Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf divatba hozza a lassulást

Boldogabb magyarokért kampányolnak a hírességek. A boldogság tudatos megéléséért fogtak össze a hírességek: Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf arra bíztatják a híresen pesszimista magyarokat, hogy álljanak meg egy pillanatra, lassítsanak, s vegyék észre az élet olyan apró pillanatait, amelyek inspirálóak és energiával töltenek fel. A sztárok életük legrejtettebb pillanatait felfedve csatlakoztak az új trendként hódító #hiFIVE életérzést hirdető kampányhoz.

 

Egy finom falat, egy gyönyörű fa, egy utcán rád mosolygó gyermek, egy váratlan találkozás egy régi baráttal, egy kedves szó a közértben. Villanások, amelyek miatt érdemes megállni, elgondolkodni, s megörökítve azokat megosztani másokkal. Erre buzdít Kelet-Közép Európa legnagyobb divatportáljának felkérésére Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf, akik örömmel hirdetik a boldogság tudatos megélésének fontosságát azáltal, hogy megmutatják életük megindító perceit.

„Szerencsés vagyok, hogy tulajdonképpen a munkám része megörökíteni, lelassítani, megélni a pillanatot: az írásaimnak és a blogomnak, a WhiteCityBoynak köszönhetően mindig nyitott szemmel és szívvel járok. Afféle szakmai ártalom, hogy még a reggeli kávémban is megtalálom a témát. A Lélekbonbon című novelláskötetem is elsuhanó pillanatok megörökítéséből született. Előkapok egy papír fecnit a zsebemből, legyen az rágópapír, névjegykártya, vagy mozijegy, és egy-két szóban lejegyzem magamnak a perc varázsát, ezt pedig, ha eljön az ideje, blog bejegyzéssé, újságcikké, novellává bontom ki. Ez az én trükköm, hogy a pillanat örökké tartson”- mondta Steiner Kristóf.

 

csobot_adel„Az én titkom, hogy akkor is tudok mosolyogni, ha rossz napom van, mert minden apróságnak tudok örülni, akár fagyiról, csokiról vagy finom teáról van szó, de ha ötvenegyedszerre nézem meg a kedvenc filmem, attól is jól érzem magam. Az éneklés, a fellépések mindig feltöltenek, de újabban a sportban is megtaláltam azt, ami pozitív gondolatokkal tölt el” – mesélte Csobot Adél, akinek már attól szebbé válik a napja, ha reggel megállnak neki az autók a kereszteződésben, és mosolyogva átsétálhat az úton.

 

A fiatal énekesnőhöz hasonlóan Kocsis Tibo élete is egyik napról a másikra vett háromszázhatvan fokos fordulatot, éppen ezért volt különösen fontos, hogy megtanuljon lassítani. „Szeretem a pörgést, ha mindig akad tennivalóm, de ma már tudatosan figyelek arra, hogy legyenek olyan dolgok az életemben, amelyekre azt mondhatom, igen, ez az én pillanatom lesz. Ilyen volt például nemrég a Michael Bublé koncert, amelynek minden pillanatát élveztem. De egyébként bármilyen dal meg tud indítani, amelyhez kedves emlékek fűződnek. Merengős típusnak tartom magam, aki könnyen átadja magát egy-egy pillanatnak” – mondta a sikeres énekes, aki azért csatlakozott az idén ötesztendős Fashion Days születésnapi kampányához, hogy másokat is arra buzdítson, időnként lassítsanak, és fordítsanak időt magunkra, szeretteikre.

A trendteremtő #hiFIVE őrülettel a Fashion Days célja a társadalom mozgósítása a pesszimizmus ellen. Ráadásul a #hiFIVE képet feltöltők között nyereményeket is kisorsolnak boldogságközpontú kampányuk során.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: