott élő magyar munkaerőre.
Bár a vállalkozások vannak középpontban, nem korlátozzuk a tájékoztatást kizárólag erre a területre, hiszen a vállalkozók magánemberek is, akik számára más információk is érdekesek lehetnek, ezért nem csak határtalan, de korlátlan is adatbázisunk, hiszen minél többfélét találnak meg honlapjainkon, annál többen látogatnak, illetve térnek issza hozzánk.
Vállalkozás- és szolgáltatás ajánló, cégbemutató, sikersztori, kultúra, programajánlat, magyar közösségek, hírek… Magyarosan tálalva!

Mindezt magyar nyelven, hiszen pont az a lényeg, hogy ugyanahhoz az országhoz és nyelvhez kötődik honlapjaink minden látogatója.

Fontos külön is kiemelni, hogy nem csak vendéglátásról, szállásról, vagy boltról van szó, hiszen minden területen vannak magyar vállalkozók, vállalkozások, cégek, amelyek szívesen szolgálják ki, illetve szolgáltatnak honfitársaiknak, s a magyarok nagyobb bizalommal keresnek fel olyan céget, amelynek gyökerei „magyarosak”.

Reményeink szerint, segítünk abban is, hogy vállalkozásokat összehozzunk és akár magyar termékeket segítsünk külföldi vevőkhöz, vagy fordítva, illetve a szolgáltatásokat tudjuk ajánlani „határtalanul”.

Természetesen, minden ötletet, együttműködést szívesen veszünk!

Hálózatunk / Lehetőségeink:

Magyar központunk a (www.magyarkozpont.hu)  elsősorban központi adatbázisként szolgál, ahol a nagyvilág magyarjainak híreit, eseményeit, érdekességeit és egyéb fontos információkat gyűjtünk össze, illetve irányítjuk többek között honlap hálózatunk közvetlen elérhetőségeire. Honlapunkon teret adunk Magyarország határain kívül a magyarokkal történt érdekességekkel, eseményekkel, aktualitásokkal – politikamentesen, pártatlanul.

aktuális, érdekes információknak

Címjegyzék (www.cimjegyzek.hu) A vállalkozásokat, szolgáltatásokat, üzleteket bemutató honlapunknál fontos, hogy a lehető legtöbb információt közvetítsük partnereink számára, ezért kialakítottunk egy lista területet, ahol az információk INGYENESEN jelennek meg (név, cím, telefonszám). Komolyabb partnereinknek – jelképes összegért – lehetőség van minden elérhetőség megjelenítése mellett komplett bemutatkozásra, fotókkal, honlap linkeléssel…

Az adatbázisban a hazai vállalkozások határainkon belül és kívül ugyanúgy találhatnak partnert, mint külföldön, illetve a határon túli magyar cégek hazai, vagy más országokban működő partnerekre is találhatnak.

Állásportál (www.jobvip.huhonlapunkat – amely igen sikeres a hazai cégek és munkavállalók körében – kibővítettük a határon kívüli vállalkozásokkal és ajánlatokkal is, amit megkoronázunk egy „nagyvilági” információs bázissal

Hírportál / Magazin (www.hirnok.huHírportálunk tartalma nagyvilági, vagyis olyan cikkeket, információkat gyűjtünk össze, amelyek bárhol a világban érdekesek lehetnek (család, gyerek, egészség, otthon, turizmus…).

Médiaközpont (www.mediavip.huhonlapunk az írott és elektronikus sajtó, illetve minden médiához kapcsolódó adatbázis gyűjteménye, ahol a hazai és külföldön működő magyar kötődésű médiákat gyűjtjük össze. Honlapunkon közvetlenül lehet megrendelni több médiába hirdetést. Az információk mellett lehetőség van a médiához köthető szolgáltatások (cikkírás, szerkesztés, grafika, fotó…) megtalálására is.

Honlap készítés (www.hml.hu)  Cégünk a lapkiadás mellet a saját honlap hálózat kiépítésén túl, az egyszerű bemutatkozó oldaltól a bonyolultabb információs oldalakon át a webshop-ig sokféle honlapot kiépített és üzemeltet. Kiemelt referenciáink: Pest Megyei Flór Ferenc Kórház honlapja www.florhosp.hu  és Gödöllő Város Önkormányzatához tartozó  Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapja www.tormay.hu
MÉGTÖBB referencia ITT
Honlapkészítés szolgáltatásunk is határtalan lehetőség, hiszen a világháló által mindegy, hogy a szomszéd utcában, vagy a föld másik felén készül a weboldal…

 

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy cégünk, illetve kiadónk politikailag független és kizárunk minden negatív, illetve párthoz kapcsolódó megnyilvánulást.
Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: