Hirdetésben keresnek nőtlen férfiakat egy brazil faluba

Enyhítenék a férfihiányt egy sok hajadon lakta kis brazil faluban, Noiva do Cordeiróban, ezért felhívást tettek közzé, amelyben férjet keresnek maguknak – számol be honlapján a regénybe illő történetről a Daily Mail című brit lap.

brazil_falu„Itt a férfiak vagy már házasok, vagy a rokonaink, szinte mindenki unokatestvér” – öszszegezte a hajadonok helyzetét a 23 éves Nelma Fernandez. A fiatal nő elpanaszolta, hogy a többiekhez hasonlóan már régóta nem csókolt meg senkit, de arról álmodik, hogy szerelmes legyen és férjhez menjen.

A délkelet-brazíliai településen élő nők híresek a szépségükről, ám az elvárásaik is magasak. Egyikük sem akarja elhagyni a szülőfaluját, továbbá feltételük, hogy az érdeklődő nőtlen férfiak költözzenek oda és vállalják, hogy az ő szabályaik szerint élnek. A faluban hétköznapokon szinte csak nőket látni az utcákon, a férfiak a távoli városokban laknak, ahonnét csak hétvégére tudnak hazajönni. A településen nincs olyan feladat vagy munka, amelyet ne nők végeznének, beleértve a vallási ügyeket is.

„A mi falunk szép, rendezett, sokkal harmonikusabb, mintha férfiak irányítanák. Amikor gondok, viták adódnak, azokat nőként intézzük el, vagyis egyetértésre törekszünk. Mindig van idő megállni és csevegni, próbálgatni egymás ruháit, kilakkozni a körmünket” – öszszegezte a női közösség előnyeit Rosalee Fernandes.
Miközben sok nő várja a „herceget a fehér lovon”, a faluban akadnak olyanok is, akik attól tartanak, hogy megváltozik az életformájuk, ha a felhívás hatására a férfiak tömegesen árasztják el a környéket.

www.dailymail.co.uk

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: