Hírnök Magazin bemutató

Az 1992 óta megjelenő magazinunk a korral lépést tartva, a kezdeti nyomtatott megjelenést kiegészítve, majd felváltva, már digitális formában, ingyenesen kerül az olvasókhoz, amely könnyen lapozható, illetve olvasható számítógépen, tableten, vagy telefonon, így a legmodernebb technika segít, hogy egyszerre fiatalos és modern legyen, de megtartsa hagyományos jellegét. 

Az országos lap mellett minden vármegyének és több régiónak, járásnak van saját, ingyenes magazinja. 

A fejlődés által minden korábbinál több embert tudunk megszólítani, mivel honlapunkon ingyenesen érhető el az aktuális szám, így közvetlenül találnak rá a világhálón, célzottan a saját vármegye, régió, vagy akár a település információs oldalán.

Fel lehet iratkozni e-mail üzenetre is, hogy azonnal értesüljenek a megjelenésről. A feliratkozók jelentős számát, illetve folyamatos emelkedését nem csak magazinunk fejlesztésével és az érdekes témákkal érjük el, de érdekeltté tesszük a feliratkozást ajándékokkal, kedvezményekkel is. 

Több mint 30 éve növekvő olvasótáborunk folyamatosan bővül, mert a feliratkozott olvasók
– értesítést kapnak a Hírnök Magazin megjelenéséről,
– megkapják a kódot, amivel ingyenesen tudnak letölteni ajándékutalványokat,
– kedvezményre beváltható kódokat kapnak,
– helyi újságok megjelenéséről értesülnek, ahol az önkormányzattal együttműködünk,   
– a cégek ingyenes címjegyzék megjelenést kapnak.

E-mail  címe szinte mindenkinek van, így csak meg kell győzni, hogy iratkozzon fel magazinért, ajándékokért, kedvezményekért!

 Érdekes, különleges, figyelemfelkeltő, időnként vicces cikkek kerülnek a lapba, amelyeket az ország, illetve a világ bármely részén szívesen olvasnak. Főbb rovatok: Egészség, Család, Technika, Otthon, Állati, Közlekedés, Vállalkozás…

A Hírnök Magazin minden hónap első csütörtökén jelenik meg, vagyis ezen a napon kerülnek fel a friss lapok a helyükre. Az aktuális szám az info-központ honlapon, minden területen a saját helyén, vármegyében, vagy régióban megtalálható és ingyenesen olvasható.

Másnap, vagyis péntek délután kerül küldésre az e-mail üzenet a Hírnök Magazin megjelenéséről. A levélben minden olvasó a feliratkozás alapján, célzottan a saját lakhelyének megfelelő üzenetet, illetve a lakóhelye szerinti területre vezető linkre kattintva éri el az oldalt, ahol az információk mellett, a számára érdekes magazin is elérhető. 

Mivel az értesítésben a lap tartalma mellett az aktuális kód is megtalálható, ezért sokan izgatottan várják az e-mail-t, hogy elsők között tölthessék le az utalványokat.     

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: