Rólunk

1992. szeptember 29-én kaptuk meg első lapengedélyünket és november végén került az olvasókhoz kiadónk első lapja.

A HÍRNÖK MÉDIA FŐBB TERÜLETEI

Hírnök Magazin                  www.hirnokmagazin.hu
Hírportál                                www.hirnok.hu, / hirnok.com / hirnok.eu
Állásportál                              www.jobvip.hu / allashirnok.hu /
Címjegyzék                            www.cimjegyzek.hu / hirnokokos.hu
Hírnök Ajándék                        www.hirnokajandek.hu
Sajtóközpont www.sajtokozpont.hu / sajtoinfo.hu / mediavip.hu / sajtoinfo.eu / lapkozpont.hu / mediakozpont.eu / media-kozpont.hu
Honlap készítés                         www.hml.hu
Mogyoródi Hírportálwww.mogyorodi.hu

Egyéb területek / webcímek:
Hírnök Bemutató / Rólunk: www.hirnokmedia.hu
Magyarközpont: www.magyarkozpont.hu (A világ minden táján élő magyar központi oldala)
Sikeres történetek, vállalkozások…:  www.vallalkozokozpont.hu, www.siker-klub.hu
HírM@il: Hírnök e-mail üzenetek: www.hirmail.hu

Partnereink, akik honlapját a Hírnök Média készítette és üzemelteti, hirdetési lehetőséggel:
Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapja
www.tormay.hu
Mogyoródi Iskola www.mogyorodiiskola.hu

Hírnök Magazin www.hirnokmagazin.hu 

Kiadónk 1992-ben lett alapítva, amely önmagában is bizalomra ad okot!
Korábban nyomtatott formátumban újságárusoknál is kapható volt, amely mellett helyi és regionális mellékletekkel jelent meg egyes régióban. A technika fejlődésével minden területen lépést tartunk, így napjainkban digitális, lapozható formátumban jelenik meg, amely mellett jelentős honlap-hálózat épült ki. A pandémia idején a nyomtatott magazint teljesen felváltotta a digitális magazin és a vártnál nagyobb sikere lett az online megjelenésnek és a területek megerősítésének.
A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg. A tartalommal a tizenévesektől a nyugdíjas korosztályig mindenkit elérünk és több marketing „trükkel”  tudjuk folyamatosan növelni az olvasótábort, így például a viccekkel és kizárólag a magazin megjelenésekor küldött HírM@il üzenetben található kódokkal, amivel az ingyenes ajándékokat lehet letölteni. 

Közvetlen elérések:
– Hírnök Hírportál www.hirnokmagazin.hu
– ISSUU Digitális Kiadói Platform https://issuu.com/hirnok
Facebook oldalainkon – saját oldalak, csoportok stb.
Az országos magazin egyes kiemelt régióban külön kistérségi anyagokkal bővítve, illetve mellékletekkel kerül célzottan az ott élő lakosokhoz, vállalkozásokhoz.

Bemutató, árak, megrendelő: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-magazin  

Hírnök Magazin – Regionális megjelenés (kistérség, vagy járás)

Az országos Hírnök egyes területeken melléklettel kiegészítve jelenik meg, így célzottan érjük el a terület vállalkozásait és a lakosokat. Egyedi módon az olvasóknak egy-egy településre, vagy régióra leválasztva is el tudjuk küldeni az aktuális magazint.
A regionális megjelenéseket kistérségek alapján osztjuk fel (Kistérségi térkép: www.terport.hu/kistersegek/magyarorszag-kistersegei).
A melléklet az országos magazinnal együtt kerül az olvasókhoz, célzottan a címlista alapján, az ott élő lakosokhoz, vállalkozásokhoz. 

Hírnök Hírportál www.hirnok.hu 

 A Hírnök Hírportál a központi honlap, ahol a legtöbb információ található, illetve innen vezetnek a linkek más területekre is. Tartalmi és tipográfiai felépítése – a magazinhoz hasonlóan – a kiemelkedően érdekes, lendületes híreket közvetíti aktuális hírekkel, illetve érdekes cikkekkel. A honlap PageRank értéke, illetve Google és más besorolások alapján, kiemelkedően magas értékkel bír, ezért SEO keresés és honlap érték erősítés miatt is gyakran vásárolnak felületet.
Megjelenési lehetőségek: Jobb, vagy bal oldali hasáb, PR cikk a rovatokhoz kapcsolódóan, vagy SEO támogatásként, illetve sikertörténet, bemutató…
Bemutató, árak, megrendelő: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-hirportal 

Regionális / Területi Hírportál  

 A www.hirnok.hu honlapon külön területet biztosítunk a régiók, kistérségek hírei számára. A hírek megjelennek a főoldalon a Hírfolyamban is és a regionális címjegyzék oldalon is! 

PR bemutató / Siker cikk / SEO
www.vallalkozokozpont.hu – www.siker-klub.hu 

Nem mindennapi lehetőség a PR cikk megjelenése, amely szolgáltatások, termékek, illetve vállalkozások bemutatásával irányítja rá a figyelmet partnereinkre. Alapvetően Hírportálunk a www.hirnok.hu oldalon jelenik meg a rovatok között – otthon, kert, egészség, szabadidő, család, vállalkozás… –, de a kész cikk rengeteg pluszt jelenthet partnereinknek.  A saját weblapjára irányító link a honlap erősségét, SEO, illetve PageRank értékét (keresőoptimalizálás, linképítés) jelentős mértékben emeli a www.hirnok.hu honlap kiemelt „web erőssége miatt”. 

Infoközpont / Területek
 www.hirnokokos.hu / www.hirnok.hu/infokozpont/

Információs központ – Infoközpont – oldalainkon összpontosítjuk a területek fő információit és saját lehetőségeinket. Itt találhatóak a régió fontos, kiemelt információi mellett az aktuális területi magazin, a címjegyzék, a helyi cikkek hírfolyama (ahol a hírportál frissítve van). Ez az egyik legfontosabb terület, mivel a magazin megjelenésének HírM@il üzenetei közvetlenül erre az oldalra vezetik az adott terület lakosait, olvasóit.

Címjegyzék www.cimjegyzek.hu 

A Hírnök Címjegyzék több dolog miatt is különleges és egyedi! A központi címjegyzékben külön lehet keresni területeket, kategóriákat, de a Hírnök megjelenésének értesítésével, a HírM@il üzenet közvetlen az adott terület információs oldalára vezet, ahol kiemelten jelenik meg a címjegyzék. Ez által megjegyzik a szolgáltatást, vagy például kedvet kapnak egy pizzára – ha éppen egy gusztusos étellel találják szembe magukat. A kiemelt kép és leírás megjelenése egyedi lehetőséget biztosít. Mivel hír oldalhoz van csatolva, a világháló, illetve a Google kereső kiemelten kezeli és előnyben részesíti más versenytársakhoz viszonyítva.
Bemutató, árak, megrendelő: www.sajtokozpont.hu/media/cimjegyzek 

Ajándékoldal www.hirnokajandek.hu /
www.tized.hu / www.extrakedvezmeny.hu

Ajándék oldalunk az egyik legerősebb marketing „fegyverünk”! Az ingyenesség mindenkit vonz, ezért az oldal látogatottsága igen jelentős és a bemutató hatalmas reklám erővel bír. Az aktuális ajándékok listája több saját és kiemelt partnerünk honlapján jelenik meg kiemelten az oldalsávban, ami a hirdetésre vezet.
Ez a terület vonzza a legtöbb HírM@il feliratkozót, hiszen az ingyenes ajándékoknak mindig nagy az érdeklődése. Ezzel lehet a legjobban ösztönözni az új olvasókat a feliratkozásra, mivel kizárólag HírM@il üzenetben érkeznek a kódok az ingyenes kuponok letöltéséhez.
A HírM@il üzenetek ajándék felsorolása is az oldalra vezet közvetlenül.
Az interneten „ingyenest keresők”, illetve az új ajándékok és azok beválthatóságának információi és egyéb részletek miatt jelentős látogatottságot ér el az oldal, ahol bővebb bemutatkozással jelenhetnek meg a hirdetők, így annak reklám ereje többszörösen is jelentős.
Bemutató, árak, megrendelő: www.sajtokozpont.hu/media/hirnokajandek 

HírM@il üzenet – www.hirmail.hu

A HírM@il üzenetek által jut el az olvasókhoz minden hónapban magazinunk és az újabb ingyenes ajándékutalványok kódja. A feliratkozásnál a település/kerület megadása által, célzottan küldjük az értesítést, amennyiben regionális megjelenés is van a kistérségben, ahol él.
Egyes partnereinknél az önkormányzati lap megjelenését is elküldjük, ami kiadónk hírnevét erősíti és kiemelten megjelenik az önkormányzati újságban is hirdetésünk, illetve a feliratkozás lehetősége, így a helyi lap feliratkozói a Hírnök Magazint is megrendelik.
Kiknek küldjük a HírM@il üzeneteket
– kiadónk régi és új partnereinek, hirdetőknek;
– Hírnök Magazin olvasóinak, illetve a feliratkozóknak
– Hírnök Ajándék honlap feliratkozóknak
– a korábban működő tized.hu játékoldal feliratkozóinak
– célzott feliratkozóknak www.hirmail.hu;
– helyi, önkormányzati lap megjelenésére feliratkozóknak.

HírM@il részletes bemutató: www.hirnokajandek.hu/hirmail

Állásportál
www.jobvip.hu / www.allashirnok.hu / www.allaskozpont.eu

Napjainkban a legtöbb területen jelentős munkaerőhiány van, így a munkáltatók minden lehetséges forrást igénybe vesznek a munkatársak megtalálásához, hiszen sok esetben a munkaerőhiány miatti kiesés jelentős veszteséget jelent a cégeknek. Ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő munkatársat sok helyen kell megjelenni.
Állásportálunk önmagában is jelentős „erővel” rendelkezik, vagyis népszerű a munkatársra vadászó és a munkát keresők körében, de az állásportál megjelenést megrendelők gyakran rendelnek hirdetést a magazinban és partnereinknél is. Az állásportálra felkerülő ajánlatok közvetleneül megjelennek partnaerink oldalán, így a Jooble és Jobsora honlapokon és a kiadónk által kezelt Facebook oldalakon, állás és más csoportokban is.
Bemutató, árak, megrendelő: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-allasportal 

Sajtóközpont www.sajtokozpont.hu

Kiadónk egyik központi oldala, amelynek több fontos funkciója van. A sajtóval kapcsolatos információk mellett kiemelt szerepe van az adatbázisnak, amely által az adott területen hirdetni akaró vállalkozások általában elsőként találnak ránk. Az adatok mellett a Hírnök területeire (magazin, honlapok, állásportál stb,) itt lehet kitölteni a megrendelőt. 

Saját üzemeltetésű honlapok

Néhány saját üzemeltetésű honlapra is van lehetőség hirdetést elhelyezni.
Egészség honlap – Tormay Egészségügyi Központ www.tormay.hu
Ez a lehetőség elsősorban a gödöllői térségben érdekes, ahol olyan különleges, egyedi ajánlatot tudunk nyújtani, ami az egészséggel foglalkozók számára kiemelkedő reklámlehetőség, hiszen egészségügyi központ honlapján tudunk reklámfelületet biztosítani, mivel a weboldalt a Hírnök készítette és üzemelteti az egészségügyi központ vezetőivel együttműködve.

Mogyoródi Hírportálwww.mogyorodi.hu  és Mogyoródi Iskolawww.mogyorodiiskola.hu  

A Hírnök székhelye Mogyoródon van, ebből adódóan egy helyi információs portált – amely az önkormányzat hivatalos partnere – és az iskola honlapját is kiadónk üzemelteti és értékesíti a hirdetési felületeket.

Honlap készítés www.hml.hu 

Megfizethető áron – átlag 120 000 Ft-tól. – készítünk honlapokat, amelyek egyedi módon a törvényes előírások és kötelező tartalmak (ÁSZF, GDPR, Cookie kezelés…) biztosításával a leggyorsabb SSD tárhelyen, folyamatos frissítés és karbantartás mellett, partnereink által is könnyen és egyszerűen kezelhető, illetve módosítható tartalmi hozzáféréssel működnek.

Kiadónkhoz több mint 60 domain tartozik, s több céges honlapot készítettünk, illetve fenntartását végezzük folyamatosan. Korlátozott mennyiségben vállalunk honlap kiépítést, amelynek információi a www.hml.hu oldalon érhetőek el.Osszad, hogy mások is értesülhessenek: