A FOCI HAZATÉR! – megjelent a FUTBALL-EB 2021 Magazin

Már az egész országban kapható a FUTBALL-EB 2021 magazin, amely a nyári labdarúgó Európa-bajnokság csapatait, köztük a magyar válogatottat is részletesen mutatja be, és még egy dedikált válogatott mezt is nyerhetsz vele.

A népszerű sportkiadványokat publikáló G-ADAM Kiadó (Michael Jordan-, Kobe Bryant-életrajz, Futball-EB 2016 album) ezúttal is egy színvonalas magazinba sűrítette bele a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság tudnivalóit. A kiadvány – amelynek középpontjában természetesen a magyar válogatott áll – 68 színes oldalon, több mint 100 exkluzív képpel hozza közelebb az érdeklődőkhöz az Eb csapatait és játékosait. Válogatottunk részletes bemutatása és elemzése mellett interjút olvashatunk a magyar nemzeti tizenegy két kulcsemberével, Gulácsi Péterrel és Szalai Ádámmal, Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitányának filozófiáját és stratégiáját pedig két teljes oldalon boncolgatja a lap.

Terjedelmes részt kaptak a csoportellenfeleink is, akik nem éppen nyeretlen kétévesek: az Európa-bajnoki címvédő Portugália, az aktuális világbajnok Franciaország, valamint a minden nagy torna előtt esélyesnek számító Németország. (Előbbi kettővel Budapesten, a németekkel Münchenben játszunk.) A magazin második felében az Európa-bajnokság további csapatairól olvashatunk részletesen, Angliától Olaszországon át egészen Észak-Macedóniáig, sőt a kiemelt együttesek várható 23-as keretét is megismerhetjük. A válogatottak erősségét Hrutka János, egykori válogatott labdarúgónk elemzi és osztályozza.

Érdemes még megemlíteni, hogy a kiadvány két csemegét is kínál a focirajongóknak: a lap közepén egy kitölthető, falra ragasztható Eb-menetrend található, amelynek a túloldalán egy nagyméretű magyar válogatott poszter látható.

És akinek ez még mindig nem lenne elég, azoknak jó hír, hogy az Eb-magazinnal részt vehetünk egy nyereményjátékban is, ahol összesen 100 000 forint értékben lehet sportkönyves ajándékcsomagot nyerni a Sportkonyvek.hu online könyvesbolt jóvoltából, vagy főnyereményként elvihető egy dedikált magyar válogatott mez!

A lap megvásárolható országosan az újságárusoknál, a benzinkutaknál és az élelmiszerboltokban, vagy közvetlenül megrendelhető a www.sportkonyvek.hu oldalon keresztül.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: