Derby és Gasztroangyal Fesztivál: július 3-5.

Felejthetetlen hangulatú, élményekkel teli világ születik a Kincsem Parkban július első hétvégéjén! A Gasztroangyal műsorának hősei és a magyar lóversenysport sztárjai egy közös, nagyszabású rendezvényen várják az érdeklődőket a hazai lóversenysport fellegvárában, a budapesti Kincsem Parkban. Ezzel a rendezvénnyel egy régi hagyomány éled majd újra, hiszen a századfordulón a lóversenyzés és a gasztronómia szorosan összekapcsolódott, és a társasági élet legrangosabb eseménye volt. Július első hétvégéje, a páratlan ízek és az izgalmas finisek ünnepe.

Magyarország két jelentős eseménye, a Gasztroangyal Fesztivál és a Derby Fesztivál idén egy közös rendezvény, a Derby és Gasztroangyal Fesztivál keretében látja vendégül mindazokat, akik egy különleges és páratlan élmény részesei szeretnének lenni. A szervezők ezzel a kezdeményezéssel egy évszázados hagyományt kívánnak újjáéleszteni, hiszen a XIX. és XX század lóversenysportja mindig is összekapcsolódott a gasztronómiával. Július első hétvégéjén a megújult Kincsem Park tradicionális lelátói alatt épül meg, a Gasztroangyal nézői által kedvelt termelők, borászok, éttermek és gazdák „színes városa”.

A hétvégi lóversenyprogram pénteken 18:00 órakor, a Lóverseny az éjszakában versenysorozattal indul. Az angol telivérek és az ügetők mellett, agárverseny is lesz fogadással. – „Szombaton két órakor kezdődik az ügetőprogram. A 101. Magyar Ügetőderby legnagyobb esélyese Tonnyó Kolozsi Lászlóval, de Time To Say Goodbye és Márton Lajos veszélyes ellenfele lehet. A vasárnapi galopp program is kettőkor indul. A 93. Magyar Derbyben a nemek harcát láthatjuk. A veretlen Miss Turpen és a szintén makulátlan mérleggel rendelkező Quelindo torony magas esélyese a futamnak. A két Derby összdíjazása: 24 millió forint!”

 

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: