Hamvas tippek a sárgás árnyalatok ellen

A szőke haj hamvasítása különleges ápolást igényel, hogy elkerüljük a sárgás árnyalatokat. A hamvasító samponok és hajpakolások segíthetnek ebben. Az alábbiakban bemutatunk néhány hamvasító terméket, amelyeket könnyen beszerezhetünk:

  1. Kallos Silver Reflex: Ez a színező és hamvasító hajpakolás segít megszüntetni a haj sárgás-vöröses elszíneződését és frissíti a hajszínt.
  2. Hamvasító sampon: A szőkített vagy ősz haj sárgás színét megszünteti, visszaadja a haj természetes fényét és ezüstös tónusát.

A hamvasító samponok erős lilás pigmenteket tartalmaznak, amelyek eltávolítják a nemkívánatos elszíneződéseket. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a samponok száríthatják a hajat. Ezért ajánlott balzsamot és hajpakolást is használni a szőke haj puhaságának megőrzése érdekében.
A hamvasítás hatékonysága függ a haj színétől és pigmentációjától. Általában a világosabb hajszíneket könnyebb hamvasítani, míg a sötétebb, pigmentesebb hajszíneket nehezebb.

Általában havonta érdemes fodrászhoz menni, hogy az ápolt és szép haj megőrizhető legyen. Azonban a hajvágás gyakorisága függ a frizura típusától és hosszától. Ha hosszabb hajat szeretnél növeszteni, akkor évente kétszer vagy félévente érdemes fodrászhoz menni. Hetente hajpakolást is érdemes alkalmazni a haj szerkezetének javítása és az ápolt megjelenés érdekében.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: