Karma Gift Shop Szentendrén

Karsza Mátéval, a Karma Gift Shop vezetőjével beszélgettünk az idén májusban megnyitott üzletéről, amely most, a karácsonyi időszakban az ajándékozáshoz is remek ötletet kínál.

– Mi volt az alapötlet? Miért éppen ezt a területet választotta?

– Az üzlettel az ajándékok piacán egy új termék-csoportot szeretnék bevezetni: minden ajándék, reklám- és használati tárgyra történő nyomtatást. Az általam tervezett egyedi mintákat rendkívül sokféle ajándékra, vagy saját használatra készülő tárgyra lehet nyomtatni, például pólókra, pulóverekre, sapkákra, nadrágokra, sportcipőkre, bögrékre, söröskorsókra, poharakra, borosüvegekre, üvegekre helyezhető minipólókra, kulacsokra, laposüvegekre, táskákra, pénztárcákra, hátizsákokra, hűtőmágnesekre, plüssállatokra, ékszerdobozra, ékszerekre, üvegórákra, névjegytartókra, öngyújtókra, párnákra, mobiltartókra, egérpadra, puzzle-ra, és még sokáig sorolhatnám. Tulajdonképpen mindenre.

– Miben érzi magát, illetve a vállalkozást egyedinek, különlegesnek? Miben tud többet nyújtani másoknál, a konkurenciánál?

– A vállalkozás alapgondolata, filozófiája az egyediség. Nem hétköznapi, bárhol megvásárolható mintákban és tárgyakban gondolkodom, hanem egy fantáziadús, a potenciális vevők széles rétegét megszólító minta-kollekcióval teszem az ajándéktárgyaimat vonzóvá, pozitív gondolatokat, érzelmeket kisugárzóvá, sokszor valamilyen bölcsesség formájában, esetleg vicces felirattal, vagy csupán esztétikai szempontból vonzó, különleges mintákkal, képekkel. Ezen kívül a vevő saját elképzeléseit is megvalósítom, ha elektronikusan elküldi a saját tervezésű mintáját, vagy egy számára különösen kedves, emlékezetes fotót. Ha nincs konkrét ötlete, segítek neki, például egy pólóra születésnapi, vagy legénybúcsús feliratot, képet tervezni. Hamarosan indul a Karma Gift Shop webshop-ja is, ami lehetővé teszi, hogy az ország minden területéről tudjak teljesíteni megrendeléseket.

– Ha most kellene dönteni, akkor is elindítaná a vállalkozást? 

– Valószínűleg igen, mert üzleti vállalkozásként is megvalósíthatom azt a tevékenységet, ami a hobbim, és ami örömet okoz a számomra. Mindig is érdekelt a számítógépes grafika, amit most a gyakorlatban is van lehetőségem alkalmazni

Mik a távolabbi tervek?

– Először talán a közelebbi terveimről. Karácsonyra, a szeretet ünnepére olyan ajándék-kollekciót állítok össze, amely mindenki számára széles körű kínálatot nyújt az ajándékozás kellemes gondjainak megoldására. A távolabbi jövőben az alkalmazott minőségi, és legmodernebb technológiákkal növelni szeretném az üzlet kínálatát, és szélesíteni azt a vevőkört, akik egyedi, a legjobb minőséggel készült ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket, vagy csak egy szentendrei séta közben, hirtelen ötlettől vezérelve, saját maguknak szeretnének vásárolni valami különlegességet.

Elérhetőségek:
2000 Szentendre, Bogdányi út 28.
Telefon: 06-70-201-1171
giftshopkarma@gmail.com

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: