Rólunk

A Hírnök Médiáról

Vállalkozás alapításának ideje: 1992.
Elsőként a fővárosban jelent meg helyi lapunk, amelyet egyre több területen bővítettünk folyamatosan országos szinten, de az újságárusoknál kapható magazinunk mellett továbbra is kiemelkedő szerepe volt a helyi és regionális megjelenéseknek. Folyamatosan lépést tartunk a fejlődéssel, így elsők között volt honlapunk, hírportálunk és levelező rendszerünk, amely által nem mindennapi kapcsolatrendszert és olvasói bázist építettünk ki. Napjainkban is magazinunk a legfőbb erősségünk, amely mellett többek között Hírportál, Sajtóközpont, Állásportál, Címjegyzék, Információs Központ, Ajándék és kedvezmény honlap erősíti hálózatunkat, de több weboldalt készítettünk és üzemeltetünk megrendelésre partnereinknek. 
A folyamatos fejlődéssel, tehnikai hátterünk kihasználásával, hálózatunk minden területe kapcsolódik egymáshoz, így erősítti a rendszert és a mindig megújuló Hírnök Magazint!
Hírnök történelem: www.hirnok.hu/hirnok-tortenelem


A HÍRNÖK MÉDIA FŐBB TERÜLETEI

Hírnök Magazin         www.hirnokmagazin.hu
Hírnök Hírportál        – www.hirnok.hu,
Info-Központ               – www.info-kozpont.hu
Címjegyzék                  – www.cimjegyzek.hu
Sajtóközpont
                – www.sajtokozpont.hu
Állásportál                     www.jobvip.hu
Hírnök Ajándék            www.hirnokajandek.hu
Honlap készítés            www.hml.hu


Hírnök Hírportál www.hirnok.hu 

 A Hírnök Hírportál kiadónk első honlapja, amelyet 2004. 01. 15-én indítottunk.
A Hírnök Hírportál tartalmi és tipográfiai felépítése – a magazinhoz hasonlóan – a kiemelkedően érdekes, lendületes írásokat, cikkeket, híreket közvetít, folyamatosan frissül.
A hirnok.hu a Hírnök Média központi oldala, ahol a legtöbb információ található a cégről, lehetőségekről, illetve innen vezetnek a linkek minden más területünkre is.
Bővebb bemutató: www.hirnok.hu/hirportal-bemutato 


Hírnök Magazin www.hirnokmagazin.hu 

A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg és ingyenesen olvasható. A színes, vidám és érdekes tartalom – család, gyerek, egészség, kutatás, világháló, technka, gazdaság, közlekedés, autó, motor, ingatlan, kert, állatok, kedvencek, különlegességek a nagyvilágból… –,  mellett, válogatott viccekkel is nevetésre fakasztjuk olvasóinkat, így a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk.
 A kezdeti nyomtatott formátumot fokozatosan váltotta fel a modern, digitális, lapozható újság, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos szerepét. 
Bővebben és video bemutató: www.hirnok.hu/hirnok-magazin-bemutato/  


Információs Központ – Infoközpont – www.info-kozpont.hu  

A Hírnök Információs központ az ország összes területét lefedi!
Minden vármegyének
 van saját információs oldala és Hírnök Magazinja, több területen regionális (járások, volt kistérségek) és a települések oldala is elérhető. Minden terület magazinja az információs oldalakon található, illetve ingyenesen lapozható!  Minden hónapban, minimum egy alkalommal – a Hírnök Magazin megjelenésével – e-mail üzenetben, célzottan irányítjuk az olvasókat a honlapra, illetve saját lakhelyük területére, ahol többek között a helyi vállalkozások, üzletek, szolgáltatók címjegyzéke mellett több fontos és érdekes információt találnak. 
Bővebben: www.info-kozpont.hu/infokozpont-bemutato


Címjegyzék lista (ingyenes) www.info-kozpont.hu

címjegyzék lista a helyi vállalkozások klasszikus „telefonkönyv” jellegű gyűjteménye, amely a Hírnök Info-központjában (www.info-kozpont.hu) a települések önálló információs oldalán érhető el. 
A lakosok számára jelentős segítség, mert azonnal rátalálnak a helyi szolgáltatókra, üzletekre. A helyi vállalkozásoknak is hatalmas előny, hiszen a lakosok nem mennek máshova, ha megtalálják helyben.
Mivel közérdekű jelleggel minden vállalkozás ingyenesen jelenhet meg, a település összes cégének lehetősége van bekerülni, amihez csak egy adatlapot kell kitölteni. 
Bővebben, video bemutató: www.info-kozpont.hu/cimlista


Címjegyzék www.cimjegyzek.hu 

A Hírnök Címjegyzék egy különleges, VIP tagsággal járó 3, 6, vagy 12 hónapos megjelenési, illetve reklám lehetőség, amelynél kiemelt grafika vezet a Címjegyzék főoldalról a saját felületre, ahol bemutatkozás, PR cikk és egyéb információk jelennek meg. VIP parténereink kiemelt megjelenést kapnak az Info-Központ (www.info-kozpont.hu) címjegyzék lista tetején, amelynél a többi helyi vállalkozás, konkurencia elé kerülnek a bemutatkozó oldalra vezető linkkel. Ugyancsa a VIP megjelenéshez külön megjelenést biztosítunk kedvezmény (www.extrakedvezmeny.hu) oldalunkon. Ezen felül többféle megjelenést, kiemelt kedvezményt kapnak folyamatosan VIP partnereink. 
Bővebben, video bemutató: www.hirnokajandek.hu/cimjegyzek-bemutato


Hírnök Ajándék www.hirnokajandek.hu  

Ajándék honlapunk az egyik legerősebb marketing „fegyverünk”! Alapvetően a HírM@il feliratkozók vonzására lett létrehozva, mivel az ingyenes ajándékutalványok letöltéséhez e-mail (HírM@il) üzenetben kerül küldésre a kód. Az ingyenesség mindenkit vonz, ezért az oldal látogatottsága igen jelentős és a bemutató hatalmas reklám erővel bír. Az aktuális ajándékok listája saját és több partnerünk honlapján is megjelenik kiemelten az oldalsávban, ami a hirdetésre vezet.
Bővebben: www.hirnokajandek.hu/ajandek-bemutato


Extrakedvezmény www.extrakedvezmeny.hu

(A honlap további, alternativ élérhetőségei  www.tized.hu)

A százalékos kedvezmény által célzottan irányítjuk a figyelmet partnereinkre!  A kedvezmény igénybevétele egyszerű! A HírM@il (e-mail) üzenetben küldött kóddal a kedvezményt adó partnerünk oldalán letölthető utalványt telefonon kell felmutatni – ugyanúgy, mint az ajándék kuponnal.
Bővebben: www.hirnokajandek.hu/kedvezmeny-bemutato


Állásportál www.jobvip.hu

(A honlap további, alternativ élérhetőségei: www.allashirnok.hu, www.allaskozpont.eu)

2016. Áprilisától működik a Hírnök ÁLLÁSPORTÁL a www.jobvip.hu 
   Napjainkban a legtöbb területen jelentős munkaerőhiány van, így a munkáltatók minden lehetséges forrást igénybe vesznek a munkatársak megtalálásához, hiszen sok esetben a munkaerőhiány miatti kiesés jelentős veszteséget okoz a cégeknek. Ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő munkatársat sok helyen kell megjelenni.
Állásportálunk önmagában is jelentős „erővel” rendelkezik, vagyis népszerű a munkatársra vadászó és a munkát keresők körében, de az állásportál megjelenést megrendelők gyakran rendelnek hirdetést a magazinban és partnereinknél is. Az állásportálra felkerülő ajánlatok közvetlenül megjelennek partnereink oldalán, így a Jooble és Jobsora honlapokon és a kiadónk által kezelt Facebook oldalakon, állás és más csoportokban is.
Bővebb bemutató: www.jobvip.hu/honlapunkrol


Sajtóközpont www.sajtokozpont.hu

(A honlap további, alternativ élérhetőségei: sajto-kozpont.hu,  mediakozpont.eu, mediavip.hu, sajtoinfo.hu, sajtoinfo.eu, media-kozpont.hu)

2012. elején indult a Sajtóközpont
A SAJTÓKÖZPONT a lehető legtöbb információt gyűjti össze a Média területéről.  Fontos része a szerkesztőségi információk, amelynél kiemelt szerepe van a helyi-, önkormányzati lapok adatbázisának, mivel sok esetben nehéz megtalálni a kisebb szerkesztőségek elérését. Ebben is segíítünk –, amire az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy szükség van! Kiemelt szerepe a helyi-, önkormányzati és egyéb területek hirdetési felületének megrendelési lehetősége. 
Bővebben: www.sajtokozpont.hu/honlapunkrol/


Honlap készítés www.hml.hu 

Megfizethető áron – átlag 120 000 Ft-tól – készítünk honlapokat, amelyek egyedi módon a törvényes előírások és kötelező tartalmak (ÁSZF, GDPR, Cookie kezelés…) biztosításával a leggyorsabb SSD tárhelyen, folyamatos frissítés és karbantartás mellett, partnereink által is könnyen és egyszerűen kezelhető, illetve módosítható tartalmi hozzáféréssel működnek.
Kiadónkhoz több mint 60 domain tartozik, s több céges honlapot készítettünk, illetve fenntartását végezzük folyamatosan. Korlátozott mennyiségben vállalunk honlap kiépítést, amelynek információi a www.hml.hu oldalon érhetőek el.Videós bemutatók: www.hirnok.hu/video-bemutatok

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: