Befújható hőszigetelés az otthon melegéért

A szigetelés fontos része az építkezésnek, felújításnak, hiszen a jelentős energia megtakarításhoz vezethet. A befújható üveggyapot szigeteléssel akár 20%-ot is spórolhat a fűtés számláiból.Endzsel Ernő-t arról faggattuk, milyen előnyei vannak a befújható üveggyapot hőszigetelés technológiának.
A Knauf Insulation a magyar piacra, a kifejezetten e célra készülő, fehér színű Supafil üveggyapot anyagokat ajánlja.
Olyan épületek hőszigetelésére nyújt jó megoldást, ahol a hagyományos rendszerű termékekkel nem, vagy csak nehézkesen lehetne a munkálatokat elvégezni. Gyakorlatilag bárhol használható, bármilyen üreg kiszigetelésére. اون لاين كازينو A befújásos technológia gyors, hatékony kivitelezést tesz lehetővé, és résmentesen hőszigetelt felületet eredményez.
Kötőanyagot és egészségre káros összetevőket nem tartalmaz, természetes alapanyagokból készül. Nincs benne rágcsáló irtó veszélyes szer, anyaga szervetlen, nem táplálék az állatok számára.

ebisVíztaszító, hidrofobizált, nem szívja magába a nedvességet, párát, de páraáteresztő képességgel rendelkezik. Nem éghető és fokozottan nyeli el a környezeti zajokat. Egyszerűen alkalmazható a nehezen megközelíthető területeken is. Bontásmentes, gyors tiszta munkával dolgozható be, így kevesebb a munkadíj, hiszen akár 1 nap alatt elkészülhet az ingatlan utólagos tetőtér szigetelése.

A befújásos technológiával többek között a födém résmentesen szigetelhető, ami biztosítja a felfelé áramló meleg megtartását, így rendkívül költséghatékonyan és kiváló minőségben végezhető a hőszigetelés, valamint az eddig megközelíthetetlen födémrések is hőhídmentesen szigetelhetőek. Kis terhelést jelent a tetőszerkezetre (20 cm vastagságban csak 2,45 kg/m2). قواعد لعبة بوكر A régi üveg-, kőzetgyapot, vagy egyéb szigetelés gyenge pontjainak orvoslására is alkalmas, például a tetőtéri ablakok szigetelési hiányosságainak kiküszöbölésére. رهان مباشر

További részletekért látogasson el honlapjainkra:
www.ebis.hu, www.befujhatoszigeteles.hu
vagy keressen minket:Telefon:    36-70-772-82-01,  36-70-227-11-31
E-mail: info@ebis.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: