Hírportál – hirnok.hu bemutató

Hírnök Hírportál www.hirnok.hu 

(A honlap további, alternativ élérhetőségei: hirnok.com, hirnok.eu, , hirnokmedia.hu; bulikozpont.hu, siker-klub.hu, magyarkozpont.hu)

 A Hírnök Hírportál kiadónk első honlapja, amelyet 2004. 01. 15-én indítottunk.

A Hírnök Hírportál tartalmi és tipográfiai felépítése – a magazinhoz hasonlóan – a kiemelkedően érdekes, lendületes írásokat, cikkeket, híreket közvetít, folyamatosan frissül.
Főbb rovatok / témakörök: Állati, Bulvár, Bűnügy, Család, Gyermek, Egészség, Érdekesség, Gazdaság, vállalkozás, Közlekedés, Autó, Motor, Oktatás, Otthon, Ingatlan, Szabadidő, Szórakozás, Programajánló, Tudomány, Technika, Turizmus…

A hirnok.hu a Hírnök Média központi oldala, ahol a legtöbb információ található a cégről, lehetőségekről, illetve innen vezetnek a linkek minden más területünkre is.
Itt érhető el többek között az
– ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek), az
Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat,
Cookie („süti”)
kezelés, a
Hírnök Magazin Megjelenési ütemterve…

A Hírnök Hírportálon megjelenő friss cikkek címe, illetve címe és lead része – rövid bevezetője – a saját, illetve a Hírnök Média által üzemeltetett honlapokon és egyes partnereinknél is – több, mint 30 weboldalon – kiemelten megjelenik (RSS csatornán) a cikkre vezető linkkel.
A honlap SEO, PageRank, illetve Google és más besorolások alapján kiemelkedően magas értékkel bír, ezért a keresés és honlap értéke erős.

Lehetőség van hirdetésre, illetve megjelenésre honlapunkon rovatok, illetve cikkek melletti oldalsávban…

Hirdetési ajánlat kérése: www.sajtokozpont.hu/ajanlatkeres

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: