Kalandozás földön-vízen

 Vízi-, kerékpár- és gyalogtúrák a Szamosháton

A pandémia miatt otthon töltött hónapok után biztos többen vágyunk arra, hogy egy kis időre magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és feltöltődjünk a természetben, távol a város zajától.

Itt a lehetőség egy új kalandra!

A Quadmánia Kft. olyan egy és többnapos vízi-, kerékpár-, gyalog- és kombinált túrákat szervez Csenger térségben, amelyek egyéneknek, baráti társaságoknak, kis és nagy családoknak, illetve iskolás csoportoknak is kiváló aktív szórakozást nyújt.

Túráikon való részvételnek a kor nem szab határt: gyermekektől kezdve az idősebbekig, a kezdőktől a profi túrázókig bárki részt vehet rajta.

Nem kell a túra szervezéssel bajlódni, csak élvezni kell a kikapcsolódást!

A túraútvonalakat, programcsomagokat a Quadmánia gyakorlott túravezetői állítják össze, a résztvevők számára teljes körű szolgáltatást nyújtva, beleértve a programszervezést, túraútvonal tervezést, szállásfoglalást, az étkezés, illetve akár a transzfer megszervezését.

Földön vagy vízen kalandozva megismerkedhetünk Csenger és környékének természeti, kulturális kincseivel, gasztro-tradícióival, illetve növény- és állatvilágával. A tapasztalt túravezetőktől gyakorlati ismereteket is elleshetünk a természetvédő túrázás alapjairól, a védett élővilág megóvásának fontosságáról.

Aki szeretne életre szóló élményekkel gazdagodni, az keresse a Quadmánia túraajánlatait weboldalukon vagy a Facebookon.

A szolgáltatásukat személyesen Csengerben, a cég székhelyén vagy telefonon, e-mailben és a közösségi média felületeken is meg lehet rendelni.

Elérhetőségek:

Quadmania.hu ł Facebook ł Instagram

Telefon: +36 70 600 62 04

E-mail: info@quadmania.hu

Cím: 4765 Csenger Rákóczi út 26.

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: