Rólunk

Vállalkozás alapításának ideje: 1992.
Elsőként a fővárosban jelent meg helyi lapunk, amelyet egyre több területen bővítettünk folyamatosan országos szinten, de az újságárusoknál kapható magazinunk mellett továbbra is kiemelkedő szerepe volt a helyi és regionális megjelenéseknek. Magazinunk tartalmi felépítése által mindenki számára érdekes olvasmány, így minden korosztály szívesen lapozza! A nyomtatott formátumot fokozatosan váltotta fel a modern, digitális, lapozható újság, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos szerepét. Online elérhető, ingyenes magazinunk sokkal több olvasóhoz jut el, amit többi weboldalunk is jelentősen erősít, mivel a folyamatos fejlődés által honlap hálózatunk is kiterjedt lehetőségeket kínál – állásportál, hírportál, ajándék oldal, sajtóközpont, címjegyzék, honlap építés…

A HÍRNÖK MÉDIA FŐBB TERÜLETEI

Hírnök Magazin         www.hirnokmagazin.hu
Hírnök Hírportál        – www.hirnok.hu,
Info-Központ               – www.info-kozpont.hu
Címjegyzék                  – www.cimjegyzek.hu
Sajtóközpont
                – www.sajtokozpont.hu
Állásportál                     www.jobvip.hu / www.allashirnok.hu /
Hírnök Ajándék            www.hirnokajandek.hu
Honlap készítés            www.hml.hu

Hírnök Magazin www.hirnokmagazin.hu 

A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg és kizárólag ingyenesen kerül az olvasókhoz. A színes, vidám és érdekes tartalom – család, gyerek, egészség, kutatás, világháló, technka, gazdaság, közlekedés, autó, motor, ingatlan, kert, állatok, kedvencek, különlegességek a nagyvilágból… –,  mellett, válogatott viccekkel is nevetésre fakasztjuk olvasóinkat, így a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk. Koncepciónk alapján, párttal, politikával, társadalmi problémákkal és megosztó tartalmú témákkal nem foglalkozunk.
Korábban nyomtatott formátumban újságárusoknál is kapható volt magazinunk, amely mellett helyi és regionális mellékletekkel jelent meg ingyenesen egyes régióban. A technika fejlődésével minden területen lépést tartunk, így folyamatosan erősítettük az internetes jelenlétet és az e-mail kommunikációt, így napjainkban digitális, lapozható formátumban jelenik meg a magazin és az olvasók száma rohamosan emelkedik az egyedi HírM@il üzenetrendszerünk által.
A magazin digitális formátuma könnyen lapozható, illetve olvasható számítógépen, tableten, vagy telefonon, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos szerepét.
Az „alap” Hírnök magazin minden olvasónkhoz eljut, akik nem csak hazánk különböző tájairól iratkoztak fel, hogy megkapják a friss számot, hanem a világ minden részén élő magyarok, így a közvetlen határon túliak, illetve Angliában, vagy éppen Amerikában élők is. A kiemelt régiókban a kistérség, vagy járás alapján meghatározott területeken, településeken célzottan érjük el a lakosokat és vállalkozásokat melléklettel, vagy úgynevezett mutációval (cserével, módosítással), így csak az adott területen élők kapják célzottan a számukra érdekes információkat és hirdetéseket – az országos tartalommal együtt. 2022-ben már a teljes főváros és Pest megye mindenterülete „lefedett” a Hírnök által. 
Az érdekes cikkek mellett, több marketing „trükkel”  tudjuk folyamatosan növelni az olvasótábort, így például a kizárólag a magazin megjelenésekor küldött HírM@il üzenetben található kódokkal, amivel ingyenes ajándékutalványokat lehet letölteni. 

Bővebb video bemutató: www.hirnok.hu/hirnok-magazin-bemutato/  

A folyamatos fejlődéssel saját tehnikai hátterünk kihasználásával jelentős honlap hálózatot hoztunk létre, amely minden területe kapcsolódik egymáshoz és a mindig megújuló Hírnök Magazinhoz!

Hírnök Hírportál www.hirnok.hu 

 A Hírnök Hírportál kiadónk első honlapja, amelyet 2004. 01. 15-én indítottunk. Ez a központi oldal, ahol a legtöbb információ található, illetve innen vezetnek a linkek minden más területünkre is. Tartalmi és tipográfiai felépítése – a magazinhoz hasonlóan – a kiemelkedően érdekes, lendületes híreket közvetíti . A honlap SEO, PageRank, illetve Google és más besorolások alapján kiemelkedően magas értékkel bír, ezért a keresés és honlap értéke erős.
Bővebb bemutató, megjelenési árak: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-hirportal 

Információs Központ – Infoközpont – www.info-kozpont.hu

Információs központunk többféle területet ölel fel, amelyek – a magazinhoz hasonlóan – országos, megyei, regionális (kistérség, vagy járás) és helyi oldalakon gyűjt össze fontos információkat az adott területről. Alapvetően az adott területhez tartozó Hírnök Magazin aktuális számának digitális lenyomata jelenik meg, amely mellett az ingyenes és a kiemelt címjegyzék, illetve egyéb információk segítenek a tájékozódásban.
A helyi oldalaknál a település érdekes információi mellett többek között az önkormányzat, orvosi ellátás, oktatás stb. kerül megjelenítésre, de a helyi vállalkozók ingyenes és kiemelt információi is megtalálhatók. Ugyancsak kiemelten van elhelyezve a területhez tartozó Hírnök Magazin és – azokon a településeken, ahol együttműködésben állunk az önkormányzattal – a helyi lap is megjelenik az oldalon.
A Hírnök Magazin megjelenésének HírM@il üzenetei közvetlenül erre az oldalra vezetik az adott terület lakosait, olvasóit, illetve a helyi lapok megjelenésénél az adott település oldalára vezeti az olvasót.

Címjegyzék / lista www.cimjegyzek.hu 

A Hírnök Címjegyzék több területen is különleges és egyedi! A kiemelt megjelenések látványos grafikával keltik fel a figyelmet, amely mögött külön oldalon mutatkozhatnak be részletesen a partnereink. A központi címjegyzékben többféle kritérium alapján lehet vállalkozást, szolgáltatást, üzletet keresni, de a Google, illetve internetes keresés is kiemelt lehetőség, hogy rátaláljanak partnereink ajánlatára.

A címjegyzék lista klasszikus „telefonkönyv” formátum, amely az Info-központ (www.info-kozpont.hu) település/régió oldalán ingyenesen kerül megjelenítésre, hogy a lakosok megtalálják a helyi szolgáltatókat, üzleteket, vállalkozásokat (cégnév, tevékenység, cím, telefonszám). Kiemelt partnereink a lista elejére kerülnek a saját bemutatkozó – Címjegyzék – oldalra vezető közvetlen linkkel!

A HírM@il üzenetek legalább havonta egyszer közvetlenül vezetik az oldalra a Hírnök Magazin megjelenésének értesítésével – mivel ugyanazon az oldalon található az aktuális magazin. Így nem csak a keresők által találnak a hirdetésekre, hanem a Hírnök miatt is, ezért megjegyzik a szolgáltatást.

Hírnök Ajándék, kedvezmény www.hirnokajandek.hu  / www.extrakedvezmeny.hu   / www.tized.hu 

Ajándék honlapunk az egyik legerősebb marketing „fegyverünk”! Alapvetően a HírM@il feliratkozók vonzására lett létrehozva, mivel az ingyenes ajándékutalványok letöltéséhez e-mail (HírM@il) üzenetben kerül küldésre a kód. Az ingyenesség mindenkit vonz, ezért az oldal látogatottsága igen jelentős és a bemutató hatalmas reklám erővel bír. Az aktuális ajándékok listája saját és több partnerünk honlapján is megjelenik kiemelten az oldalsávban, ami a hirdetésre vezet.
Az interneten „ingyenest keresők”, illetve az új ajándékok és azok beválthatóságának információi és egyéb részletek miatt jelentős látogatottságot ér el az oldal, ahol bővebb bemutatkozással jelenhetnek meg a hirdetők, így annak reklám ereje többszörösen is jelentős.

Állásportál www.jobvip.hu / www.allashirnok.hu / www.allaskozpont.eu

Napjainkban a legtöbb területen jelentős munkaerőhiány van, így a munkáltatók minden lehetséges forrást igénybe vesznek a munkatársak megtalálásához, hiszen sok esetben a munkaerőhiány miatti kiesés jelentős veszteséget okoz a cégeknek. Ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő munkatársat sok helyen kell megjelenni.
Állásportálunk önmagában is jelentős „erővel” rendelkezik, vagyis népszerű a munkatársra vadászó és a munkát keresők körében, de az állásportál megjelenést megrendelők gyakran rendelnek hirdetést a magazinban és partnereinknél is. Az állásportálra felkerülő ajánlatok közvetlenül megjelennek partnereink oldalán, így a Jooble és Jobsora honlapokon és a kiadónk által kezelt Facebook oldalakon, állás és más csoportokban is.
Bővebb bemutató, megjelenési árak: www.sajtokozpont.hu/media/hirnok-allasportal 

Sajtóközpont www.sajtokozpont.hu

Kiadónk másik központi oldala, amelynek több fontos funkciója van. Alapvetően a helyi nyomtatott és elektronikus kiadványok adatbázisa mellett hirdetési és megjelenési lehetőségeket biztosít a partnereknél, illetve újságíróknak és a médiában dolgozóknak és a téma iránt érdeklődőknek nyújt információkat.

Honlap készítés www.hml.hu 

Megfizethető áron – átlag 120 000 Ft-tól – készítünk honlapokat, amelyek egyedi módon a törvényes előírások és kötelező tartalmak (ÁSZF, GDPR, Cookie kezelés…) biztosításával a leggyorsabb SSD tárhelyen, folyamatos frissítés és karbantartás mellett, partnereink által is könnyen és egyszerűen kezelhető, illetve módosítható tartalmi hozzáféréssel működnek.
Kiadónkhoz több mint 60 domain tartozik, s több céges honlapot készítettünk, illetve fenntartását végezzük folyamatosan. Korlátozott mennyiségben vállalunk honlap kiépítést, amelynek információi a www.hml.hu oldalon érhetőek el.

Saját üzemeltetésű honlapok

Néhány saját üzemeltetésű honlapra is van lehetőség hirdetést elhelyezni.
Gödöllői Egészség honlap – Tormay Egészségügyi Központ www.tormay.hu Ez a lehetőség elsősorban a gödöllői térségben érdekes, ahol olyan különleges, egyedi ajánlatot tudunk nyújtani, ami az egészséggel foglalkozók számára kiemelkedő reklámlehetőség, hiszen egészségügyi központ honlapján tudunk reklámfelületet biztosítani, mivel a weboldalt a Hírnök készítette és üzemelteti az egészségügyi központ vezetőivel együttműködve.
Mogyoródi Iskolawww.mogyorodiiskola.hu  A Hírnök székhelye Mogyoródon van, ebből adódóan az iskola honlapját is kiadónk üzemelteti és értékesíti a hirdetési felületeket.

Egyéb területek / webcímek:
Hírnök Bemutató / Rólunk: www.hirnokmedia.hu
Magyarközpont: www.magyarkozpont.hu (A világ minden táján élő magyar központi oldala)
Sikeres történetek, vállalkozások…:  www.vallalkozokozpont.hu, www.siker-klub.hu
hirnok.com / hirnok.eu, hirnokokos.hu, sajtoinfo.hu / mediavip.hu / sajtoinfo.eu / lapkozpont.hu / mediakozpont.eu / media-kozpont.hu / www.tized.hu / www.extrakedvezmeny.hu

További Hírnök Média által készített és fenntartott honlapok, referenciák: www.hml.hu/referenciak

A Hírnök Média minden területen törekszik a párt- és politika mentességre, illetve semlegességre és a negatív tartalmak kerülésére.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: