Használd a fényed!

Eredendően mindenki a FÉNY-ből indult, Isten minden teremtménye. Útjuk során a lelkek végig kell, hogy járjanak mindent, meg kell tapasztaljanak mindent. Van, akiben mostanra már csak alig pislákol a Fény szikrája; vannak olyan lelkek, akikben már kialudt a Fény, s vannak, akikben a mostani időszakban újra felizzik, s lángra lobban a fényszikra, a fénymag.

Az ilyen lelkek fényében sokan sütkéreznek. Főleg azok, akikben már kihunyt sajátjuk. Olyan cselekedetekre hajlítják a fényhordozókat, hogy minél több fényt árasszanak őfeléjük is.

Aztán vannak olyan lelkek is, akik azon igyekeznek, hogy a Fény mindenkiben elhalványuljon, s kihunyjon. Ez az oltóbrigád is ott sündörög mindenki körül, akiben egy kicsike Fény megcsillan.

Magam is megjártam a tapasztalatok rögös útján, hogy kioltották bennem, hogy elvették tőlem, hogy félelmet csináltak belőle …

De megtapasztaltam azt is, hogy amikor úgy tűnt, kialudt minden fényem, egy picinyke hit, remény és szeretet mindig maradt bennem. Legutolsó szalmaszálként mindig ott volt Jézus és Isten, akibe kapaszkodhattam, s aki a piciny szikrát újra lánggá növelte bennem.

Mára megtanultam megtartani, sőt növelni a fényem. Olyan egyszerű az egész. Elég csak annak tudatában lennem, hogy a lelkem Fény hatja át, és ez a testem anyagán is át tud hatolni. Elég arra gondolni, hogy FÉNY, máris fényesebb vagy…

Mikor az aurát kezdtem látni, azzal szórakoztunk a barátaimmal, hogy különféle szavakra koncentráltunk, és ez megváltoztatta az auránkat. Mikor például a Napra gondoltunk, hirtelen megnövekedett az egész test körül annak az aurája, aki a Napra gondolt, főleg a feje környékén. Mikor a FÉNY-re koncentráltunk, még a levegő is kifényesedett körülöttünk. Próbáld csak ki! Bárki meg tudja csinálni.

És mire jó a Fény benned? Mire jó, ha megpróbálod úgy kifelé sugározni magadból, mintha te lennél a Nap?

Mivel minden a FÉNY-ből indult, Isten abból teremtett minket a végtelen szeretetével, így ha van benned elég Fény és Szeretet, te is teremtővé válhatsz.

Örökérvényű dolgokat csak Fényből és Szeretetből lehet teremteni. Az Új Világ, az Új Föld készen áll, hogy az új teremtők segítségével elkezdjen megnyilvánulni.

Olyan lesz ez az Új Föld, amilyennek mi teremtjük, Isten segítségével. Lelki és szellemi szinteken már elkészült. A mi vágyaink, álmaink hozták létre. Az fog megvalósulni benne, amire szükségünk van, ami hiányzik, amire vágyunk, ami után sóvárgunk. Itt az idő, hogy fizikai formát adjunk neki.

– Philippa –

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: