Bükfürdői Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel

Bükfürdőn, az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője szomszédságában található a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel, amely az ország első és jelenleg egyik legnagyobb a hazánkban működő 6 üdülőszövetkezet közül. Annak ellenére, hogy 1981-ben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, a folyamatos fejlődés által kellemes, modern környezetben várja a fiatal és idősebb pihenni vágyókat.

Németh Violetta ügyvezető igazgatót faggattuk a Hotelről, munkájáról és magánéletéről.
– Szövetkezetünk 2×2 hetes üdülési turnusokban várja tagjait, négy különálló épületben. Összesen 313 teljesen felszerelt, konyhával rendelkező apartmanunk van, amelyből 227 a tagjaink kényelmét szolgálja, de 86 különböző szobatípussal a szövetkezet működteti a Hotelstars minősített 3 csillagos Apartman Hotelt.

– Mit tart a Hotel legnagyobb vonzerejének?
– Bükfürdőn, a több mint 50 esztendeje működő gyógyfürdő szomszédságában található a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotel négy épületből álló komplexuma. A központi fekvés miatt kedvelt a szálláshelyünk az idelátogatók körében, akik a Bükfürdő Thermal & Spa szolgáltatásait tudják igénybe venni. Szállodánkban nem szobákat, hanem teljesen felszerelt apartmanokat kínálunk a pihenni vágyóknak, hogy az otthon kényelmét nyaralás közben is élvezhessék. Szlogenünk a „Generációk találkozóhelye”, egyben hitvallásunk és filozófiánk alapját adja. Hiszünk benne, hogy nálunk minden korosztály megtalálja azt, ami egy tökéletes pihenéshez és kikapcsolódáshoz szükséges.

– Hány munkatársuk van?
– Szövetkezetünkben átlagosan 39 a dolgozói létszám, akik Bük és vonzáskörzetében laknak. Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk olyan kollégákkal, akik akár 30 éve lojális és áldozatos munkájukkal látják el feladataikat és igyekeznek a tagok és vendégeink kényelmét kiszolgálni. Számunkra fontos a dolgozóink megbecsülése, ezért minden évben a jubilálók egy ünnepség keretében oklevélben és jutalomban részesülnek. Szerencsére évről évre köszönthetünk ilyen munkatársakat.

– Mik a távolabbi tervek?
– Az elmúlt évek során folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, figyelembe véve a trendek változását és a vendégek igényeit, igyekszünk folyamatosan megújulni. A felújításaink kiterjednek a lakrészekre, közösségi terekre és az épületek külső környezetére. Az elmúlt 3 évben olyan lakrészeket is sikerült kialakítanunk, amelyek teljesen felújított bútorzattal és berendezésekkel rendelkeznek, klímával ellátottak. Ezek az apartmanok Superior minősítéssel várják kedves vendégeinket. Ezt a vonalat tovább folytatva fognak a jövőben is zajlani fejlesztéseink, valamint tervezzük az éttermünk felújítását, korszerűsítését, bővítését és az irodaszint és konferenciaterem felújítását is. 

– Mióta vezeti a hotelt? Miért éppen ezt a területet választotta?
– 2015 áprilisa óta látom el az ügyvezetői igazgatói feladatokat. Gyerekkorom óta érdekelt az idegenforgalom és a vendéglátás. Céltudatosan választottam ezt a szakmát, megjártam szinte minden lépcsőfokát, vendéglátó közgazdász diplomával rendelkezem. Bár a szövetkezet sajátos módon működik, de mégis van benne olyan, amit érdemes csiszolgatni, foglalkozni vele a jövőnek, ahhoz, hogy fenntartható legyen a hotel jellegű működtetés mellett.

– Nem lehet könnyű feladat egy ekkora komplexum igazgatása. Mennyi idő marad a családra, hobbira?
– Kétgyermekes anyaként, van bőven otthon is feladat, ezért egyenlőre hobbira most nincs időm. Családommal nagyon szeretünk utazni, új helyeket kipróbálni, úgy érzem hamar „megfertőztem” őket az idegenforgalom szeretetével, amelyet vendégként élünk meg, és a belőle származó ötletekkel sokat tudok munkámban is tovább kamatoztatni, vendégeinknek továbbadni.

 Akinek felkeltette az érdeklődését, a következő elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot, illetve a honlapon talál további információkat:
9740 Bükfürdő, Termál körút 41/a.
Telefon: 06-94-358-088, 06-94-558 622
E-mail: ertekesites@apartmanhotel.hu
www.apartmanhotel.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: