Kistarcsa- Nosztalgia Étterem

A jó étterem nem csak vonzza a vendégeket, de visszatérésre is ösztönzi. Egy kellemes ebédért, vagy vacsoráért a legtöbben szívesen megtesznek nagyobb távokat is.  Az elégedettséget pedig mindenképpen az összhang határozza meg, hiszen hiába finom az étel, ha a tálalás nem megfelelő, vagy a kiszolgálás „rossz szájízt” eredményez. Rengeteg „apróság” határozza meg egy vendéglő minőségét.
A kistarcsai Nosztalgia Étterem, számomra régóta a csúcs helyezett, aminek sok oka van. Olyan összhatást találhatunk itt, amely kiemelkedő. Külseje is csalogató, egy forgó virágállvány vonzza a tekintetet, s Székely kapun átlépve jutunk a bejárathoz. Belépve tiszta, rendezett látvány tárul elénk. A pincérek azonnal észrevesznek és segítenek helyet találni (sajnálatos, hogy ez kiemelkedő tulajdonság, mert sok helyen észre sem veszik a vendéget).

Az asztalon többek között az étterem lógójával ellátott szalvéta, fogpiszkáló és kis csomagban nedves kéztörlő kendő található (utóbbival még nem találkoztam máshol). A papír alátét hátsó oldalán kiszínezhető figurák vannak, ami zseniális „apróság”, hiszen a lurkók nehezen viselik a várakozást, de az étterem játszóterén is eltölthetik az időt.

Tehát, a gyerekek is kiemelt figyelmet élveznek. Természetesen, a legfontosabb az ételek mennyisége és minősége, amely szintén kiemelkedő. Ki kell hangsúlyoznom, hogy korábban inkognitóban jártam az étteremben, de volt, hogy beszélgetésnél került szóba az étterem és mások is hasonlóképpen vélekedtek.

Boross Jenő tulajdonost arról faggattuk, milyen különlegességekkel várják a vendégeket.
– Törekszünk az egyediségre és számunkra nagyon fontos, hogy ne csak betérjenek, de viszsza is jöjjenek a vendégek, ezért többek között ételeink elkészítése és a tálalás is különleges. A hely, több mint 70 éve szolgálja a 30-ason utazók étvágyának csillapítását. Régen, többek között „Fasírtos Étteremnek” is hívták, ami valószínűleg a különlegesen elkészítésnek volt köszönhető. Én 10 éve üzemeltetem a helyet, s úgy gondolom a Nosztalgia elnevezés a leginkább kifejezi a szándékunkat és szolgáltatásainkat. Számtalan rendezvényt tartottak nálunk, amelyekről a falakon található fotókból is kiderül, hogy az otthonos hangulat megteremtése itt természetes. Éttermünk hangulatára és szellemiségére utal, hogy évek óta ugyanazokkal a munkatársakkal dolgozunk együtt.

kistacsa_nosztalgia1– Hány embert tudnak egyszerre ellátni?– Éttermünkben 120 főig vállalunk rendezvényeket, de lehetőség van arra is, hogy kitelepüljünk, vagyis a saját házában, kertjében lássuk el a vendégeket (esküvő, születésnap stb.). Természetesen, ezekre az alkalmakra is teljes hátteret tudunk biztosítani, így többek között a zene, vagy más produkciók megszervezésére is lehetőség van. Most 5 %-os kedvezményt is biztosítunk a rendezvényekre. Hangulatos elszeparált termekkel állunk a baráti társaságok, munkahelyi közösségek és a vendégcsoportok rendelkezésére. Éttermünkhöz tartozik egy kerthelyiség is, ahol nyáron ősgesztenyefák adnak árnyékot, de télen is kellemes meleget tudunk biztosítani.

Meggyesi Gyula

Aki személyesen szeretne meggyőződni a fentiekről, keresse fel:
Nosztalgia Étterem 2143. Kistarcsa, Szabadság út 46.
Telefon: 06-28-473-423   boross.j@freemail.hu
www.kistarcsainosztalgia.hu

Oszd meg, hogy mások is értesülhessenek: