Hírnök Magazin bemutató

Hírnök Magazin www.hirnokmagazin.hu 

   Az 1992 óta megjelenő magazin a korral lépést tartva, a kezdeti nyomtatott megjelenést kiegészítve, majd felváltva, már digitális formátumban, ingyenesen kerül az olvasókhoz, amely könnyen lapozható, illetve olvasható számítógépen, tableten, vagy telefonon, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos jellegét. Tartalmi felépítése által mindenki számára érdekes olvasmány, így minden korosztály szívesen lapozza!

    A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg, vagyis ezen a napon kerülnek fel a friss lapok a helyükre. Másnap, vagyis pénteken küldjük a HírM@il (e-mail) üzenetet a friss szám megjelenéséről.
A levélben minden olvasó célzottan a saját lakhelyének, munkahelyének megfelelő üzenetet kapja, vagyis arra a területre (vármegye, régió, vagy település) vezeti, ahol a számára érdekes magazin és egyéb információk találhatóak. 

Az országos lap mellett minden vármegyének és több régiónak (járásnak, vagy volt kistérségnek) van saját, ingyenesen olvasható digitális magazinja, amelyeket az Info-Központ (www.info-kozpont.hu és www.hirnokmagazin.hu) honlapon a saját lakhely (vármegye, régió, vagy település) szerinti területen találják meg az olvasók. Magazinunk az ország teljes területét lefedi, amely mellett rengetek külföldön élő magyar olvasónk van.

Fel lehet iratkozni e-mail üzenetre is, hogy azonnal értesüljenek a megjelenésről. A feliratkozók jelentős számát, illetve folyamatos emelkedését nem csak magazinunk fejlesztésével és az érdekes témákkal érjük el, de érdekeltté tesszük a feliratkozást ajándékokkal, kedvezményekkel is. 

Több mint 30 éve növekvő olvasótáborunk folyamatosan bővül, mert a feliratkozott olvasók
– értesítést kapnak a Hírnök Magazin megjelenéséről,
– megkapják a kódot, amivel ingyenesen tudnak letölteni ajándékutalványokat,
kedvezményre beváltható kódokat kapnak,
helyi újságok megjelenéséről értesülnek, ahol az önkormányzattal együttműködünk,   
– a cégek ingyenes címjegyzék lista megjelenést kapnak.

E-mail  címe szinte mindenkinek van, így csak meg kell győzni, hogy iratkozzon fel magazinért, ajándékokért, kedvezményekért!

A színes, vidám és érdekes tartalom – család, gyerek, egészség, kutatás, világháló, technka, gazdaság, közlekedés, autó, motor, ingatlan, kert, állatok, kedvencek, különlegességek a nagyvilágból… –,  mellett, válogatott viccekkel is nevetésre fakasztjuk olvasóinkat, így a tizenévesektől a nyugdíjasokig minden korosztályt elérünk.

Mivel az értesítésben a lap tartalma mellett az ingyenes ajándékok és kedvezmények letöltéséhez az aktuális kód is megtalálható, ezért olvasótáborunk jelentősen bővül folyamatosan. Sok olvasónk izgatottan várja az e-mail-t, hogy elsők között tölthesse le az utalványokat.     

Az „alap” országos Hírnök Magazin minden olvasónkhoz eljut, akik nem csak hazánk különböző tájairól iratkoztak fel, hogy megkapják a friss számot, hanem a világ minden részén élő magyarok, így a közvetlen határon túliak, illetve Angliában, vagy éppen Amerikában élők is.

Az ingyenesség célja, hogy minél több emberhez jusson el a magazin, amely által partnereink hirdetése, népszerűsége, elégedettsége nagyon jelentős, így szívesen reklámoznak nálunk, amely a kiadásainkat fedezi.  
Kihasználjuk a világháló és a közösségi terek (keresők, Facebook, Twitter, Tik-Tok, YouTube…) minden lehetőségét magazinunk és szolgáltatásaink, illetve partnereink reklámozására is. 

Hirdetési ajánlat kérése: www.sajtokozpont.hu/ajanlatkeres

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: